Dr.Mare
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.06.2009
- Poena
- 200
u sta se pretvorila industrija mobilnih telefona..
Patkometrija.
upravo. mnogo me zabole što nemam poslednju generaciju kad su i 2-3 modela unazad odlični telefoni i dalje... nek izbace i g4 i g5 do kraja godine što se mene tiče, ima ko će to da kupuje, to samo znači da će g2 da bude 150€![]()
^ ne kazem da nesto mnogo fali ako nisi na poslednjoj verziji os-a ali stvar je principa, traze ovoliko para za telefone a batale ih posle godinu dana prakticno.. aj ranije je hardver bio opravdanje i manjak ram-a ali sada su takvi izgovori smesni, najjace da M8/S5/Z2 i ekipa nece moci da guraju neki tamo android 6.0A poslednji apdejt ce im mozda biti krajem godine :d
Kad-tad ce udariti u plafon, ebali ih 2k ekrani i slicne gluposti, kad S5/A i Z2 i slicni budu oko 350e novi bice vrhunske kupovine.
a sta ce ljudi koji ne vole da se smaraju sa xda forumom ? stvarno su proizvodjaci postali cudni. kao da stancuju zamrzivace pa novi modeli izlaze svaka 2 meseca
Ne folirajte se, oduvek je to i bila, cak i devedesetih.Patkometrija.
Pa nije baš!Ne folirajte se, oduvek je to i bila, cak i devedesetih.
Definitivno treba da se prelazi na iPhone. Ili WP.
Ne znam sta mi je trebalo da prodajem 1020. Ali sta je tu je.
Pa nije baš!
Jedno vreme je tendencija bila da imaš što manji... telefon.
Star Tac serija Motorole, na primer![]()
A što? Da bi duže imao "najnoviji model"?![]()
Kupuješ nešto zbog sebe ili..?
^ nisam hteo to da napišem jer koristim S5, ali kako vidim tako je. Možda na G3 ovo bude dovolno da se vidi na suncu. Svakako mi se čini da je G2 bolje osvetljen.
Ključna stvar ☺posteno![]()
nadam se da ce da bude 100e jeftiniji od s5
Ne razumem?samo da nisu isli na 2k ekran. ovo bi mozda bio i najbolji telefon do sada![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari