fcinterbgd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.03.2008
- Poena
- 350
Sad znas... ucis dok si ziv.
Razlike u veličini. Za 6 plus išli na stranu simetrije (gornji i donji bezel su isti) da bi izgledao lepše (i jeste realno). Na kraju pitanje za vlasnike, da li smatrate G3 fabletom ili polu-fabletom? Meni je sa silikonskom futrolom ipak bio prevelik, pa sam je na kraju skinuo. Sad stvarno dobro leži u ruci (mada je malo klizav). Šta vi mislite? Da li ima nekog ko može da koristi G3 jednom rukom sa futrolom?
![]()
Pogledajte prilog 156343
Pogledajte prilog 156344
Pa nemam pojma, evo moje kutije, bila je neotvorena, kupio u Nišu ovde od jednog lika.
Verovatno je ovaj za drugo tržište.
ako mozes blize da mi kazes kako da stavim na 2g posto prvi put koristim ovakav telefon i uspust ako znas neki dobar savet da das, ai ovo za cover totalni sam dudug nije zvaka za seljaka sto bi rekliAxel: je napisao(la):Spominju se i neki pinovi na cover-u, evo kako je kod mene.
Meni krcka na sredini - imas snimak jedno 20-30 strana unazad. Isto tako imam problem sa signalom. Otidji do mts ako imas vremena i trazi da vidis drugi primerak dal krcka pa reklamiraj ako ne krcka.Pozz svima ja sam nov ovde..uzeo sam juce u mts lg g3 crne boje.. sledece me zanima da li se nekom u gornjem desnom uglu javlja krcaknje znaci kao da se poklopac pomera pipnes ono kvrcne ,sledeca stvar je signal menja se non stop te ima signala te nema ,kada pozivam nekoga cuje se brujanje neko neki sum znaci zvidzdi li zvizdi da li da reklamiram to ili je vec neko imao slican problem mozda???...baterija mi je na 9 % trenutno juce sam ga upalio u 5 popodne kada sam ga i uzeo...igrice nisu igrane cackak dosta jeste internet je non stop upaljen...hvala ako moze pomoc neka dal da ga vracam ili mu je to falinka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari