Inace n5 na oko 30posto isto sto i g2 na oko 60,65
mada,moguce da ce se to kasnije softerski resiti i da ce povecati osvetljene kad se setuje na 50%
Ima li negde u bg-u izlozen g3 da ga provucem kroz ruke ?Bio sam pre 5 dana u novom merkatoru i nije ga bilo kod provajdera.
Ima li negde u bg-u izlozen g3 da ga provucem kroz ruke ?Bio sam pre 5 dana u novom merkatoru i nije ga bilo kod provajdera.
Ne razumem sada ovako negativan stav. Kada su se pojavile slike S5 fona govorilo se kako je gadan ovo nece niko kupiti isto tako i za iphone6. I ja sam rekao sebi da necu menjati telefon ali znam da cu ga opet kupiti i to je ono sto proizvodjaci zele i evidentno je da uspevaju u tome. Sada smo dosli do toga da se novi modeli pojavljuju na 10 meseci i onda odvoji 1000€ godisnje da budes u trendu ili da ispunis samom sebi zelju.
Probao sam telefon i na prvu loptu mi se jako dopao narocito dizajn i ekran mi je fenomenalan. Imam G2 i moje misljenje je da je ovo ipak jedan veliki korak napred , a da li nam je potrebno da menjamo sigurno nije ali ....
Meni je prioritet baterija pa ekran. Svi novi telefoni sa tom rezolucijom treba da imaju 3700mAh pa navise. Ne znam zasto insistiraju da budu toliko tanki? JA bih dodao 2mm i neku cca. 4000mAh bateriju. Dzabe mu takav ekran kad je upotrebljiv za 4 sata surfa.
Međutim, tip ekrana je takav da zapravo nije retkost da ćete ga držati na 100%. Koliko sam uspeo da vidim, pri korišćenju u svetlim ambijentima, vidljivost ips je manja nego kod amoleda pa je veća verovatnoća da će vam trebati jači procenat osvetljenja nego inače.
Kupi onda Lenovo S860 umesto LG G3, on ima nižu rezoluciju ekrana i 33% veću bateriju. Imaš i Philips W6610 sa još nižom rezolucijom i još jačom baterijom od 5300MAh. Android ekosistem nije kao Apple-ov, imaš sve moguće kombinacije, a na kraju prodaja pokazuje čija kombinacija je najuspelija (i najbolje reklamirana)
Daj bre strider mi pričamo o flagshipu i jakim spec uz dobru bateriju, a tu okačiš ove low - mid telefone![]()
Samo ~400 nitsa na maximalnom osvetljenju je za svaku osudu.
As discussed below, the very low screen Reflectance of the Galaxy S5 further improves the effective Screen Brightness in high Ambient Light. Even more impressive is that when Automatic Brightness is turned On, the Galaxy S5 hits an incredible 698 cd/m2 in high Ambient Light, where high Screen Brightness is really needed, which is 47 percent brighter than the Galaxy S4 and 6 percent brighter than the Note 3 with Automatic Brightness turned On – it’s the brightest mobile display that we have ever tested. An impressive achievement for OLED technology!
Meni je prioritet baterija pa ekran. Svi novi telefoni sa tom rezolucijom treba da imaju 3700mAh pa navise. Ne znam zasto insistiraju da budu toliko tanki? JA bih dodao 2mm i neku cca. 4000mAh bateriju. Dzabe mu takav ekran kad je upotrebljiv za 4 sata surfa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari