Samo da javim vezano za 4g mts, imao sam nano sim, mislio sam da ce morati da se menja, posto mi drug radi u mts-u, samo mi je sistemski ukljucio 4g, nakon restarta telefona sve radi.Hoces reci da je besplatna, zar se pre nije placala ili su je dobijali samo korisnici sa velikim paketima
Samsung A5
Da odgovorim sam sebi, možda će nekome značiti. Zamenio modul kamere, trošak cca 8€, I evo novih slikaEvo i par slikaPogledajte prilog 225292Pogledajte prilog 225293Pogledajte prilog 225294
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Šta podrazumevaš pod modul kamere?Da odgovorim sam sebi, možda će nekome značiti. Zamenio modul kamere, trošak cca 8€, I evo novih slika
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
A šteta telefona, radi ko sat, čak i bat dobro drži, samo ekran što je otišao. Kad je vrisnuo čini mi se da su mi tražili 60-70eur za zamenu, pa sam kontao da sačekam da padnu cene i zab na njega.Taman toliko da nemas racun da menjas. I moj je pukao isto.
Hvala na preporuci,ima jeftinih. Inače kakvi sve konektori imaju? Mogu da saznam vrstu bez otvaranja telefona? Koliko je komplikovano za zameniti svojeručno?Naruči slobodno sa Alija,oko 20e su i odličnog su kvaliteta(2 komada sam zamenio).Samo gledaj da ima što više feedback-ova prodavac i kakav konektor imaš.
I ako već naručuješ,uzmi komplet frame i display,lakše se menja.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Gde traze za zamenu ekrana 600din? [emoji2] drugaru su za ekran i staklo uzeli 70e pre godinu dana i tada je ekran bio oko 35eŠto se tiče konektora,samo gledaj da naručiš za tvoj model(predpostavljam da je d802),a zamenu bolje nek ti odradi neko u lokalnom servisu(bolje da daš još 500-600 din nego da pokvariš novi displey [emoji2] )
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Hvala na preporuci,ima jeftinih. Inače kakvi sve konektori imaju? Mogu da saznam vrstu bez otvaranja telefona? Koliko je komplikovano za zameniti svojeručno?
Nema problema, čim naručim okačiću link.Molim te baci link, i meni bi trebao displej. Stoji mi vec mesecima telefon u fioci, zao mi da ga ne popravim.
ako se dobro sećam nije moguće, svi evropski i američki modeli osim d802 imaju duži gornji konektor touch-a, jedino d802 ima kraći...Jedno pitanje. Imam g2 D800 32 giga koji koristim i na kom je napukao tac
Imam povoljno da uzmem g2 D802 16giga kome je ekran kao nov ali mu je crkla maticna. E sad, da li mogu moj d800 da prepakujem u d802,znam da ima neke razlike u konektorima pa ako neko zna da mi kaze dal je to izvodljivo
Poz ljudi,instalirao sam AICP i labmda kernel,medjutim previse random reboota mi se desava zbog kernela,pa bi hteo stock kernel da vratim. Da li morao da wipe-ujem sve pa ponovo install rom,ili postoji nacin da samo kernel instaliram? Mrsko mi ponovo sve podesavati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari