Šta je novo?

LG G2

Lose sam se izrazio :-D prednosti izmedju dva roma sam mislio

CM - brži, fluidniji, nestabilniji, novija verzija androida
Stock - stabilnost, bolja kamera

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

jeste nestabilniji, meni za 10ak dana zveknula rotacija npr, notifikaciju za sms malo pali malo ne pali, tapatalk je prestao da mi prikazuje poruke unutar teme i pomenuti problem sa lockscreen-om ... nije sve to strasno, ali stock tj cloudy nikad nije imao nijednu zvrcku

Nemam niti jedan od navedenih problema, a ovo sa tapatalkom pre ce biti do same aplikacije jer je sr..je. A na stock LP i cloudy je znala rotacija da zabode pa mora restart. Isto sam imao restart na stocku, takodje i SOD se javlja na cistom stocku.

Poslato negde iz svemira

U smislu da je kernel nestabilniji, pa da moze doci do restarta s vremena na vreme. Kad kazem to ne mislim da ce da se restartuje 10x dnevno, mozda se ne desi nijednom u 20 dana, ali je u sustini nestabilniji od stock-a. Stock je ipak najstabilniji, za mene zanemarljivo, ali eto, da napomenem samo.

Ma ja sam imao i 500+ sati uptime na cm13 par puta, a restartovao sam ga jer se ipak tada oseti da malo slabije kesira. Videcemo kako ce se pokazati Exodus po tom pitanju. Za sada posle skoro 300h kao na pocetku.

Poslato negde iz svemira

Jedno malo zapazanje.
Bio sam na ovoj verziji 30f_eur (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3070383) par meseci i malo se smorio, a i nisam davno cackao telefon pa stavio GE 1.5 jer se kunete u njega. Ok...sve lepo, volim i ja taj minimalizam i google-ovski izgled, ali trajanje baterije katastrofa u poredjenju sa ovim sto sam prethodno imao. U oba slucaja je koriscen dori 11.5.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Stock based je, verovatno ti nešto u pozadini sisa bateriju, uzmi bbs pa proveri.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pozdrav svima,
primetio sam da mi se staklo na zadnjoj kameri izgrebalo,tj vide se sitne ogrebotinice pod odredjenim uglom. Postoji li mogucnost da ga ispoliram nekako? Ako da,kako ?

Da li mi treba bootstacks kad idem sa cloudy g3.2 na GE 1.5

Poslednja izmena:
preporucujem svim dorimanx korisnicima da stave zram na 768 ili 1024mb, mnogo fluidnije radi telefon

Ajmo drugovi pomoc, ne mogu da nadjem original displej+touch (crni) za D801 sa AT&T. Svi imaju za D802. Razlika je u konektoru koji je za D802 uzak, a za D800/801 sirok. 3 puta bio u servisu, i svaki displej koji su narucili nije valjao (losa slika, crne linije itd). Ako neko ima neki servis gde ste menjali sa uspehom, ili imate deo koji mi treba slobodno na PM. 2 meseca mi stoji fon u fioci, a hocu da ga osposobim za koriscenje.

Posle svakog reseta pojavi mi se ekran sa natpisom "Android is updating: application 1 of 1".

To se događa svaki put iako nisam dodavao nijednu novu aplikaciju u sistemsku particiju.

Zna li neko šta to izaziva i kako se rešava?

Hvala.

drugari vreme je da moj g2 ode u penziju danas dobio iphone 5s moguce da nije upgrade ali malo za promenu dobro ce doci :D

videcmeo vreme ce pokazati, ali posle 3 godine svaka promena je dobra a ovde je finansijski momenat bio najbolji :D

Ja ne bih mogao na tako mali ekran da predjem. Posle G2 samo na tel sa vecim ekranom.

Poslato negde iz svemira

Drugari trenutno sam na LP 5.0.2 v30d + Twrp najnoviji. Poceo je da koci i da reloaduje aplikacije, tastaturu - verovatno prepuni ram.

Resih da probam neki drugi rom (verovatno Stock based za pocetak). Sta mi preporucujete GE 1.5 ili Cloudy 3.3 ili nesto trece? Koji kernel uz njih?
Jel i dalje najlaksi nacin za flesovanje iz TWRP-a install?

Ja se uvek vratim na GE 1.5 + Dorimanx Kernel. 11.4 koristim nesto mi baterija nije sjajna na 11.5 ... mada i 6.0.1 rom-ovi su dosta stabilni.

Stavljen GE 1.5. Prvi utisci odlicni, za sada na stock kernelu da vidim kako se ponasa (a i da procitam jos malo da nesto ne zeznem oko kernela :D)

Ma neces, na playstore-u imas Dorimanx, mislim da prilikom instalacije bude 10,4 pa posle sam podizes verziju mada je i ta sasvim ok, generalno ne mozes nis da pokvaris ako radis sa profilima ( default, performance, battery saver ) kernel flashujes preko same aplikacije, po mom iskustvu mozda i najbolje resen kernel.

Na GE 1.5 sam od aprila, pre toga Cloudy 3.3. Jednostavno, najbolje od svega. Jeste Cloudy lepši, ali...Ne verujem da će nešto bolje izaći, barem ne na G2.

Ja ispustila moj G2, otišao i touch i display. Gde ga vredi popravljati u NS?

Ja ispustila moj G2, otišao i touch i display. Gde ga vredi popravljati u NS?

Znam ja jedno mesto, moze na pp :) ako ga nisi popravila

Evo jedna preporuka za rom :-D posle GE 1.5 -> Bliss 6.4 version najnoviji build, jeste slican dosta svim 6.0.1 rom-ovima ali po defaultu mu je dosta stvbari popaljeno. gps hvata najbrze od svih, bt radi dobro, mada je ovo tek prvi dan ali sasvim obecava.

Poslednja izmena:
Vrh Dno