Vlado jesi u Telenoru?
Meni se to isto desava ali samo sa voice mate.Može li neko da proveri da li mu se dešava sledeće:
Ja u notification bar isključim da mi ne stoji q memo i Voice mate... Ali kada god isključim telefon i ponovo ga uključim ta dva se uvek pojave među ostalim. I onda opet moram da ih izbacim.
Da li neko ima slična iskustva?
Isto se i meni desava na Telenoru.Mts-u.
Isto se i meni desava na Telenoru.
meni puni od recimo od nekih 2 do 3 % sat ipo vremena na 100 %dstefani: je napisao(la):Pozdrav, pre par dana se ponovio sa G3 32GB. Da li neko ima problem sa punjacem odnosno koliko bi bilo normalno vreme punjenja od nekih 10% do 90-95%? Do sada sam to radio 3x ni jednom nije bilo isto. Vidim po ne tu da su ljudi merili izlaz iz punjaca i da fabricki punjac zna da bude dosta slabiji od deklarisanog?
Istomeni puni od recimo od nekih 2 do 3 % sat ipo vremena na 100 %
......isprobao sam uglavnom sve custom i stock varijante(čitaj ROM)ali se uvek vratim na AndroidNow HD 2.4.........lepo radi ovaj 20D lollipop i stock i HD 6.0 i Chupachups medjutim,navukao sam se na xposed i na module koji olakšavaju i ulepšavaju život.........na lollipop-u su ukinuli čak i widget-e na lockscreen-u pa smo ako ne uzmemo aplikaciju za lockscreen osudjeni na onaj okrugli sat koji se uglavnom i ne vidi na svim pozadinama...........na kojim ste ROM varijantama i da li se isplati za lepše i glatkije animacije žrtvovati funkcionalnost i slobodu ?!?!
Pozdrav, pre par dana se ponovio sa G3 32GB. Da li neko ima problem sa punjacem odnosno koliko bi bilo normalno vreme punjenja od nekih 10% do 90-95%? Do sada sam to radio 3x ni jednom nije bilo isto. Vidim po ne tu da su ljudi merili izlaz iz punjaca i da fabricki punjac zna da bude dosta slabiji od deklarisanog?
Za tvoje dobro nadam se da si jos uvek mnogo mlad. Citao sam post jedno 5 puta, dok sam uspeo nesto povezati, a cak ni tada nisam shvatio o cemu tacno pricas, ali valjda sam ukapirao sustinu.Sto se tice poklopca i krckanja bio sam jutros u mts znaci prvo mora mobilni da ide u servis od 10 do 15 dana znaci citava procedura ,u sustini do maske je maska ne naleze lepo i treba je lepo vratiti nazad tamo mi je sef poslovnice decko mozda plafon 25 godina nisam mogao da verujem koje sef jel ajd ovo je srbija otvorio i zatvorio i vratio kako pojma nemam i vise ne krcka nema lufta ...ali kaze mi da u servisu nisu imali prituzbe na ovja telefon dok na samsung s5 imaju svaki dan
Mozdani uragan...Za tvoje dobro nadam se da si jos uvek mnogo mlad. Citao sam post jedno 5 puta, dok sam uspeo nesto povezati, a cak ni tada nisam shvatio o cemu tacno pricas, ali valjda sam ukapirao sustinu.
ne razumes jer nije upuceno tebi to za krckanje a ne znam sta ti nije jasno u tom postu da zadnja strana krcka i da maska ne uleze lepo i da ima lufta da i da treba da cekam dve nedelje u servisu ??n1tr0: je napisao(la):Citiram korisnika: lugajaSto se tice poklopca i krckanja bio sam jutros u mts znaci prvo mora mobilni da ide u servis od 10 do 15 dana znaci citava procedura ,u sustini do maske je maska ne naleze lepo i treba je lepo vratiti nazad tamo mi je sef poslovnice decko mozda plafon 25 godina nisam mogao da verujem koje sef jel ajd ovo je srbija otvorio i zatvorio i vratio kako pojma nemam i vise ne krcka nema lufta ...ali kaze mi da u servisu nisu imali prituzbe na ovja telefon dok na samsung s5 imaju svaki danZa tvoje dobro nadam se da si jos uvek mnogo mlad. Citao sam post jedno 5 puta, dok sam uspeo nesto povezati, a cak ni tada nisam shvatio o cemu tacno pricas, ali valjda sam ukapirao sustinu.
mislim da bi trebalo otvoriti novu temu o tacki i zarezu dal je neko stavljao ili nije zarez i gde treba ,pismenost je najmanji problem u ovoj babaroga drzavi ........Babaroga73: je napisao(la):Ako je "mlad" to ne znaci da ne treba da stavi tacku i zarez tamo gde treba. Isto sam citao 5 puta da bih shvatio sta pise. Moj sin u 2 razredu uci gde se stavlja zarez a gde tacka. Katastrofa od pismenosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari