Šta je novo?

LG G3

Evo xposed installer

klik na install i pustiti (nista ne diraj)

brise weather i lgcover (sprema ih), ima i restore(isto tako klik i nisa ne dirati)

Prije procesa napraviti backup (u twrpu, system particije samo)

znaci treba root + twrp

A sta konkretno koristite od tweak-ova preko xpoesed-a? Pitam cisto da vidim ima li svrhe instalirati ga na Lollipopu, koliko stvari radi, itd...

Evo xposed installer

klik na install i pustiti (nista ne diraj)

brise weather i lgcover (sprema ih), ima i restore(isto tako klik i nisa ne dirati)

Prije procesa napraviti backup (u twrpu, system particije samo)

znaci treba root + twrp
Hvala puno. Znaci ne moram sam da gasim lg cover i to? Odlicno, genije si :)

Meni treba najvise da podesis da imam pravi silent mod na kome radi alarm.

Viber i dalje pišti kroz priority? :)

Ko ima chupa chups kernel, preporuka ko kuća za lionheart governor. Stabilan je, nema restarta i zakucavanja, a telefon primetno brže i tečnije radi nego sa interactive ili conservative. On je u stvari baziran na conservative ali su mu podešavanja drugačija, na conservative ja nisam mogao da promenim sample rate dok je on ovde 20x manji (20x češće proverava ima li potrebe da diže takt, brže reaguje, manje mikrolagova i štucanja).

Na default podešavanjima baterija traje malo manje (5-10%) nego na stocku, ali mogu po želji da se podese parametri da malo manje agresivno diže/brže spušta brzinu cpu i time malo popravi trajanje.

Uglavnom telefon je toliko ubrzan da su performanse u svakodnevnom radu na tom nivou da su sada nijanse u razlikama između ovog tel i konkurencije, više nisu bitna tačka u poređenju. Antutu je 44 - 44.5k :)

Uradio sam i undervolt, - 50mv za sve frekvencije i dodatno 300 mhz na 700mv (jer tu provodi najviše vremena). Malo hladniji telefon se dobije.

Ko nema chupa chups, neka ga stavi :) nijedan problem nisam primetio, uptime mi je oko 130h od poslednjeg restarta a oko 10ak dana ga ukupno koristim u ovoj turi.

Napravio sam preko TWRPa backup celog rom-a i sistema velicine ~4.5 GB. Medjutim sad ne mogu da nadjem taj fajl.
Probao sam preko ES file exlorera ali ga ne vidi a hocu da prebacim taj fajl i na komp da ga imam za svaki slucaj na dva mesta...

Ima li neko ideju kako da ga nadjem?

Imam. Po peti put. Skini terminal emulator. Kucaj 'su' I lupi enter. Kucaj  restorecon -FR /data/media/0 I lupi enter. Ako dobiješ pogrešku znaš da nije dobro ukucano :)

Napravio sam preko TWRPa backup celog rom-a i sistema velicine ~4.5 GB. Medjutim sad ne mogu da nadjem taj fajl.
Probao sam preko ES file exlorera ali ga ne vidi a hocu da prebacim taj fajl i na komp da ga imam za svaki slucaj na dva mesta...

Ima li neko ideju kako da ga nadjem?
Imaš na internoj i na SD direktorijum TWRP, mora da je tamo.

Našao preko ES File-a ali kada nakačim telefon na komp nigde nemam TWRP foldera...

Kolega a šta ne valja se mojim uputama? Ajde opet pročitah, napravi molim te tako pa ispravi post

Ah so.
File sharing, hariras folder na kompu. Es file explorer, spojis se na komp(lan, wifi) prebacis folder.

Ah so.
File sharing, hariras folder na kompu. Es file explorer, spojis se na komp(lan, wifi) prebacis folder.

Heh ali problem je što ES nije hteo da šeruje ceo taj folder jer bih ga ja direktno iz ESa poslao na cloud i na komp nego sam morao ceo taj backup folder da prebacim u neki vidljivi folder (u mom slučaju folder Downloads na sd kartici) i odatle sam ga onda prekopirao na komp

Stavio sam xposed, samo što sada više nemam weather animation na lockscreen-u jer sam morao da izbrišem LG weather... Je l' postoji work around?

Svaka cast radi sve kako treba :) Sada pitanje - preporuka za Xposed modul sa kojim moze da se kofigurise LED notifikacija.

Jesi li probao light flow? Obična app, ne treba xposed.

Kad smo kod xposeda ne mogu da namestim ni preko gravity boxa ni preko 4g/lte swticher modula da mi u status baru umesti 4G pokazuje LTE.
Jel imao neko slican problem?

Isti problem, koliko sam video jedan od bagova Alpha verzije....Trebalo bi da bude ispravljen u sledecoj verziji.

E nisam, imam skinutu zadnju verziju pa cu da probam. Isao sam linijom manjeg otpora :) Hvala u svakom slucaju ;)

@Vojkan E nisam, imam skinutu zadnju verziju pa cu da probam. Isao sam linijom manjeg otpora :) Hvala u svakom slucaju ;)

Koristio sam ortakov G Flex 2 i svideo mi se. Deluje brz, jako se malo zagreva kad se igraju zahtevne igre, izgura baterija dan i kada ga bas ozbiljno koristim (njemu izdrzi duze pri normalnom koriscenju), oblik je odlican, velicina kao G3, kamera pravi manje - vise iste fotke. Mislim da ce to biti moj telefon kad mu malo padne cena na neki normalni nivo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno