Šta je novo?

LG G3

Sad znas... ucis dok si ziv.

Razlike u veličini. Za 6 plus išli na stranu simetrije (gornji i donji bezel su isti) da bi izgledao lepše (i jeste realno). Na kraju pitanje za vlasnike, da li smatrate G3 fabletom ili polu-fabletom? Meni je sa silikonskom futrolom ipak bio prevelik, pa sam je na kraju skinuo. Sad stvarno dobro leži u ruci (mada je malo klizav). Šta vi mislite? Da li ima nekog ko može da koristi G3 jednom rukom sa futrolom?

Samsung-Galaxy-Note-4-vs-LG-G3-vs-Apple-iPhone-6-Plus-Rear.jpg

Poslednja izmena:
Razlike u veličini. Za 6 plus išli na stranu simetrije (gornji i donji bezel su isti) da bi izgledao lepše (i jeste realno). Na kraju pitanje za vlasnike, da li smatrate G3 fabletom ili polu-fabletom? Meni je sa silikonskom futrolom ipak bio prevelik, pa sam je na kraju skinuo. Sad stvarno dobro leži u ruci (mada je malo klizav). Šta vi mislite? Da li ima nekog ko može da koristi G3 jednom rukom sa futrolom?

Samsung-Galaxy-Note-4-vs-LG-G3-vs-Apple-iPhone-6-Plus-Rear.jpg

Ja perfektno baratam sa g3 u circle-view futroli jednom rukom, bukvalno ga neprimetno povecava i svakom bi je preporucio... Sto se mene tice na granici je izmedju fableta i telfona. Note 4 recimo ne mogu da koristim jednom rukom, tako da mislim da je velicina na g3 pun pogodak. Note 4 je sjajan fablet (da me neki ne bi ovde pogresno razumeli), samo smatram da je cena prevelika bar za mene koji olovku ne koristim "profi"(note 2 sam koristio 2 god)... Apple bas ne volim tako da ne bih komentarisao ajfon iz objektivnih razloga... :D

Ja i sa note 3 sve radim jednom rukom,nauce se cake posle godina i godina koriscenja phableta

Drugari pridruzujem vam se sa titan G3. ,)

Product date na kutiji je 09/2014, verzija softvera je 10m-twn-xx ... jel ovo poslednja zvanicna verzija softvera?

i na Note 3 i na G3 se lepo instalira Gesture Navigation-Multitouch i onda i ljudi sa manjim šakama rade sve jednom rukom ako tako žele......

Koliko para moze da se dobije za g3 white 3/32gb iz telenora, star 3 meseca, simfree, dve godine garancije, stanje perfektno sa ful opremom?

Komotno 360e...za vise verovatno bi cekao par dana.

Poljak pokazuje 5.0 na G3.

U morao sam ovo da stavim. Pogledajte kakvu kopiju su odradili Kinezi...klon boli glava...

Ti kinezi nisu normalni, razlike vidim jer cackam telefon svaki dan, ali ako neko tek kupuje telefon moze se vrlo lako prevariti...

@Alex: Gde na kutiji pise Product date? Ja sam video samo godinu uvoza i to je CT Computers zalepio..

d743231bcab83d16d6a79e0fca6d36ff.jpg
5d65571c17cd88b172e154731f7b3e3a.jpg

Pa nemam pojma, evo moje kutije, bila je neotvorena, kupio u Nišu ovde od jednog lika.
Verovatno je ovaj za drugo tržište.

Poslednja izmena:
Axel,mislimda imas korejansku verziju f400 ako se ne varam...sta si dobio jos u paketu?

Ako je korejske verija onda mora da ima antenu i gornjem levom uglu :)

Hmmm imas i to pravo,ali mislim da za europsko nije,kad podigne straznji poklopac mora mu biti broj modela gore na vrhu :)

Pozz svima ja sam nov ovde..uzeo sam juce u mts lg g3 crne boje.. sledece me zanima da li se nekom u gornjem desnom uglu javlja krcaknje znaci kao da se poklopac pomera pipnes ono kvrcne ,sledeca stvar je signal menja se non stop te ima signala te nema ,kada pozivam nekoga cuje se brujanje neko neki sum znaci zvidzdi li zvizdi da li da reklamiram to ili je vec neko imao slican problem mozda???...baterija mi je na 9 % trenutno juce sam ga upalio u 5 popodne kada sam ga i uzeo...igrice nisu igrane cackak dosta jeste internet je non stop upaljen...hvala ako moze pomoc neka dal da ga vracam ili mu je to falinka

@kung foo: očigledno je za korejsko tržište, imam drugačiju ikonu za messaging i FM radio app. Pozadi nema nikakav logo osim LG, doduše ja koristim onaj circle case.

@lugaja: probaj 2g da staviš pa vidi kakav ti je signal.

Spominju se i neki pinovi na cover-u, evo kako je kod mene.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1417903866901.jpg
    uploadfromtaptalk1417903866901.jpg
    1.3 MB · Pregleda: 205
  • uploadfromtaptalk1417903933614.jpg
    uploadfromtaptalk1417903933614.jpg
    1.3 MB · Pregleda: 209
Axel: je napisao(la):
Spominju se i neki pinovi na cover-u, evo kako je kod mene.
ako mozes blize da mi kazes kako da stavim na 2g posto prvi put koristim ovakav telefon i uspust ako znas neki dobar savet da das, ai ovo za cover totalni sam dudug nije zvaka za seljaka sto bi rekli :) ..hvala unapred

@lugaja, ovo za cover nije upućeno tebi ;-)

A 2g prebaci tako što spusti notifikacije, drži pritisnuto 'data' i kad se otvori meni, štikliraš 'use only 2g network".

Kada stize update za ostale zemlje Evrope? :D

ma samo me zanima dal da odem da reklamiram telefon zbog tog poklopca sa desne strane sto krcka

Pozz svima ja sam nov ovde..uzeo sam juce u mts lg g3 crne boje.. sledece me zanima da li se nekom u gornjem desnom uglu javlja krcaknje znaci kao da se poklopac pomera pipnes ono kvrcne ,sledeca stvar je signal menja se non stop te ima signala te nema ,kada pozivam nekoga cuje se brujanje neko neki sum znaci zvidzdi li zvizdi da li da reklamiram to ili je vec neko imao slican problem mozda???...baterija mi je na 9 % trenutno juce sam ga upalio u 5 popodne kada sam ga i uzeo...igrice nisu igrane cackak dosta jeste internet je non stop upaljen...hvala ako moze pomoc neka dal da ga vracam ili mu je to falinka
Meni krcka na sredini - imas snimak jedno 20-30 strana unazad. Isto tako imam problem sa signalom. Otidji do mts ako imas vremena i trazi da vidis drugi primerak dal krcka pa reklamiraj ako ne krcka.

Krckaju svi, ko kaze da ne krcka...ne stiska ga dovoljno :)

:) Sad sam ga istiskao svuda i meni ne krcka, mogu i da snimim ako neko ne veruje, mozda kada bi ga klestima stisnuo bi krcnuo :) Ali onu fluktuaciju siglala i dalje imam, cas pun signal cas nestane, to mi se dasavao i dok pricam pa se tiho pucketanje veze javljalo svakih par minuta. Skontao sam da mi on prebacuje sa 3g an 2g stalno kad pricam, ne znam zasto, a skoro svuda imam dobar 3g signal tako da sam sad stavio da bude na WCDMA only i vise nemam problema :) Verovatno cu imati kad ondam negde gde nema 3g sinala ali to je retko i tada cu vratiti na auto...

Jel koristi neko ovaj QuickMemo? Vidim ima sinhronizaciju sa google, ali sa google drive... ne kapiram? Sta sinhronizuje sa drajvom, screenshoot-s i obicne notes?

Nazad
Vrh Dno