crDroid 7.0Jel probao neko neki Nougat rom?
Poslato negde iz svemira
Za sad nisam imao nikakvih problema, izuzetno brz.Jel stabilan? Kakve su performanse na N u poredjenju sa MM?
Poslato negde iz svemira
Za sad nisam imao nikakvih problema, izuzetno brz.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
RomJel treba nešto posebno pre flešanja roma, ne vidim da treba? Na GE 1.5 sam.
Rom
Camera fix
Gapps
I to je to
Par stranica unazad na crDroid temi.A gde skinuti kamera fix, sa njom radi kamera?
Da ne tražiš.Par stranica unazad na crDroid temi.
Da ne tražiš.
https://drive.google.com/file/d/0BzG3WVv5g6q7NmVZSEdmTVRrXzA/view?usp=drivesdk
Da to je to.Već sam našo ovo NOUGAT+LG+G2+CAMERA+FIX+(D800-D801-D802-D803-D805-D806-VS980-LS980), pretpostavljam da je isto.Hvala.
Nisam smeo da krenem u flešanje jer mi u TWRP pisalo:Da to je to.
Koji TWRP koristiš?Ja sam prešo sa GE 1.5. Samo napravi bekup roma, wajpuj sve osim internal storage i flešuj. Tako sam bar ja i sve je prošlo kako treba šljaka 7.1 evo treći dan.
2.8.7.3 mislim da jeKoji TWRP koristiš?
2.8.7.3 mislim da je
Mislim da je zadnja verzija 3.0.2.1. A kad uradiš bekup nema šta da brineš.Ja sam flešnuo najnoviji, valjda 3.1 i na početku me pitao da instaliram kao backup particija ili nešto slično. Pa me to buni da nešto ne zeznem.
Flešao sam cr Droid 7.1, medjutim, izgubio sam root. Kako je to moguće?Mislim da je zadnja verzija 3.0.2.1. A kad uradiš bekup nema šta da brineš.
Cloudy 3.3 i GE 1.5, ja koristim Cloudy i odlicno radi, dosta bolje od stock-a, i obavezno dorimanx kernel.. BlissPop je odlican, najbrzi koji sam koristio, ali kamera je uzas, tako da sam se vratio na CloudyPre neki dan sam po 4. put postao vlasnik ovog telefonanek mi je sa srecom !
Koji je najstabilniji custom rom sa najboljom kamerom trenutno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari