Šta je novo?

LG G3

Pise i da orig.wirelesss punjac ima u nekim radnjama a tamo nista, kao i za kolski punjac....I to sve sa LG sajta

Meni bi dobro došla još jedna baterija jer ponekad "radim" smenu od 16 sati i tad mi treba jedno 6 sati SoT-a.

Našao sam neku Triax bateriju, mislim za 2.600, ali nisam baš siguran koliko je to pouzdano, odnosno da li bi držala koliko i originalna baterija.

Upravo podigao telefon sa servisa zbog pukotine kod mikrofona.
Popravljeno u garanciji, za dva dana.
Displej se menja zajedno sa lajsnom.
Odlicno su odradili posao, valjda... ☺
Za sada nemam zamerki, mada sam ga podigao tek pre sat vremena.
Godinu dana star telefon

Jel tel mnogo deblji sa ovom maskom, gledeo sam slicnu na Iphonu 5, lepo lezi i nazad ima dugme za aktivaciju punjenja. Koliko moze sa ovim da se dopunjuje ??
Pa dobija na debljini to stoji...e sad meni to nije problem nekome zna da bude.

Meni izgura jedno punjenje i to je to ali pod uslovom da svedem upotrebu telefona dok je na ovom na minimum.

Razmisljam se o ovoj masci, power banku ili ponajbolje solarnom power banku da bih mogao i druge uredjaje da punim, ali kako naci valjan...

Ja sam ušao u jednu radnju za mobilne i opremu i kažu original baterija 3.600 din.
I to je lik rekao onako odokativno u fazonu, hmm koliko da ga klepim...

Jedno pitanje, uzeo sam lg g3 i nista nisam dirao na njemu , neki kazu da je bolji Nova Laucher da se stavi pa odakle da skinem Nova Launcher prime posto se na play placa?

Ako imaš karticu, kupi Prime za 0.99$. To je trenutna cena. Ako ne, traži na Google.

A da imam uzeo bi ja , nego nemam :) I jel bolje da skidam taj Nova Launcher Prime ili da ostavim ovakav kakav je?

Sad sam dobio mejl od ovlascenog servisa. Baterija je 1600din, ali trenutno je nemaju na stanju, bice za koji dan

To sam i ja pomislio kada sam ovde video cenu, ali tamo su mi zamenili ove pukotine(samim tim i ekran) i prezadovoljan sam tim.
Bateriju cu uzeti uskoro pa javljam, ova vec ima godinu dana. Dobro radi, ali sto da ne ako je 1600

poz svima,da se check in u temu,presao sa g2,e sad fon je na 4.4.2 tj kitkatu,preko ota nema update na lp,kaze da mu je instaliran najnoviji android,kako da ga nateram na update?

Hvala,moze preko pc suite,jel na kk nema ona animacija na lockscreenu za vreme?

Ima kad pada sneg i kiša. Cloudy je otključavao za sve prilike ako si njega imao na G2 pa te to buni.

Pa da, to me buni,vidim da se nista ne desava,mada i ne mora,nego sam navikao na g2 na to pa mi nesto cudno.Inace,lepi radi ovaj g3,a i mnogo lepsi nego g2,strah me samo baterije,danas sam ga uzeo pa cu videti kako se ponasa.Procitao sam dosta i zamalo da odustanem zbog clana nitro kada sam video koliko ima problema sa njegovim[emoji23]

Stavi mu Marshmallow, dosta je bolji nego na ranijim verzijama :)

Nema još - kreće 14-tog zvanično ima samo za Poljsku

Da, ota će valjda uskoro a kdz ima već jedno dva meseca...

Ko dobije OTA kod nas a da je u mts neka javi taman da nosim telefon da reklamiram zbog pukotine :d

Vrh Dno