Šta je novo?

LG G3

I mene ovo interesuje jer je puklo kod mikrofona i kod IR. U stvari, interesuje me koliko se ceka popravka. I da se ne vrati gori nego sto je bio. Sad su vratili drugu HTC sa popravke, ekran nije dobro namesten (kao da nije nalegao) na gornjem delu...

Koliko su vam stari telefoni i koji je 7.i 8. broj IMEI broja?
Ako su od operatera (mt:s, Telenor i Vip) popraviće a ako su od drugih trgovca morate imati garanciju ili kako ste se već dogovorili..

Crkle mi slusalice,ove quad beat toliko hvaljene. Telefon kupljen u Italiji i imam 2 godine garanciju.
Takodje mi je pukla lajsna na dva mesta kao i vecini ovde.
Kakva je procedura?
Da li se garancija odnosi i na slusalice ili da kupujem druge?
Koje bi mi preporucili za ovaj telefon do 30e?

I jos nesto,kada posaljem ovaj telefon da mi srede lajsne,dali oni stavljaju novo kuciste ili se dobija drugi telefon?
Meni je troje slusalica riknulo vec ali vise zbog nosenja po dzepovima i zbog savijanja kabla koji je pod uglom.

Garanciju na slusalice i bateriju nemas....ja sam uzeo xiaomi piston 3 slusalice i za sada su se najbolje i najizdrzljivije pokazale

Mozete li mi objasniti ukratko, ili me uputiti na stranicu gde je objasnjeno kako da instaliram 6.0 android na G3? Imam problema sa Viberom pa se nadam da ce to resiti problem :)

Hvala :)

Mozete li mi objasniti ukratko, ili me uputiti na stranicu gde je objasnjeno kako da instaliram 6.0 android na G3? Imam problema sa Viberom pa se nadam da ce to resiti problem :)

Hvala :)

Ako budes siguran da ces znati da odradis update na MM uradi svakako, ne zbog vibera, vec zato sto sve mnogo bolje radi nego na LP. Sto se tice vibera, ne znam koji problem imas, ako je slucaj da ti stalno ode off line i pokazuje drugima da si bio on line pre neki minut iako ti je viber ukljucen, nece ti se to resiti na MM. Na MM je isti ovaj problem sa poslednjom verzijiom Vibera, ali zato sam stavio neku stariju verziju gde ne ode offline.

Problem je sto mi stalno izlazi iz Vibera. Udjem, krenem da kucam poruku i on zatamni ekran i izadje skroz iz Vibera.

A sto se tice MM, kada bi mi dali instrukcije sigurno bi mogao...ne znam koliko je tesko zapravo :)

Samo jedno pitanje.

Da li skines im instaliram ovo
Stock firmware preko vašeg IMEI broja - LINK - sada ponovno radi

Ili skidam ovo i instaliram
AKTUALNA NAJNOVIJA VERZIJA ANDROID 6.0 MARSHMALLOW :

Posto sam instalirao stock firmware preko IMEI (jer tako kaze u tutorijalu) i kada sam rebot nista se nije desilo, i verzija androida je i dalje 5.0.

I mene ovo interesuje jer je puklo kod mikrofona i kod IR. U stvari, interesuje me koliko se ceka popravka. I da se ne vrati gori nego sto je bio. Sad su vratili drugu HTC sa popravke, ekran nije dobro namesten (kao da nije nalegao) na gornjem delu...
Novu prednjicu, znaci ekran novi i kuciste

Jel neko to radio, a da je uzeo telefon u telenoru?

Meni se ovo isto desilo i takodje me interesuje kakav je telefon kada se dobije sa servisa, da li je sve lepo uradjeno i koliko se ceka telefona sa servisa. Inace telefon sam uzeo u vipu.

Samo jedno pitanje.

Da li skines im instaliram ovo
Stock firmware preko vašeg IMEI broja - LINK - sada ponovno radi

Ili skidam ovo i instaliram
AKTUALNA NAJNOVIJA VERZIJA ANDROID 6.0 MARSHMALLOW :

Posto sam instalirao stock firmware preko IMEI (jer tako kaze u tutorijalu) i kada sam rebot nista se nije desilo, i verzija androida je i dalje 5.0.

prva ili druga varijanta ?

Ubacio sam MM na G3 bez ikakvih problema, sve za sada radi solidno, iako je rano za neke konstatacije.

Međutim... Pojavio mi se problem sa stock Email aplikacijom, u koju sam hteo da ubacim nekoliko gmail naloga, kako bih imao olakšan pregled sve prispele pošte (ona mi je najpraktičnija). Nakon što unesem adresu i password i pokušam konektovanje na nalog, dobijam info "login information incorrect. try again". Na LP nije bilo problema. Da li se neko susretao sa ovim?

Jel neko dobio OTA update a da je u mts-u?

Pitam jer hocu da reklamiram telefon zbog pukotina ali je na njemu poljski MM pa da mi zbog toga ne odbiju garanciju...ipak je ovo Srbija....

I jel treba da skidam kaljeno staklo sa ekrana pre nego ga posaljem na reklamaciju?

Jel neko dobio OTA update a da je u mts-u?

Pitam jer hocu da reklamiram telefon zbog pukotina ali je na njemu poljski MM pa da mi zbog toga ne odbiju garanciju...ipak je ovo Srbija....

I jel treba da skidam kaljeno staklo sa ekrana pre nego ga posaljem na reklamaciju?
Nije još niko dobio nikakav update sem u poljskoj - kdz na stock i nosi na garanciju

Savet, da li cu dobiti sta, dobro ili lose ako tel zakacim na zamenski brzi punjac, gde je na izlazu 10 w, 2 A ? ili softverski i hardverski to mora biti podrzano ?

Savet, da li cu dobiti sta, dobro ili lose ako tel zakacim na zamenski brzi punjac, gde je na izlazu 10 w, 2 A ? ili softverski i hardverski to mora biti podrzano ?
To je softverski regulisano tako da neces dobiti nista :)

Hvala, jurim neki krsteni auto punjac, jer mi se na nekim tel desavalo da navigacija trosi bateriju a zakacen punjac...

Mozes da bekapujes mm u twrp i prebacis bekap na komp..pa da flesujes lp kdz odneses u servis..kad se vrati iz servisa flesujes mm kdz i rootujes i staviš twrp preko kog uradis restore tog updatea :) ovo pod uslovom da ima root i twrp za mm g3. Ne pratim g3..

Ima root za MM za G3,pomocu Kingoota se rutuje lako.

Za sve one koji imaju problem sa pukotinama na lajsni kod 3.5mm jack-a i na gornjem delu telefona.
Telefon mi je upravo vraćen iz telenora. Sanacija je trajala 7 dana sa sve transportom. Deo nisu imali na stanju pa se isti čekao da stigne. Pošto je telefon u garanciji reklamacija je prihvaćena. Pukotine su sanirane tako što je zamenjen komplet touch panel. Bar tako piše u saopštenju telenora. Odlično su odradili posao. Problematična lajsna je sada vidno tanja, moj lični utisak je da je od aluminijuma, nisam 100% siguran. Sve u svemu prezadovoljan sam.

Pozdrav!
Može li se ukloniti McAfee bez rutovanja telefona? Juče sam obnavljao ugovor, dobio sam novu karticu zbog G4 mreže. U mts centar aplikaciji sam video da mi povremeno nešto tarifira po 10 dinara, nakupilo se tako već 140 dinara bez veze. U listingu utvrdim da je telefon slao međunarodni sms na broj 19253539035. Ovo se ranije nikad nije dešavalo. Guglao sam, iskustva drugih kažu da McAfee šalje sms-ove. Kako ovo sprečiti?

Poslednja izmena:
Ubacio sam MM na G3 bez ikakvih problema, sve za sada radi solidno, iako je rano za neke konstatacije.

Međutim... Pojavio mi se problem sa stock Email aplikacijom, u koju sam hteo da ubacim nekoliko gmail naloga, kako bih imao olakšan pregled sve prispele pošte (ona mi je najpraktičnija). Nakon što unesem adresu i password i pokušam konektovanje na nalog, dobijam info "login information incorrect. try again". Na LP nije bilo problema. Da li se neko susretao sa ovim?
Ako imaš uključen two step verification možda je do toga.

Pozdrav!
Može li se ukloniti McAfee bez rutovanja telefona? Juče sam obnavljao ugovor, dobio sam novu karticu zbog G4 mreže. U mts centar aplikaciji sam video da mi povremeno nešto tarifira po 10 dinara, nakupilo se tako već 140 dinara bez veze. U listingu utvrdim da je telefon slao međunarodni sms na broj 19253539035. Ovo se ranije nikad nije dešavalo. Guglao sam, iskustva drugih kažu da McAfee šalje sms-ove. Kako ovo sprečiti?

Ako i ne može da se deinstalira trebalo bi da može da se disabluje.

Poslednja izmena:
Zaboravih da li moze da se instalira Fulmix 4.1 preko oficijalnog poljskog MM?Ako ne moze ,sta treba da se uradi,
tj koja verzija prvo treba da se instalira?

Ako i ne može da se deinstalira trebalo bi da može da se disabluje.

Disejblovao sam ga ali se restartom ponovo pokrene. Uspeo sam da obrišem njegovu konekciju sa McAfee sajtom, zabranio sam aplikaciji administratorska prava i sad bi trebalo da je problem rešen.

Zamrzni ga sa Titaniumom pa se neće pokrenuti posle restarta.

Vrh Dno