Šta je novo?

LG G3

Titanium mi je skroz nekako stealth. Posebno kad je zakljucan. Samo njega sam i gledao uzivo tj. koristio. Inace sto se dizajna tice telefon je savrsenstvo.

^ ja sam bio odusevljen sto se tice ekrana od 5,5" koje je spakovano u kuciste minimalno vece od N5-ice... U ruci se skoro i ne oseca dok ne posegnes palcem ka notification bar-u... :) Doduse deluje nekako tanko, imas utisak da ce vrlo lako krcnuti...

Nije valjda da razmisljas da pazaris G3? :)

da se uclanim, uzeo danas titanium 32GB, G2 ode na oglase ,)

Titanium ili White? Koji vam se vise svidja? :D
Ja sam se nedavno premisljao da bi mozda bilo bolje da sam uzeo white. Titanium mi je na fazon imitacije metala a oseti se plastika i to me nervira. Dok je white ceramic look i uklapa se sa osecajem vise.

Titanium izgleda soc. White jr lep i redak

Ma kakav Titanium, isključivo beli.

Da ima ful crni, bez onog sivog sra*a na dnu, rekao bih ti mozda, crni. Ovako samo beli. Te titanium gluposti sto su pokupili od samsunga treba sto pre da batale

Meni se ovo svidja :D

maxresdefault.jpg

^ ja sam bio odusevljen sto se tice ekrana od 5,5" koje je spakovano u kuciste minimalno vece od N5-ice... U ruci se skoro i ne oseca dok ne posegnes palcem ka notification bar-u... :) Doduse deluje nekako tanko, imas utisak da ce vrlo lako krcnuti...

Nije valjda da razmisljas da pazaris G3? :)

Nije nego je Telenor izacio stvarno finu ponudu za nase (CG) uslove i poprilicno interesantne pakete po pitanju kupovine telefona. Mozes da kupis tel i ne moras da cekas da istekne 2 god ako hoces novi. Sem toga, prilicno im je "izdasna ponuda" u okviru pretplate....

Sem Note4 koji su odvalili, G3, M8, S5 su postali veoma pristupacni.

Da ima ful crni, bez onog sivog sra*a na dnu, rekao bih ti mozda, crni. Ovako samo beli. Te titanium gluposti sto su pokupili od samsunga treba sto pre da batale

Zar nema svaki G3 to "******" na dnu? Meni bas kod bijelog modela to strci! Koja je razlika u odnosu na titanium? Ne svidja mi se sto je kod white modela staklo crno.

Od mene glas za titanium boju:))) nego sad mi nesto sinulo a to je da su kod vas u srbiji cijene g3 jeftinije nego ovdje u hrv u prosjeku bili polovni ili novi sad kod operatera neznam nisam bas jak sa dinarima ali eto:))

@Adi_Cro

Slabo se ko i od nas u Srbiji snalazi u dinarima[emoji1]

Ali jeste kod nas povoljnije, pogotovo preko oglasa.
Ja pratim njuskalo, zivim blizu Hrvatske granice, ali generalno su kod nas jeftiniji telefoni na oglasima.

Poslednja izmena:
Beli mi deluje nekako plastično i kao da mu ta bela boja kvari sklad, definitivno Titan...
Kod nas se može naći povoljno preko oglasa od ljudi koji su uzeli preko operatera za dinar pa ga daju za manje para jer su u plusu 100%, ja sam uzeo od čoveka tako, dve godine garancije i još je moja mreža bio.

Poslednja izmena:
to sivo ****** dole, umesto da je zift crn :)

da li je neko probao ovaj novi zvanični 20D i ako jeste,kako se ponaša telefon..............

Koji Samsung? Ako mislis na Note 4 onda to moze da bude samo kompliment posto White N4 objasnjava.

Jace je od mene...
Note 4 moze samo da lici na G3...a i opet ni da mu pridje sto se tice dizajna.

Pa sta pricas onda o Note 4 u ovoj temi... :)

^ jer ima istetovirano "S" na grudima... I ne, ne mislim na ono "S" kao simbol/znak nade sa Kriptona... ^^

Vrh Dno