Šta je novo?

LG G3

prvi put to cujem :D da mobilni telefoni buse dzepove.. :)

E sad... pa valjda ga metnes na sto pa sednes. Meni je ovo idealna velicina. Samo jos da se pojavi.

Uske pantalone? Plitki džepovi?

Auu S801...

Official-LG-G3-specs-and-features.jpg

http://www.phonearena.com/news/LG-G3-specs-and-features-officially-showcased-at-a-secret-event-in-South-Korea_id56352

Poslednja izmena od urednika:
nekako i dalje verujem da ce postojati dve opcije.. prva sa s801 a druga sa s805. jos par dana pa cemo sve saznati. sto se mene tice baterija je morala da ide na 3200 ,ipak ima previse piksela i ogroman je ekran

sada videh slike, i od napred je prelep i pored lg znaka.. razlicite boje gornje i donje strane,fenomenalno :D

na 3coj slici je objasnjen onaj senzor ali ne znam na sta su ciljali sa one dve slike :)

Audio: 1W speaker

Poslednja izmena:
http://www.gsmarena.com/lg_g3_full_specs_leak_ahead_of_announcement-news-8580.php

Next we have the slide that confirms our exclusive report of a 1W speaker. Audio is becoming an increasingly important part of the smartphone race and LG is keen to show it has a lot to offer on that end too.

The final two slides are dedicated to the camera. One shows the new and innovative way of making the LG G3 capture a photo - by clenching your palm into a fist. :D

The other one is more interesting as it's about the mysterious device next to the camera. Our tipster pointed out that it's some sort of laser that should help with low-light photography and the slide clearly shows it's related to the camera.

However as far as we can tell given the quality of the images, the sample image LG posted is taken in broad daylight, so it's more of an universal tool. Thanks to our helpful member deltaeta we now know the text says "faster auto focus and dual flash, auto focus that focuses fast and without shaking" - so obviously it's some sort of focus-assisting beam.

Poslednja izmena:
TEma nije S5 ni samsung... Smarate MNOOOGO.
Jel treba ja da dodjem sad i pisem na samsung temi : LG je los telefon, kupuju ga oni koji nemaju para za samsung , Samsung je 20 x bolji za igracu kao sto je lg...
Drzite se teme ili otvorite samsung vs lg pa od jutra do sutra ratujte sa sebi slicnim fanboyevima iz suprotnog tabora.

Poslednja izmena:
Ekran 5.5". Da, kako da ne. Veliki fail sto se mene tice, dzabe sav napredak i hardware kad napravise phablet. Ne znam samo kakav ce G3 Mini biti...

jeste 5.5 ali nije veci od konkurencije, tako da veliki plus za lg za ovo sto su uradili, svidjalo se to tebi ili ne, cak izgleda prirodnije nego ova dva
nexusae0_silhS_thumb1.png

Cekaj bre pa kako nije veci?!...s5 je meni vec ogroman u odnosu na s4, a g3 jos skoro po centa veci!! Ovo je nesto izmedju notea3 i s5 odnosno samo kosarkasi i ostali koji imaju prirodno ogromnu saku mogu da ga koriste normalno jednom rukom.

G2 je naj idealniji telefon koji sam ja ikada uzeo u ruku. A bilo ih je mnogo. Od oblika,debljine,sirine,velicine ekrana...ama knap. Cemu ovo povecanje nije mi jasno al ajde. Dok ga ne uzmem u ruke nista. G3 je ispravio ono sto me najvise nerviralo kod G2 tako da vidim trosak u budzetu :)

g3 je jos malo pa velicine note 3. ali posto su svi poceli da se loze na pablete,ja ne vidim da ce ovo poveanje mobova uskoro da stane.

isteklo vreme za edit..

http://www.phonearena.com/news/LG-T...dset-comes-with-exclusive-G3-features_id56374

What really piqued our interest regarding the Tone Infinim set, though, is the fact that LG says it is specifically meant to be used with the upcoming G3 flagship

http://www.phonearena.com/news/LG-G...ring-Smart-Lighting-to-the-smartphone_id56366

opet becki hor u promo klipu :)

Ah..i mislio sam: "pa..zar ce se omaknuti becki djecaci?"..
Al ieto zvucnik bi trebao biti jasniji i glasniji, tako da..ako ga uzmem becki djecaci ima da se brisu :)

Prednja strana telefona solidno izgleda, ima ''nexusolik'' oblik i dobro ce lezati u ruci s'obzirom na 5,5'' ekran. Samo da softver bude bez vecih mana i bagova, bice ih relativno mnogo u oglasima kod nas pa ce i cene opet biti prihvatljive. Valjda ce se opametiti posle raspad G2 mini pa da izbace G3m sa 4,7'' ekranom i minimal bezelima ali da ima sve kao pravi G3 pa nek kosta koliko treba. Takav telefon bi mogao opusteno da se koristi jednom rukom, kao nekada androidi sa 4,3'' ekranima.

Necu se ja buniti ni 4,3 ako naprave sa hardwerom od g3 ;)
Covece zar puno trazim, pure google i do max 4.5 inca sa minimalnim bazelima!!

*** meni posle ovih 5+ " koje sam imao kad uzmem ove od 4.5 ne umem da koristim :). Ko igracka

pise gore da je najverovatnije u pitanju internacionalna verzija d855. moguce da ovaj iz koreje nema sd slot a da ce za ostala trzista imati

Vrh Dno