Šta je novo?

LG G3

Ja otkad prebacih na ART, imam dosta primetan lag u nekim aplikacijama...?

otac mi je uzeo isti samo beli njega sam istiskao svuda nema krckanja ovo kad uhvatis gore desno poklopac pipnes on kao da se dize spusta i krckanje se cuje kao da ima prazninu neku ..oticu sutra u mts bas da vidim sta ce reci genijalci a singnala malo ima malo ne ..telefon uzet u novom sadu mts

Deo teme za LG G3 je zaglavljen na 157.strani,koju god stranicu ove teme otvorim vrati se n 157.............................

Nije zaglavljen, nego se nesto zabagovalo pa pokazuje kao da ima vise strana, 157. je poslednja.

Može li neko da proveri da li mu se dešava sledeće:

Ja u notification bar isključim da mi ne stoji q memo i Voice mate... Ali kada god isključim telefon i ponovo ga uključim ta dva se uvek pojave među ostalim. I onda opet moram da ih izbacim.

Da li neko ima slična iskustva?

Može li neko da proveri da li mu se dešava sledeće:

Ja u notification bar isključim da mi ne stoji q memo i Voice mate... Ali kada god isključim telefon i ponovo ga uključim ta dva se uvek pojave među ostalim. I onda opet moram da ih izbacim.

Da li neko ima slična iskustva?
Meni se to isto desava ali samo sa voice mate.

Isto se i meni desava na Telenoru.

Čitao sam malo o tome, sad neki kažu da telefon prosto ima malo lošiji prijem signala, neki kažu da je to do firmware-a za radio jer se ljudima dešavalo da im i WiFi signal nestaje kad i ovaj za mobilnu mrežu i to može da se sredi nekim narednim update-om... Kako god bilo, sad telefon radi ok i više ne obraćam pažnju na to.

Ma ni ja nego da proverim da nije do mreze. Znam da lg i od ranije je u pocetku uvek imao problema sa radiom i hardverom.

......isprobao sam uglavnom sve custom i stock varijante(čitaj ROM)ali se uvek vratim na AndroidNow HD 2.4.........lepo radi ovaj 20D lollipop i stock i HD 6.0 i Chupachups medjutim,navukao sam se na xposed i na module koji olakšavaju i ulepšavaju život.........na lollipop-u su ukinuli čak i widget-e na lockscreen-u pa smo ako ne uzmemo aplikaciju za lockscreen osudjeni na onaj okrugli sat koji se uglavnom i ne vidi na svim pozadinama...........na kojim ste ROM varijantama i da li se isplati za lepše i glatkije animacije žrtvovati funkcionalnost i slobodu ?!?!

Poslednja izmena:
Pozdrav, pre par dana se ponovio sa G3 32GB. Da li neko ima problem sa punjacem odnosno koliko bi bilo normalno vreme punjenja od nekih 10% do 90-95%? Do sada sam to radio 3x ni jednom nije bilo isto. Vidim po ne tu da su ljudi merili izlaz iz punjaca i da fabricki punjac zna da bude dosta slabiji od deklarisanog?

Ne znam koje snage je punjač na g3, na g2 je 1.8a i punio je otprilike 2h od 10-100%.

Sifra je : MCS-04ER, 5.0V, 1.8A, ja na zalost trenutno nemam takvo iskustvo :)

dstefani: je napisao(la):
Pozdrav, pre par dana se ponovio sa G3 32GB. Da li neko ima problem sa punjacem odnosno koliko bi bilo normalno vreme punjenja od nekih 10% do 90-95%? Do sada sam to radio 3x ni jednom nije bilo isto. Vidim po ne tu da su ljudi merili izlaz iz punjaca i da fabricki punjac zna da bude dosta slabiji od deklarisanog?
meni puni od recimo od nekih 2 do 3 % sat ipo vremena na 100 %

Meni puni brzo do 90% a onda ga otegne do 100% kao i svi normalno optimizovani sistemi punjenja Li-ion baterija.

Sto se tice poklopca i krckanja bio sam jutros u mts znaci prvo mora mobilni da ide u servis od 10 do 15 dana znaci citava procedura ,u sustini do maske je maska ne naleze lepo i treba je lepo vratiti nazad tamo mi je sef poslovnice decko mozda plafon 25 godina nisam mogao da verujem koje sef jel ajd ovo je srbija otvorio i zatvorio i vratio kako pojma nemam i vise ne krcka nema lufta ...ali kaze mi da u servisu nisu imali prituzbe na ovja telefon dok na samsung s5 imaju svaki dan

......isprobao sam uglavnom sve custom i stock varijante(čitaj ROM)ali se uvek vratim na AndroidNow HD 2.4.........lepo radi ovaj 20D lollipop i stock i HD 6.0 i Chupachups medjutim,navukao sam se na xposed i na module koji olakšavaju i ulepšavaju život.........na lollipop-u su ukinuli čak i widget-e na lockscreen-u pa smo ako ne uzmemo aplikaciju za lockscreen osudjeni na onaj okrugli sat koji se uglavnom i ne vidi na svim pozadinama...........na kojim ste ROM varijantama i da li se isplati za lepše i glatkije animacije žrtvovati funkcionalnost i slobodu ?!?!

Ja sam trenutno na AndroidNow HD 2.4, možda čak i po tvojoj preporuci, odlično mi radi za sada, čini mi se da baterija osetno duže traje, mada sam ja u aromi 95% stvari na stok stavio jer se meni sviđa stok izgled. Ali su me animacije oduševile, jako lepo izgleda, pretpostavljam da na L-u to radi još bolje. Ne znam baš koliko se više dobija xposed-om, nisam mnogo istraživao.

Meni puni od 5~15% do 100% za nekih sat i 45~55 minuta sa original punjačem od 1.8A.

Sto se tice poklopca i krckanja bio sam jutros u mts znaci prvo mora mobilni da ide u servis od 10 do 15 dana znaci citava procedura ,u sustini do maske je maska ne naleze lepo i treba je lepo vratiti nazad tamo mi je sef poslovnice decko mozda plafon 25 godina nisam mogao da verujem koje sef jel ajd ovo je srbija otvorio i zatvorio i vratio kako pojma nemam i vise ne krcka nema lufta ...ali kaze mi da u servisu nisu imali prituzbe na ovja telefon dok na samsung s5 imaju svaki dan
Za tvoje dobro nadam se da si jos uvek mnogo mlad. Citao sam post jedno 5 puta, dok sam uspeo nesto povezati, a cak ni tada nisam shvatio o cemu tacno pricas, ali valjda sam ukapirao sustinu.

Ako je "mlad" to ne znaci da ne treba da stavi tacku i zarez tamo gde treba. Isto sam citao 5 puta da bih shvatio sta pise. Moj sin u 2 razredu uci gde se stavlja zarez a gde tacka. Katastrofa od pismenosti.

Ako ćemo pravo ti si sad napisao: "Moj sin u dva razredu..." :) Fali ti tačka. :)

Poslednja izmena:
@VladaP85 i ja volim stock izgled pa je zato Aroma fantazija jer možeš da izabereš šta ti se više dopada.............kad ti dosadi stock,imaš i temu za HD 2.4:

Kod:
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/mod-theme-android-l-theme-t2914226

untitled-1.png

n1tr0: je napisao(la):
Citiram korisnika: lugajaSto se tice poklopca i krckanja bio sam jutros u mts znaci prvo mora mobilni da ide u servis od 10 do 15 dana znaci citava procedura ,u sustini do maske je maska ne naleze lepo i treba je lepo vratiti nazad tamo mi je sef poslovnice decko mozda plafon 25 godina nisam mogao da verujem koje sef jel ajd ovo je srbija otvorio i zatvorio i vratio kako pojma nemam i vise ne krcka nema lufta ...ali kaze mi da u servisu nisu imali prituzbe na ovja telefon dok na samsung s5 imaju svaki danZa tvoje dobro nadam se da si jos uvek mnogo mlad. Citao sam post jedno 5 puta, dok sam uspeo nesto povezati, a cak ni tada nisam shvatio o cemu tacno pricas, ali valjda sam ukapirao sustinu.
ne razumes jer nije upuceno tebi to za krckanje a ne znam sta ti nije jasno u tom postu da zadnja strana krcka i da maska ne uleze lepo i da ima lufta da i da treba da cekam dve nedelje u servisu ??

Babaroga73: je napisao(la):
Ako je "mlad" to ne znaci da ne treba da stavi tacku i zarez tamo gde treba. Isto sam citao 5 puta da bih shvatio sta pise. Moj sin u 2 razredu uci gde se stavlja zarez a gde tacka. Katastrofa od pismenosti.
mislim da bi trebalo otvoriti novu temu o tacki i zarezu dal je neko stavljao ili nije zarez i gde treba ,pismenost je najmanji problem u ovoj babaroga drzavi ........

Vrh Dno