Šta je novo?

LG G2

Znaci baterija mu je super, a koja je slaba tacka tog fona i jel radi glatko? Razmisljam da predjem na njega sa nexusa5 zbog baterije. Jel lepo radi i g2?

Dosta bolje radi nexus, ipak je nexus.
G2 ima dosta bolju bateriju, lepši je i možda ima bolju kameru?
Softver na strani nexusa debelo, G2 može da radi solidno kad ga rutuješ i ubaciš custom ROM i kernel, stock baš i nije nešto dobar.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ima li sta bolje od clodyg 3.2? Malo mi rom dosadio pa bi da menjam

Google edition 1.5

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Meni je oko 3:30h na oko 20h baterije. Jel zna neko gde ima da se kupi dobra baterija? Sa aliexpressa ili jos bolje u Srbiji negde?

Google edition 1.5

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

+1

Trenutno presao sa Exodusa na XOSP v6.3. i ovako na prvi pogled brzi za bar 15 % onako odokativno ... Mada su oba prilicno stabilna .. Exodus mi ima neki cudan scroll koji iritita prste :-/ XOSP kudikamo prijatniji ..

Poslednja izmena:
Pozz. Završio mi je telefon u bootloop-u. Bio sam na zadnjem 5.0.2 ubacenom preko kdz-a, rootovao sam preko KingRoot-a ubacio autorec koji je instalirao TWRP 2.8.7.1 i onda sam flasovao CloudyG2 3.3 i telefon konstatno ulazi u twrp odnosno završava u nekakom bootloop-u. Problem je što nisam kod kompa, jedino sto imam je usb otg.

Jel se moze ovo nekako rešiti?

LG G2 D802.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Znaci imas TWRP i mozes da udjes u njega?
Probaj clear data/cache, ako nece ni onda probaj da flesujes cloudy opet.

@bender_007

Upomoć. [emoji2]

Nešto sam čačkao na telefonu i sada mi je upao u bootloop. Stoji na na drugom LG logou koji pojavljuje posle muzike na kome ide odsjaj preko logoa. Izgleda da sa izgubio recovery jer kada probam u njega da uđem (vol- i power) pojavi mi se pitanje da li hoću da uradim fabrički reset.

Na njemu je stock 30f Switzerland, i dorimanx kernel.

Šta da radim sada?

Hvala.

Poslednja izmena:
Kaži da hoćeš fr, i ući će ti u recovery(pritom neće uraditi fr zaista)
Tako funkcioniše sa Dori(a vrv i ostalim custom kernelima)

Kaži da hoćeš fr, i ući će ti u recovery(pritom neće uraditi fr zaista)
Tako funkcioniše sa Dori(a vrv i ostalim custom kernelima)

Hvala puno. Uspelo je. [emoji106]

Ušao sam u recovery, kao što si i rekao i uradio wipe, sistem izašao iz bootloop - a, sve namestio iz početka i sad radi kao treba.

Pozdrav.

Za ove koji se mozda predumisljaju sta dalje posle LG G2,kao sto sam ja ranije :) ... Preso na LG Nexus 5x pre 10 tak dana ,i nisam se pokajo nijednog trenutka. G2 jeste bio vrh ( i dalje je best buy ) ali 5x je ipak nivo ispred.Najveca prednost je u kameri( nebo i zemlja) ali i u fluidnosti i stabilnosti.Plus azuriranje novih sistema..Medju prvima jos pre mesec i nesto su dobili android 7, a to znaci,vidim tek sad.Ranije,koji god tel.da sam imao,odmah bih radio custom romove.Ovaj nisam pokuso jos ni da rootujem,nema potrebe nikakve.G2 jeste dobar,ali imao bi problema sa povremenim kocenjima,u zavisnosti koji rom se instalira.Svakom romu je nesto falilo,osim mozda cloudy g2,koji mi je nekako bio najstabilniji.Jedina prednost g2 je baterija.Ovome nije losa(naprotiv),pogotovu ako na njega niste presli sa nekog kao sto je G2 koji ima vrhunsku.Sve u svemu razlika od nekih 100e po meni nije velika i isplativa je za svakog.Ja sam ovaj nasao za 200e, 32 gb,polovan ,ali bukvalno je bio kao nov.

Lepo je što si to podelio sa nama ali verujem da tvoj post ipak više odgovara temi o Nexus 5X nego ovde.

A tebe neka dobro služi novi telefon.

Da li ima MIUI ROM za G2 ? Nesto trazim ali mrsava ponuda ? :)

Slabo miui za g2. Ima baziran na kitkat koliko sam video.

Sad sam na Paranoid 6.0.3 i on dolazi nerootovan. Nema kao na cm13 u onim programerskim podesavanjima da se aktivita root. Probao sam da flashujem supersu.zip ali sam dobio brick sa puno nefotmatiranih particija. Kako da ga rootujem?

ljudi mozda sam malo zakasnio da li ima svrhe sada ubacivati cm12 malo za promenu sa GE?

Zašto cm12 pobogu, cm14 izlazi uskoro, cm13 imaš stabilan.
Dobićeš dosta brži i fluidniji sistem, ali i lošiju kameru.

Gledam danas kod burazera stock 5.0.2, nije nesto veliki uptime, kesirano oko 50 MB. Pa ono je tuga naspram MM romova. A tek brzina i fluidnost. Probao par romova i nekako mi Exodus najbolje lezi, brz, fluidan, kesirano posle 10+ dana 700-800 MB, nema nikakvih usporenja. Koliko vidim jos samo kameru da osposobe i moze da se proba N.

Poslato negde iz svemira

Kod mene je LP (80230d) primetno sporiji od KK (80220c) koji je bio instaliran pre njega i koji je ~3 godine radio bez problema. Nema ništa više aplikacija nego što ih je bilo ranije, štaviše telefon je manje opterećen nego ranije a opet samo ukoči iz čista mira dok se to ranije nikad nije dešavalo i sve je bilo fluidno za poželeti...

Drugari, molim za pomoć. Imam problem sa prijemom signala na telefonu. Probao sam 2G/3G/4G i dalje ništa. Kažu sagovornici da se "davim", gubim, često "puca" veza i sl. Živim u zgradi, oko mene moje zgrade su još dve će sa visokim zidovima koji sigurno remete signal. Kada izađem napolje, sve je ok. Ali problem je što moja žena ima S3 i savršeno razgovara bilo gde po kući. Ne keida joj se veza, ne "davi se" i sil. Ja imam dve tri lokacije u stanu gde moram da se "prikujem" ako hoću da me sagovornik dobro čuje. Koristim stock ROM. Samo sam ga otključao i pobrisao sve one LG aplikacije(Ali ništa od sistemskih). Inače to mi se dešavalo i pre otključavanja. Please za pomoć.

Iste probleme sam imao i na g2 i na g3,zato sam ih i prodao.Gde je slabija mreža odma problemi.Evo sada na HTC gde Lg nije imao signal ili vrlo slab,HTC nema probleme

Послато са HTC One M8s уз помоћ Тапатока

Mislio sam da postoji neki problem sa softverom, ali sad mislim da je ipak hardverski.

Nazad
Vrh Dno