Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
Titanium. U Telenoru gledao oba, bijeli bez veze. Ali sampion ruznoce je gold verzija...Titanium ili White? Koji vam se vise svidja?![]()
Titanium. U Telenoru gledao oba, bijeli bez veze. Ali sampion ruznoce je gold verzija...Titanium ili White? Koji vam se vise svidja?![]()
Ja sam se nedavno premisljao da bi mozda bilo bolje da sam uzeo white. Titanium mi je na fazon imitacije metala a oseti se plastika i to me nervira. Dok je white ceramic look i uklapa se sa osecajem vise.Titanium ili White? Koji vam se vise svidja?![]()
^ ja sam bio odusevljen sto se tice ekrana od 5,5" koje je spakovano u kuciste minimalno vece od N5-ice... U ruci se skoro i ne oseca dok ne posegnes palcem ka notification bar-u...Doduse deluje nekako tanko, imas utisak da ce vrlo lako krcnuti...
Nije valjda da razmisljas da pazaris G3?![]()
Da ima ful crni, bez onog sivog sra*a na dnu, rekao bih ti mozda, crni. Ovako samo beli. Te titanium gluposti sto su pokupili od samsunga treba sto pre da batale
Zar nema svaki G3 to "******" na dnu? Meni bas kod bijelog modela to strci! Koja je razlika u odnosu na titanium? Ne svidja mi se sto je kod white modela staklo crno.
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=4005724da li je neko probao ovaj novi zvanični 20D i ako jeste,kako se ponaša telefon..............
Beli deluje kao samsung. :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari