Šta je novo?

LG G3

Sta ste bese rekli za one pukotine? I kako se ponasaju u Telenoru po pitanju toga? Iskustva?

@blue eto vidiš, lagano ide :) najbolja je kombinacija koristiti xcam za redovno slikanje a držati fv5 instaliran za duže ekspozicije

Valjda ce taj Xdaebb da zavrsi Xcam skoro.
Nego gde vi vidite u podesvanjima kamere opciju za OIS?Ja nigde nisam nasao.

Pa nema to... Šta bi podešavao tu?

Pa ne znam,ali nesto ne primecujem da utice na stabilizaciju kadra kad fotkam nocu sa FV-5.Ruka mora da mi bude skroz mirna da bi dobio cistu fotku.

pa to je 1 sekunda bre, šta bi ti :) probaj 1s na m8 npr :D

Danas se restartovao zenin g3 iz cista mira? Dešavalo se nekom?

Promakla mi je jedna stvarcica prilikom rutovanja i instalacije twrp-a i sad telefon nece da digne sistem...ne mrda sa LG logo-a...jel ima neko resenje a da nije flesovanje sistema iz pocetka..
Naime sam flesovao beta super su iz twrpa..a pre toga nisam instalirao aplikaciju sa play store-a..

edit: inace sam na MM..

Poslednja izmena:

E, ja sam ga juce flesnuo... Do tada sam bio na LP-u, putovao sam malo pa nisam hteo da menjam rom jer mi je trebao pouzdan telefon i cekao sam nek dobar custom. Mogu reci da sam se ja odusevio, drugi telefon, radi 30% brze, nema laga :) A mozda je tako samo prvo vreme, videcu posle par nedelje, za sada sam prezadovoljan. I svaka cast coveku sto je ubacio gomilu tvikova i customizacija koje mozes da menjas u real time-u :) Fantazija :)

Promakla mi je jedna stvarcica prilikom rutovanja i instalacije twrp-a i sad telefon nece da digne sistem...ne mrda sa LG logo-a...jel ima neko resenje a da nije flesovanje sistema iz pocetka..
Naime sam flesovao beta super su iz twrpa..a pre toga nisam instalirao aplikaciju sa play store-a..

edit: inace sam na MM..
Ako imaš Backup MM uradi restore, a pošto verovatno nemaš jer si tek flešovao TWRP, izvadi bateriju da se ugasi pa vrati, uđi u TWRP i uradi Factory reset. Možda će pomoći!
Na koji način si počeo da rutuješ?

Ali ne koristi ona telefon bog zna koliko - verovatno do rama kako kažete

Meni se desilo jednom na nexus 4 to :D Kad me slog nije strefio :D

Pa ako se ponovi sledi flesovanje ili factory reset

Apsolutno. I ako se ponovi i tad. Prvo utvrditi da nije do neke app. Ako nije onda je hw.

Dešavalo se i mojoj ženi to na lpu, 3 GB verzija, ne verujem ni da je kvar ni do rama, neki LG bag najverovatnije. Otkad ima MM nije mi pominjala da je bilo reboota.

Dešavalo se i mojoj ženi to na lpu, 3 GB verzija, ne verujem ni da je kvar ni do rama, neki LG bag najverovatnije. Otkad ima MM nije mi pominjala da je bilo reboota.
Ovo je prvi put da se desilo - ako se bude ponavljalo valjda ćemo naći neko rešenje [emoji1]

Kad bude neki brick molim da me se stavi u @ da dobijem notifikaciju. Tapatalk je meni u zadnje vrijeme shitty

Nazad
Vrh Dno