Šta je novo?

LG G3

Meni se dešavalo na svakom telefonu koji sam imao a sve su bili flagship telefoni...

Pa trenutno nista :) Uzeo sam lg g3 sve fabricko,a na starim fonu sam imao Novu sa Play-a skinuo pa reko kakose ponasa na ovom telefonu

Ako imaš Backup MM uradi restore, a pošto verovatno nemaš jer si tek flešovao TWRP, izvadi bateriju da se ugasi pa vrati, uđi u TWRP i uradi Factory reset. Možda će pomoći!
Na koji način si počeo da rutuješ?

Hvala na odgovoru,inace sam odradio upgrade istog sistema preko LGup-a i to je to..a da ga rutujem nisam uspeo..nesto nece pa nece

edit: Probao da rutujem preko onog kingroota i aurorec za twrp..

Poslednja izmena:
Po meni najbolji launcher-i...Nova i Next Launcher 3D!
Ja vec odavno koristim Nova Launcher Prime, full verzija...skinuto free!

Jel moze mala pomoc od znalaca, a vidim ima ih ovde :) ..Sinoc sam updatovao 16GB verziju na Poljski 6.0 i odusevljen kao i ostali. Sad bih samo hteo da poskidam visak smeca. Da li je dovoljan samo Kingroot da se rutuje i posle sa SuperSu da se ocistili ili mora ona procedura za trajni root? Mozda sam omasio nesto, ali valjda se razumemo :)

Hvala na odgovoru,inace sam odradio upgrade istog sistema preko LGup-a i to je to..a da ga rutujem nisam uspeo..nesto nece pa nece

edit: Probao da rutujem preko onog kingroota i aurorec za twrp..
Ja sam MM rutovao dok je bio KingRoot 4.6.2 ovako
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/root-twrp-marshmallow-d855-30b-t3286268
Možeš probati i novi KingRoot
http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/one-click-root-tool-android-2-x-5-0-t3107461
Sada je 4.8.0

Poslednja izmena:

Hvala jos jednom..
Uspeo sam nekako,vidim da jedna sitna greska puno kosta,naime stavih kingroot na memorijsku karticu i ocigledno mi je to pravilo problema,a ja to skroz zanemario tj nije mi ni palo na pamet da moze to da bude problem..e kada sam prebacio na internu,odradim sve isto stim sto je rut uspesan prilikom cekiranja :) Sad planiram da stavim Fulmics rom,jel imas neka iskustva sa doticnim?

Da li se jos nekom desava da prilikom slikanja u mracnoj prostoriji (klubu) telefon ukljuci blic a da slika bude totalno crna, tj kao da se blic nije ni ukljucio?
Inace sam na 6.0 androidu...

Ja opet gadjam, da nije slucajno ukljucen hdr? Neko je vec imao slican problem, doduse ne secam se da li je bila mracna prostorija.

Evo bas sad proverih i HDR je bio na auto... Bas je nasao kad ce da se ukljuci, ako je to uopste problem :D

Hvala jos jednom..
Uspeo sam nekako,vidim da jedna sitna greska puno kosta,naime stavih kingroot na memorijsku karticu i ocigledno mi je to pravilo problema,a ja to skroz zanemario tj nije mi ni palo na pamet da moze to da bude problem..e kada sam prebacio na internu,odradim sve isto stim sto je rut uspesan prilikom cekiranja :) Sad planiram da stavim Fulmics rom,jel imas neka iskustva sa doticnim?

Dobar je Flumics,radi lepo i bez bagova.Ja imam 3.1 verziju.Sto se tice blica izgleda da stvarno HDR mora biti iskljucen kad slikas sa njim..

Ja sam na Flumics 3.5 i imao sam problema sa baterijom, bas je se brzo praznila.
Pre sam bio na oficijalnom 6.0,i baterija mi trajala 2 dana bez problema odprilike 4.20min sot sa FlyKernelom.
Kad sam flešnuo 3.5 jedva dan sa skoro jedva 3h sot...sad sam opet flešnuo Flykernel,jeste da je lik prestao da radi podršku za kernel,ali za mene je bio najbolji.
Sad ćemo da vidimo za koji dan.
Ali što se fluidnosti i gomile twikova tiče, stvarno je najbolji od svih romova.

Poslednja izmena:
Sta bi se desilo ako bi preko Flash tool-a ponovo pokrenuo instalaciju preko postojeceg 6.0 androida? Jel bi se odradilo kao prvi put ili ne sme tako reinstalacija? Malo sam prckao sa skidanjem preinstairanih aplikacija, pa bih da vratim na staro.

Vec jesam, ali sam posle toga prckao na sestici i sad bi da uradim reinstalaciju istom procedurom kao prvi put, samo nisam siguran da li to moze tako.

Vec jesam, ali sam posle toga prckao na sestici i sad bi da uradim reinstalaciju istom procedurom kao prvi put, samo nisam siguran da li to moze tako.
Može. Znači ponovo postupak kao prvi put a onda uradi backup roma iz recovery. Treba da imaš backup pa onda kad krene kako ne valja uradiš restore i opet imaš ispravan rom. Nemoj prčkati ako nemaš backup (uđeš u twrp, izabereš backup i čekiraš sve pa pričekaš da odradi).

Naravno da sam procitao, pitanje se odnosilo na to da li postoji informacija kada ce MM biti pusten i kod nas, OTA ili preko PC. Nisam ocekivao da cemo ovoliko cekati od pustanja u Poljskoj.

Naravno da sam procitao, pitanje se odnosilo na to da li postoji informacija kada ce MM biti pusten i kod nas, OTA ili preko PC. Nisam ocekivao da cemo ovoliko cekati od pustanja u Poljskoj.
To ti zavisi od providera.
Telenor je razvlacio sa updatom na 5.0 dobrih godinu dana....
Ja sam na mts-u 5.0 dobio cim je stigao telefon a 6.0 sam sam instalirao da ne bih cekao [emoji1]

Nego jel probao neko Bacon cameru? Navodno je bolja od Xcama i ima maunelne kontrole...

~2$ je na PSu ali me zanimaju misljenja pre kupovine

Meni svakako nije bila bajna baterija kao ni vecini sto se da zakljuciti,ali od kako ubacih Fulmics-a ovo je katastrofa..2x dnevno punim a ne cackam puno telefon..uzass

Nazad
Vrh Dno