Šta je novo?

LG G3

Ceka se anand test, jer ovi ostali su smesni.

To je tacno, i ja uglavnom citam Ananda ili cekam da Erika zavrsi njen test od dva sata. Za mene su to dve reference kada su testovi telefona u pitanju.

Ne sumnjam da ce LG podbaciti na testu baterije u odnosu na G2, ali ne verujem da je bas losa baterija pri surfu kao sto je GSMarena prikazala. Niti verujem da je ekran socijala kao sto tvrde.

Anand je vise onako bas bench test, a Erikin test baterije je ono sto bi i mi testirali ( auto osvetljenje, 3G, dosta sync-a, slusanje muzike, malo igrice i cackanje telefona, sms, pozivi itd).

Bice malo ispod S5 i M8, ali i to ce biti dobro, gurace jedan dan baterija. Ipak je to 5.5" QHD i 3000 mah.

Ove ocigledno sponzorise LG, kao sto GSMarenu sponzorise Samsung :) Samo se nadam da Gizmo ili Mironiko nece pokleknuti pred zadatkom kada budu testirali ovaj fon. Voleo bih jedan zaista nezavisan test da vidim ali sumnjam da to moze u Srbiji gde je Samsung reklama na svakom koraku.

Nisam u toku :) Zasto Mironiko da testira?

Poslednja izmena:
Nisam u toku :) Zasto Mironiko da testira?

Peca ti nije rekao? :)

you are fired :p

Inače, stvarno mi nije jasno zašto uvek postoji isti šablon kada se pojavi neki novi model, oni kojii imaju predhodni govore da je ovo shit i nikakv napredak. Mislim da teme o telefonima posećuju većinom srednjoškolci i malo stariji, koji je l', nisu finansijski nezavisni, a teško da će da dobijaju pare svakih 6 meseci za telefon, pa je to razlog :smoke:

Daaaaamn :)

Pa čak i da nije reč o osobama od 18-24 godina, ni oni stariji sa stabilnim poslovima ne žele toliko da budu u gubitku kako bi imali najnoviji telefon. Ergo, mora da se nađe neka mana, nešto što će opravdati sebi da njihov sadašnji telefon nije toliko lošiji od najnovijeg, univerzalni način da uteše sebe...

Brat Marques poredi ppi sa 5s, m8 i g3, a sprema se i full review da uradi, tj. već ga radi.

A u vezi baterije:
Marques Brownlee
пре 2 дана

+Hussain Nashydhu Moosa So far so good with the battery life. Plus it's removable. I'm impressed!

http://www.phonearena.com/reviews/LG-G3-Review_id3718

The maximum brightness that we could achieve with the LG G3 is about 375 nits. That's quite poor for an LCD screen, but we suppose the large size and super-high resolution might be requiring quite the power draw to produce brightness levels of over 400 nits. Thus, the G3 can't get particularly bright, ending up somewhat hard to view in outdoor environments with high ambient light. Meanwhile, minimum brightness is about 9 nits, which is a bit high – it won't be unbearable for your eyes too look at in the dark, but it won't be the most comfortable experience either.

na ovom mobu moras da drzis brajtnes sigurno preko 70 posto da bi uzivao u ekranu.. nesto kao sa g2. tamo je oko 60 posto i preko bilo valjano,sve ispod toga previse tamno i bez zivota

Poslednja izmena:
@Gizmo
Citam i ja G@W-ov post i rek'o: What..? :D

Mada bi bilo lepo. :)

^ aj što on nije znao, al što ti nisi znao :D

I onda neka neko kaze da je ovaj ''2k'' bolji od prosecnog 1080p IPS displeja. Ocigledno su zbog bolesne rezolucije/dijagonale i 3000mAh morali da idu na neki slabo osvetljen IPS sa slabim kontrastom, da bi autonomija licila na nesto. A sve zbog sitnijih piksela pod mikroskopom.

velika greska je 2k ekran.. mada ce sada i ostali igraci to da gruvaju. uspece im jedino ako nekako stave bateriju od 4000mah a da mob ne bude cigletina. veoma tesko.. mora da se izbaci neka nova tehnologija sto se tice baterija,ne znam sta vise cekaju..

Ja ne mogu da poverujem da je ovako los na suncevoj svetlosti. Ili sa primerkom nesto nije u redu ili ima neka fora. Pa, g2 je odlicno vidljiv na dnevnoj svetlosti.

Ма то са екраном је прича као са г2. На г2 су ограничили перформансе процесора и графике због батерије, па је то морало да се откључава. Ценим да су то и овде урадили са осветљењем. Вероватно ће моћи да се појача још осветљење и да буде добро видљиво напољу, али онда је питање колико ће батерија моћи да испрати.

u sta se pretvorila industrija mobilnih telefona..

Kad pre, još ni ovaj sa 801 nije stigao :smash:

Mislim da će iz cele ove priče najgore proći HTC, pošto su oni otkazali m8 prime, a svi ostali su krenuli sa po 2 flagšipa godišnje

Definitivno treba da se prelazi na iPhone. Ili WP.
Ne znam sta mi je trebalo da prodajem 1020. Ali sta je tu je.

Jedno je sigurno, ako sledeci nexus bude baziran na ovom telefonu (sa novim SOCom) i android 5.0 ima da bude pun pogodak :D

Vrh Dno