Šta je novo?

LG G3

Ova stara objava pomalo daje nade da je ipak s805, kao sto rekose, prvi uredjaj ce doci u maju.
Moze biti G3 a takodjer vrlo vjerojatno i s5'ica nakon g3(mozda i prije?). Sve u svemu s805, jedva cekam da vidim na djelu, nadam se i niskoj potrosnji, manjem zagrijavanju s obzirom na proces proizvodnje.

A ovo :)

Poslednja izmena:
Uh, uh, uh. Ako je ovo tačno, dok dođe do Srbije, to će da izađe na četvorocifreno :wall:

pa dobro..i nije toliko strasno. glavno pitanje kako ce da drzi cenu. ako bude drzao kao g2 eto cene od oko 400e za 2,3 meseca od trenutka kada se pojavi kod nas.

Tja, sd801, ono nije loše, ali smo svi očekivali, tj. nadali se da je sd805...

Inside info, UI je dosta promenjen (bar na test primerku), lici na nexus, tj na cist android bez bloat-a...

daj insajd info za plastiku koja lici na alu i za s805 u njemu ? :D

Dobro je, moci ce da se menja baterija.

Ovakav telefon kao G3 ali sa 5-5,2'' ekranom i minimal bezelima.. pa to bi bilo sjajno. Pa i da ima 1080p ekran, ne znam sta to moze da fali i ko jos vidi piksele na 400+ppi? A sve bi bilo bolje, i autonomija i performanse..

Odose svi polako u phablet fazon, to smara.

ne mogu edit. prosao 1h.
http://www.phonearena.com/news/Two-possible-LG-G3-variants-appear-at-the-FCC_id56298#4-

The D850 and the D851 are 5.76 inches (146.3 millimeters) tall by 2.94 inches (74.6 millimeters) wide

siri od z2 i s5. ali uzi od oneplus one. 152.9 x 75.9 x 8.9 mm

gde li ce stati ovo pravljenje cigala da mi je znati..

Visok kao One koji ima 0.5 inča manji ekran... A mora da bude ovoliko širok, pošto ekran dijagonale 5.5" ima širinu 68.x mm

Ovakav telefon kao G3 ali sa 5-5,2'' ekranom i minimal bezelima.. pa to bi bilo sjajno. Pa i da ima 1080p ekran, ne znam sta to moze da fali i ko jos vidi piksele na 400+ppi? A sve bi bilo bolje, i autonomija i performanse..

Odose svi polako u phablet fazon, to smara.

Izbaciće mini verziju sa ekranom 5" :d

sto se mene tice moze da ima i 20 cm visine.. sirina je ono od cega zavisi koriscenje moba sa jednom rukom.

^ovo sa gsmarene nema logike. FCC je jedino pravo merilo. naravno ako su uopste oznake d850 i d851 lg g3

Poslednja izmena:
za verizon ce imati oznaku ls999 ili tako nesto..

Izgleda da ipak ima usb 2.0 priključak:
pa2une2u.jpg

Možeš na LG-ju da podesiš dugme u nav baru za to, ili gesture u Nova Launcheru, a ionako gornju polovinu ekrana zauzimaju one njihove gluposti :d

Ovo sa usb 2.0 prikljuckom je jako dobra i korisna stvar,ako se pokaze da je istina.Da li se zna kada ce G3 doci u Srbiju?

Prikljucak na komp je ok, ali ulaz u fon je nepraktican potpuno, sijamski povezana dva ulaza su uzas, pogtovo sto odudara od standarda, mada moze da se koristi i obican mikro usb, al onda nije iskoriscen potencijal 3.0...Morace da porade na tome

Meni ovo usb3 totalno nepotrebna stvar. Al kad bi se zezali. Sd slot je ono sto se cekalo. A i ovaj zvucnik hvala Bogu pa pomerise sa dna. Ono je jeza i glupost nevidjena. Da se stavi zvucnik do mikrofona. Pa kad pricam na skype ovaj tamo vise cuje svoj eho nego mene

Prikljucak na komp je ok, ali ulaz u fon je nepraktican potpuno, sijamski povezana dva ulaza su uzas, pogtovo sto odudara od standarda, mada moze da se koristi i obican mikro usb, al onda nije iskoriscen potencijal 3.0...Morace da porade na tome

Zato se čeka novi standard koji će biti gotov na jesen ove godine, napokon su se setili da naprave simetričan ulaz pa nije bitno koja će strana priključka biti gore, nešto poput Lightning porta na Apple uređajima

Meni bas zvucnik sto je pomjeren nazad je najveca mana.. Jer na Nexus 4 nikad ne cujem skoro kad mi dodje poruka.

Al ovde je onaj od 1w ultra mega giga sound. M8 je tu majstor. Sto ga tu ne iskopirase. Sony im uze foru

Al ovde je onaj od 1w ultra mega giga sound. M8 je tu majstor. Sto ga tu ne iskopirase. Sony im uze foru

Meni su ta 2 zvučnika na one totalno nepotrebna. Ionako kada slušam nešto slušam preko sluški, nikad preko samih zvučnika. Bolje da su napravili telefon koji staje u džep nego to što jesu.

Nazad
Vrh Dno