Šta je novo?

LG G3

Sta ste bese rekli za one pukotine? I kako se ponasaju u Telenoru po pitanju toga? Iskustva?

@blue eto vidiš, lagano ide 🙂 najbolja je kombinacija koristiti xcam za redovno slikanje a držati fv5 instaliran za duže ekspozicije

Valjda ce taj Xdaebb da zavrsi Xcam skoro.
Nego gde vi vidite u podesvanjima kamere opciju za OIS?Ja nigde nisam nasao.

Pa ne znam,ali nesto ne primecujem da utice na stabilizaciju kadra kad fotkam nocu sa FV-5.Ruka mora da mi bude skroz mirna da bi dobio cistu fotku.

pa to je 1 sekunda bre, šta bi ti 🙂 probaj 1s na m8 npr 😀

Danas se restartovao zenin g3 iz cista mira? Dešavalo se nekom?

Promakla mi je jedna stvarcica prilikom rutovanja i instalacije twrp-a i sad telefon nece da digne sistem...ne mrda sa LG logo-a...jel ima neko resenje a da nije flesovanje sistema iz pocetka..
Naime sam flesovao beta super su iz twrpa..a pre toga nisam instalirao aplikaciju sa play store-a..

edit: inace sam na MM..

Poslednja izmena:

E, ja sam ga juce flesnuo... Do tada sam bio na LP-u, putovao sam malo pa nisam hteo da menjam rom jer mi je trebao pouzdan telefon i cekao sam nek dobar custom. Mogu reci da sam se ja odusevio, drugi telefon, radi 30% brze, nema laga 🙂 A mozda je tako samo prvo vreme, videcu posle par nedelje, za sada sam prezadovoljan. I svaka cast coveku sto je ubacio gomilu tvikova i customizacija koje mozes da menjas u real time-u 🙂 Fantazija 🙂

Promakla mi je jedna stvarcica prilikom rutovanja i instalacije twrp-a i sad telefon nece da digne sistem...ne mrda sa LG logo-a...jel ima neko resenje a da nije flesovanje sistema iz pocetka..
Naime sam flesovao beta super su iz twrpa..a pre toga nisam instalirao aplikaciju sa play store-a..

edit: inace sam na MM..
Ako imaš Backup MM uradi restore, a pošto verovatno nemaš jer si tek flešovao TWRP, izvadi bateriju da se ugasi pa vrati, uđi u TWRP i uradi Factory reset. Možda će pomoći!
Na koji način si počeo da rutuješ?

Ali ne koristi ona telefon bog zna koliko - verovatno do rama kako kažete

Meni se desilo jednom na nexus 4 to 😀 Kad me slog nije strefio 😀

Apsolutno. I ako se ponovi i tad. Prvo utvrditi da nije do neke app. Ako nije onda je hw.

Dešavalo se i mojoj ženi to na lpu, 3 GB verzija, ne verujem ni da je kvar ni do rama, neki LG bag najverovatnije. Otkad ima MM nije mi pominjala da je bilo reboota.

Dešavalo se i mojoj ženi to na lpu, 3 GB verzija, ne verujem ni da je kvar ni do rama, neki LG bag najverovatnije. Otkad ima MM nije mi pominjala da je bilo reboota.
Ovo je prvi put da se desilo - ako se bude ponavljalo valjda ćemo naći neko rešenje [emoji1]

Kad bude neki brick molim da me se stavi u @ da dobijem notifikaciju. Tapatalk je meni u zadnje vrijeme shitty

Nazad
Vrh Dno