Da.Jel ovo on pravi i cameru za Aosp ?
Bio na punjaču i skinula ga kad je stigla poruka i restartovao seNapunio se ram najverovatnije
Nema veze. Ram se moguce napunio, mozda predug uptime. Desava seBio na punjaču i skinula ga kad je stigla poruka i restartovao se
Fulmics ROM 3.5 is out...
http://www.fulmics.com/rom-g3/
Ako imaš Backup MM uradi restore, a pošto verovatno nemaš jer si tek flešovao TWRP, izvadi bateriju da se ugasi pa vrati, uđi u TWRP i uradi Factory reset. Možda će pomoći!Promakla mi je jedna stvarcica prilikom rutovanja i instalacije twrp-a i sad telefon nece da digne sistem...ne mrda sa LG logo-a...jel ima neko resenje a da nije flesovanje sistema iz pocetka..
Naime sam flesovao beta super su iz twrpa..a pre toga nisam instalirao aplikaciju sa play store-a..
edit: inace sam na MM..
Da - 2 gbNema veze. Ram se moguce napunio, mozda predug uptime. Desava seU poslednje vreme gotovo nikad, ali zna da se desi. Verzija od 2gb?
LpDejane lp na telefonu ili mm?
Ovo je prvi put da se desilo - ako se bude ponavljalo valjda ćemo naći neko rešenje [emoji1]Dešavalo se i mojoj ženi to na lpu, 3 GB verzija, ne verujem ni da je kvar ni do rama, neki LG bag najverovatnije. Otkad ima MM nije mi pominjala da je bilo reboota.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari