Šta je novo?

LG G2

Pozz momcii, trenutno sam na CloudyG2 3.3 i Dorimanx kernelu, hteo bih da probam neki drugi rom, sta mislite o google edition 1.5? Kakav je u odnosu na Cloudy, i kakva mu je baterija i kamera

Skini aplikaciju dorimanx ota sa ps, lakse preko toga, sam skine odredjenu verziju i flesuje.

*** koliko su olaksali procedure,secam se kad sam se zezao sa s2 da menjam romove i kernele muke zive,sad sve automatski

Drugari, koja je preporuka za LP rom? Drugar me zamolio da mu flesujem neki LP, a trenutno je na KK..

Moram da uradim hard reset jer mi je nesto sumnjivo mnogo memorije zauzeto.
Cloudy 3.3 i dorimanx,imam mozda oko 1gb muzike i slika zajedno i svega 3gb slobodne memorije.
E sad sta me izludjuje i umalo nisam razbio telefon.
Pokusavam da uradim backup podataka preko kompjutera,medjutim usb se na svakih 5 sekundi konektuje pa diskonektuje.
Probao sam i sa svim mogucim portovima isti problem

Odradio sam hard reset,nema veze,evo sad mi stoji free space 5242 mb,apps 3219,media 1813,sam rom cloudy mi zauzima 1.3.Njega ne smem da brisem sa telefona?
Iako sam odradio hard reset ostale su mi slike i muzika,to sam pobrisao naknadno

Poslednja izmena:
Misliš instalacija koju si skinuo, zip fajl? Smeš da obrišeš, nije neophodan za rad.

Da,da,zip fajl,na to sam mislio.
Davno sam se bavio flesovanjem romova pa sam pola stvari pozaboravljao,a danasnje metode su daleko lakse pa cak i za laike,kad se setim brikovanja telefona zbog gluposti...

Jel neko od vas ima neki adblocker za reklame i te glupost ? Npr za neki sajt kada kucam u hromu i pokusam da udjem otvori mi milion prozora i moram back da kliknem milion puta da se vratim.. Instalirao sam adaway ista stvar, iskljucio sam data saver u hromu i onda kada probam da otvorim izbaci mi poruku da je konekcija odbijena, vidim da je blokirao reklamu ali i dalje mi ne otvori zeljenu stranicu..
Ako neko ima neki siguran metod, aplikaciju, neka mi kaze :D
P.S. U dorimanx aplikaciji isto ima adblocker, mada kada ga instaliram i dalje je sve isto kao da ne radi..

Na kom si ROM-u? Uz Cloudy se to dobijalo kao opcija u Aroma installeru.

Ja koristim unbelovedhosts xposed modul, ali aplikacije tog tipa ne mogu da blokiraju popup u browseru nikako.

Na cloudy 3.3 sam, ali ne verujem da imam integrisan.. Ili mozda imam ?

Kad si ga instalirao imao si da odabereš to u meniju tamo, sad ne znam jel možeš naknadno

Adaway blokira odlicno reklame u Chromu. Problem su one na YouTube-u, njih nece.

Devojka ispustila G2 :S, displej je izgleda citav, telefon radi, vidi notifikacije, stize poziv itd, ali touch prsao izgleda, puklo staklo. Da li je neko imao iskustva sa ovim? Servis za preporuku? Da li je to uopste isplativo?

Aliexpress, poručiti iz Kine, 25 evra ceo (touch+staklo). Džabe. Samo staklo 8 evra.
Kod nasih ako menjas, izuce te iz cipela, samo staklo oko 45 evra, displej ceo bar 70-80

Poslednja izmena:
Naruci taj od 25e i moci ces da ga bacis u kantu...
Narucivao sam ja od 30, ocaj, kriv ram, staklo odlepljeno, displej crko posle dve nedelje....
Onda sam narucio neki od 45 i on je dobar.

Meni je ispao G2 i isti problem sam imao, telefon radi, displej radi ali ne radi touch. U servisu u Zajecaru su mi resili problem za 4000din. Odlicno odradili posao.

Pokusao sam da instaliram TWRP sa Autorec-om i ovo mi se desilo . Uopste ne znam sta da radim sada. NE mogu da pridjem imei-u od tih linija, jedino sto pise pozadi LG D802 I FCC ID-ZNFD802, inace verzija 32GB :(

Poslednja izmena:
Sredio sam to, kako da instaliram na najlaksi nacin TWRP poslednju verziju? :)

drugari posto je izasao zvanicni Marshmallow za G3 sta mislite da li cemo barem uskoro dobiti neki custom ROM na toj bazi posto sumnjam da postoje sanse da dobije zvanicni update

Vrh Dno