Gde se moze naci originalna baterija za lg g3?
Meni bi dobro došla još jedna baterija jer ponekad "radim" smenu od 16 sati i tad mi treba jedno 6 sati SoT-a.
Našao sam neku Triax bateriju, mislim za 2.600, ali nisam baš siguran koliko je to pouzdano, odnosno da li bi držala koliko i originalna baterija.
Jel tel mnogo deblji sa ovom maskom, gledeo sam slicnu na Iphonu 5, lepo lezi i nazad ima dugme za aktivaciju punjenja. Koliko moze sa ovim da se dopunjuje ??Već sam pisao...ja imam ovo kada mi zatreba "rezervna" baterija
Pa dobija na debljini to stoji...e sad meni to nije problem nekome zna da bude.Jel tel mnogo deblji sa ovom maskom, gledeo sam slicnu na Iphonu 5, lepo lezi i nazad ima dugme za aktivaciju punjenja. Koliko moze sa ovim da se dopunjuje ??
Skini samo nova Launcher. Ne treba ti prime.A da imam uzeo bi ja , nego nemamI jel bolje da skidam taj Nova Launcher Prime ili da ostavim ovakav kakav je?
Sad sam dobio mejl od ovlascenog servisa. Baterija je 1600din, ali trenutno je nemaju na stanju, bice za koji dan
Probaj preko pc suite ili lg mobile support toolpoz svima,da se check in u temu,presao sa g2,e sad fon je na 4.4.2 tj kitkatu,preko ota nema update na lp,kaze da mu je instaliran najnoviji android,kako da ga nateram na update?
Ima m za g3?Ota ili....?Stavi mu Marshmallow, dosta je bolji nego na ranijim verzijama![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari