Ako imaš Backup MM uradi restore, a pošto verovatno nemaš jer si tek flešovao TWRP, izvadi bateriju da se ugasi pa vrati, uđi u TWRP i uradi Factory reset. Možda će pomoći!
Na koji način si počeo da rutuješ?
Ja sam MM rutovao dok je bio KingRoot 4.6.2 ovakoHvala na odgovoru,inace sam odradio upgrade istog sistema preko LGup-a i to je to..a da ga rutujem nisam uspeo..nesto nece pa nece
edit: Probao da rutujem preko onog kingroota i aurorec za twrp..
Ja sam MM rutovao dok je bio KingRoot 4.6.2 ovako
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/root-twrp-marshmallow-d855-30b-t3286268
Možeš probati i novi KingRoot
http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/one-click-root-tool-android-2-x-5-0-t3107461
Sada je 4.8.0
Hvala jos jednom..
Uspeo sam nekako,vidim da jedna sitna greska puno kosta,naime stavih kingroot na memorijsku karticu i ocigledno mi je to pravilo problema,a ja to skroz zanemario tj nije mi ni palo na pamet da moze to da bude problem..e kada sam prebacio na internu,odradim sve isto stim sto je rut uspesan prilikom cekiranjaSad planiram da stavim Fulmics rom,jel imas neka iskustva sa doticnim?
Ja imam g4 pa prelazim na v10 - treba da mi stigne sutra ili prekosutraSta predlazete g4 ili v10, blizi sam v10...?
Može. Znači ponovo postupak kao prvi put a onda uradi backup roma iz recovery. Treba da imaš backup pa onda kad krene kako ne valja uradiš restore i opet imaš ispravan rom. Nemoj prčkati ako nemaš backup (uđeš u twrp, izabereš backup i čekiraš sve pa pričekaš da odradi).Vec jesam, ali sam posle toga prckao na sestici i sad bi da uradim reinstalaciju istom procedurom kao prvi put, samo nisam siguran da li to moze tako.
Zvanični MM je već izašao.Da li zna neko, okvirno, kada se ocekuje MM za G3?
Zvanicni, naravno.
To ti zavisi od providera.Naravno da sam procitao, pitanje se odnosilo na to da li postoji informacija kada ce MM biti pusten i kod nas, OTA ili preko PC. Nisam ocekivao da cemo ovoliko cekati od pustanja u Poljskoj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari