Šta je novo?

LG G2

hajd proveri molim te na Bliss jel pali display notifikacija za sms, ili samo pusti zvucnu. takodje ako te ne mrzi probaj da instaliras custom tastaturu ( npr shafta apple sauce) ... hvala

Momci danas sam stavio dorimanx 11.6 i telefon mi se cudno ponasa, drug me je zvao veceras i posle poziva mi se iskljucio telefon i nije hteo da se upali odmah, tek posle 3-4 min se ukljucio, pre je sve bilo u redu.. I poceo je ozbiljno da koci, moram da ga resetujem svaki treci dan, da li da opalim jedan factory reset, nisam ga resetovao pitaj Boga otkad? :D :D p.s. da li se jos nekom desava da npr posle 5min dok je na instagramu, aplikacija pocne toliko da koci da ne moze bilo sta da se pogleda, jedino resenje je da obrisem kes iz instagrama, posto se nakupi preko 300mb i posle sve bude u redu :D :D :D :D :D

Ja imam stock 30b i često tako uspori da je to prosto za ne poverovati - treba mu ponekad po više od pola minuta da otvori stock dialer o drugim stvarima da ne pričamo. Sa 20d je prosto leteo u odnosu na ovo. Ne znam ni sam da li da pređem na GE 1.5 ili da uzmem u obzir neki drugi ROM ili da čekam neki na bazi Nugata ...

MIUI 8 ima bootloop :-/ pa cemo ga ostaviti za posle, dok je ovaj G4Pluz skroz simpa, kome se svidja GE 1.5 verujem da ce se i ovo svideti, po meni je cak i zgodniji nekako.

Stefane,ja takodje imam taj problem sa instagramom da jako uspori posle 5 min koriscenja,pa moram da ga izbrisem iz memorije i ponovo pokrenem. I na cloudy 3.3 mi se to desavalo,i sad na icex romu. :)

Jel probao neko neki Nougat rom?

Poslato negde iz svemira

Jel stabilan? Kakve su performanse na N u poredjenju sa MM?

Poslato negde iz svemira

Meni Exodus radi savrseno, ne dira mi se, ali me vuce da probam N[emoji57]

Poslato negde iz svemira

Da to je to.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Nisam smeo da krenem u flešanje jer mi u TWRP pisalo:
not able to exist together without trouble or conflict : not going together well
Skinuo sam zadnji TWRP 3, a ne sećam se da je tako nešto i ranije pisalo kad sam flešao. Možda i nije ništa, ali da se ne zezam. GE 1.5 je praktično stock, tako da ne znam da li ipak treba još nešto?
Inače me novi TWRP na početku pitao da sačuvam particije, valjda kao backup što sam i uradio.

Poslednja izmena:
Ja sam prešo sa GE 1.5. Samo napravi bekup roma, wajpuj sve osim internal storage i flešuj. Tako sam bar ja i sve je prošlo kako treba šljaka 7.1 evo treći dan.

Mislim da je zadnja verzija 3.0.2.1. A kad uradiš bekup nema šta da brineš.

Flešao sam cr Droid 7.1, medjutim, izgubio sam root. Kako je to moguće?
Vratio sam se na GE 1.5. Na Android 7 nisu mi radile neke app, nisam imao root što je nemoguće, jer sam imao TWRP? Stvarno čudno. Moj zaključak je da bez stock baze nema boljeg. Znači, ili čist stock ili Cloudy i GE.

Poslednja izmena:
Da li može i kako na GE 1.5 da se menjaju teme, ikonice i slično? Recimo neka dark tema?

Pre neki dan sam po 4. put postao vlasnik ovog telefona :) nek mi je sa srecom !
Koji je najstabilniji custom rom sa najboljom kamerom trenutno?

Koristio sam juce juce posle duzeg vremena prednju kameru, i primetio da su slike uzasno lose, mutne i blede, osvetljenje je bilo dobro, uzeo sam krpicu i obrisao kameru, posto sam mislio da je zaprljana, ocistio lepo, ukljucio opet i isti k.... Slike su blede i mutne toliko da se nista ne vidi, leti sam je koristio i nisam imao problema, i slike su bile dobre.. Sta da radim, moze li nekako da se sredi? :/

Pre neki dan sam po 4. put postao vlasnik ovog telefona :) nek mi je sa srecom !
Koji je najstabilniji custom rom sa najboljom kamerom trenutno?
Cloudy 3.3 i GE 1.5, ja koristim Cloudy i odlicno radi, dosta bolje od stock-a, i obavezno dorimanx kernel.. BlissPop je odlican, najbrzi koji sam koristio, ali kamera je uzas, tako da sam se vratio na Cloudy :D :D :D

Hvala :) moze link ka xda,lenstina sam? :)

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Vrh Dno