Evo iskustava posle prvih 24 sata.
Model je 2/16 (damn it, VIP), D855.
Ekran - ludilo. Nisam do sada primetio oversharpening. Boje sjajne. Vidljivost napolju, za razliku od gomile reviewa, vrlo pristojna. Ja ga drzim na 60% brightness.
Baterija - Znate koliko stvari cackate na novom telefonu, instaliranje aplikacija, non stop fotografisanje i video, igram Clash of Clans, sredjujem homescreen, bas ga trosim. Elem, od 08:30 jutros do 13:40 je na 65%. U odnosu na prethodna iskustva, fantasticno. Reviewi kazu da se baterija jos poboljsava posle 5-6 prvih ciklusa punjenja. Apdejtovacu, ali i za sada sam skroz zadovoljan.
Kamera - sto se podesavanja tice, *****. Sto se kvaliteta za smartphone kameru tice, odlicna.
Lag - nema ga, ***. Sta god mu radio, laga nema pa nema.
Build quality - nema skripanja i cvrcanja. Stisnem ga jako, maltene kao da je unibody.
UI - mislio sam da nikad necu preboleti Sense, ali LG je uradio sjajan posao sa ovim skinom. Gomila korisnih stvari.
Sve u svemu - prezadovoljan sam. Apsolutno prezadovoljan. Mozda je to zato sto sto dolazim sa starog htc one x, ali ovo je sjajan telefon.
U VIPu smart 1000 + 3gb neta kosta 3090 mesecno, a telefon uz taj paket 24000 od cega 19800 moze na 12 rata kroz racun.
Ako ima konkretnih pitanja, tu sam.
Edit: sad procitah da ce google da vrati permissione za SD kartice u androidu L, tako da je problem storidza resen. Sjajno.