Šta je novo?

LG G2

Ali kad se prekidač stavi na off, u podmeniju System i dalje ima komanda "Developer options".

Ali kad se prekidač stavi na off, u podmeniju System i dalje ima komanda "Developer options".

Malopre me zove drug koji ima G2 i kaze: njegova devojka, i 2 drugarice pricale istovremeno, sve 3 zajedno. Jedna ima Iphone 6, jedna M4 aqua, i treca neki lenovo, i kaze da nije nasao tu opciju kod njega na G2. Jel zna ko jel ima uopste G2 tu funkciju? Ja pojma nemam toliko da nisam ni znao da mogu 3 osobe istovremeno da pricaju?!

mozda cu da ispadnem glup u drustvu sa ovim pitanjem ali mora da pitam da li vise koristite home ili back button kad izlazite iz aplikacija?

U vecini slucajeva na home. Nemas potrebe za gasenjem aplikacija.

ok hvala, nekako mi back navika ali kapiram da ovo brze podize posle i tako to

Pa da, izlaskom na home je ostavljas u ramu i mnogo brze joj se pristupa i manje baterije trosi.

Pozdrav momci,

Posle duzeg vremena Lg G2 me izdade. Naime danas skinem ga sa punjaca bio je na 70%+ baterije, upaljen naravno. Sve radilo, ubacim ga u dzep i posle mozda neka 2h pogledam on se ugasio. Probam da ga upalim ne reaguje, ok kontam baterija se mozda ispraznila (iako me je fino sluzila). Nakacim na punjac nista, nista ne blinka, ne daje nikakve znake da dobija struju. Promenim punjac uzmem od G3 (iako su isti), nista. Probam na komp takodje. Pogledam po netu, ne pomaze ni hard reset.
Zanima me neko mozda sa iskustvom da li zna sta je mozda. Inace imao je njegov official Lolipop, nista nisam flesovao, tako da to iskljucimo. Zanima me da li je neki ozbiljniji kvar ili je do baterije
Pozdrav.

I ja mislim da ce pre biti ploca. Ali bolje postavi pitanje u servis podforumu.

Ja kad sam kupio sa pokvarenom plocom za delove i kada sam ga prikacio na punjac lampica je svetlela u intervalima crvenom bojom (drugacije nego kad se telefon puni).

Jel neko stavio najnoviji Cm13 snapshot? Ako jeste, kakav je.. Ja hocu da ga stavim danas, moze pomoc oko instalacije, jel treba samo da flesujem rom, kao svaki drugi ili ne? :-D

Ja kad sam kupio sa pokvarenom plocom za delove i kada sam ga prikacio na punjac lampica je svetlela u intervalima crvenom bojom (drugacije nego kad se telefon puni).

Kad drzis dugme za paljenje, jel hteo da ti baci sliku makar LG loga? Ja imam neki sa razbijenim ekranom,stajao preko 6m, pre je radio.Sad kad probam da ga upalim, samo stigne do logo-a i ugasi se. Baterija je malo naduvena pri dnu pa sumnjam na nju.

Nista, nikakve znake. Ni da blikne.... Tamo u temi Servis sam napisao da sam per toga imao Alcatel Idol i da mi na njemu 2x crkavala Imei ploca, ali je bio pokriven garancijom. Takodje sam mogao da udjem kombinacijom tastera, da ga hard resetujem.
Dok sa LG nikakve znake nema. Mrtav. Stavio sam ga na punjac, nista ne sija ali se baterija ono standardno ugrejala. Sad dal je ona crkla, dal ne je neki prekid. Pitam ako neko ima strucan, da znam sta me ceka. A garancija mi istekla 11.2.2016. rofl

Kad drzis dugme za paljenje, jel hteo da ti baci sliku makar LG loga? Ja imam neki sa razbijenim ekranom,stajao preko 6m, pre je radio.Sad kad probam da ga upalim, samo stigne do logo-a i ugasi se. Baterija je malo naduvena pri dnu pa sumnjam na nju.
Nije nigde hteo da udje i kompjuter ga nije prepoznavao. Jedino sto je treperilo crveno svetlo na lampici kada se stavi na punjac. I posle kad sam ubacio moju plocu ispravnu u taj telefon, radi telefon kao sad. Evo i sad ga koristim.

Ja sam i dalje na 4.4.2 , nema offical update-a na Telekom mrezi. Video sam novi CyanogenMod 13 pa da pitam jel ima nesto bolje od toga i da li je ovo pravi update za moj telefon?

Sta je sa sajtom BlissPop, uopste nema roma za G2 i da li je neko probao najnoviji Cm13? :D :D :D

Je l koristi neko hdr na ovom telefonu? Ja koristim samo onaj automatski mod. Sta se dobija sa hdr-om ?

Kad treba da se koristi? Sta je bolje? Napisi malo detaljnije ili nemoj da pises tako

^kdz метода. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476
Пошто од званичног 6.0 нема ништа, реших да пређем на Блис ром (CM13). Добре стране су што је флуиднији од било ког 5.0.2 рома, што је систем 600-700 МБ, пуно опција, добро кеширање, добро трајање батерије и што све од хардвера ради. Лоше стране-нешто тиши звук (подношљиво), лошија камера, xposed ради на њему, али га значајно успорава, пар ситнијих багова и огромна могућност бриковања при инсталацији.

Jel ima na tom cm13 problem sa mobilnim internetom da nece uvek da se upali i sa wifijem da se sam od sebe diskonektuje? To mi se desavalo na blissu cm12.1

Нема тог проблема, бежични ради како треба, мобилни интернет такође, бар ја нисам приметио да има неких прекида.
Али постоји грешка да се не може изабрати 2G за мрежу, већ само аутоматски 2G/3G/4G, а ауто пребацивање са једне на другу је нормално.

Ево сад сам проверио, и то је решено у последњој незваничној верзији.

Poslednja izmena:
Treba mi pomoc.Hocu da se vratim na stok firmer,udjem u download mod,prepozna port ali flash tool ne reaguje.Pokrene analizu,krene da ubacuje softver ,dodje do 2 % i stane.Kaze da iskljucim kabl,izvadim bateriju itd i probam ponovo.Probao 10 puta i nece.Radio sam ovo bar dvadesetak puta i nikada nisam imao problem.Sta mi je ciniti?

Nazad
Vrh Dno