Šta je novo?

LG G2

Čekaj, jesi instalirao TWRP preko autoreca?
@milanugr, ne, već imamo UX4.0..

Jesam i upropastio mi sve, nista se nije videlo od belih linija kao na videu koji sam postovao samo jos gore, preko celog ekrana uzduz i popreko. Jedva sam se iscupao sa nekim stock romom "koji sam ubo" pa sad pokusavam ponovo nekako da namestim TWRP recovery.

Probaj opet preko autoreca.
Samo budi siguran da koristiš pravu verziju, verovatno imaš D802?
Jesi lolipop stavio? Jesi ga rutovao?

mozda je vreme da predjem sa stock lp-a na cloudy onda ali sve me nekako strah da nesto ne pogresim nisam flesovao rom skoro 3 godine

Napravio i TWRP uz pomoc Autorec-a. Hvala nasem coveku bender_007 na ovako fantasticnom "software made easy" :happy: :party:

PS
Sad jos samo da upucam Cynogenmod 13 ,)

Poslednja izmena:
mozda je vreme da predjem sa stock lp-a na cloudy onda ali sve me nekako strah da nesto ne pogresim nisam flesovao rom skoro 3 godine

Bukvalno nista lakse, nadji cloudy temu na xda isprati par koraka i to je to.. Posle sibnes na njega dorimanx 9.5 i bog da te vidi :)

Aaaa ne mogu da verujem. Sedim u kafiću i telefon na stolu, ubacim ga u džep i krenem kući. Valjda se u međuvremenu ugasio i neće da se upali nikako. Ne reaguje na punjač, niti na bilo šta drugo. Valjda nije riknula baterija ili matična... Znam da mi ne može niko reći preko neta šta mu je, ali sve se nadam da ću naći neko rešenje da se ne cimam sa garancijom jer sam telefon uzeo preko oglasa i onda to komplikuje celokupnu situaciju... Imao sam instaliran cloudy rom...

Edit: Evo upalio se sad, sam od sebe... Igra mi se sa živcima malo...

Poslednja izmena:
Nije to novi, idi na onaj link što sam ti dao, imaš tamo novi.
Knock code za zaključavanje ili za otključavanje?

Nije to novi, idi na onaj link što sam ti dao, imaš tamo novi.
Knock code za zaključavanje ili za otključavanje?

Znam, ovaj pokazauje i temperaturu i bateriju, sta ce covek vise od TWRP-a :) Nego instalirao bih ga ja ali se plasim komplikacija. Ceo dan sam se mlatio sa telefonom dok nisam malo usao u stos :)

Nisam siguran da možeš sa njim da flešuješ CM npr, zato ti kažem.. :)
Jednostavno je prilično :)

Edit: U pravu sam, imaćeš problema ako flešuješ CM sa tim recovery-em..

Poslednja izmena:
Nisam siguran da možeš sa njim da flešuješ CM npr, zato ti kažem.. :)
Jednostavno je prilično :)

Edit: U pravu sam, imaćeš problema ako flešuješ CM sa tim recovery-em..

Sa kojim cu da imam problema sa ovim mojim v2.8.6.1 ili sa v3.xxx ?

OK, pregazio sam TWRP, sada je v3.0.0.4 Pustio sam da mogu da se menjaju fajlovi sistemske particije, na pocetku me to pitalo, kao neka novina u odnosu na prethodnu verziju. Ne znam da li je trebalo da uradim tako, odluke, odluke....

Imam mali rebus, pa ce mi mozda neko pomoci da ga otklonim...
Jel neko poredio G2 sa Cloudy romom sa S5 po pitanju kamere, posto sam stekao utisak (brzinski koliko sam pretrcao po netu) da je on najzahvalniji rom po pitanju kamere?
Imam neku kombinaciju za G2, ali posto je na stock LP, a ja nisam bas nesto vican sa flesovanjima i tako time, ne bih sada da se upustam u takve akcije dok ne resim da ga kupim.
Imao sam nesto kratko S5 i nekako mi deluje da G2 zaostaje.
Fokus, kad ima svetla, je nesto sporiji i manje-vise su slicni (mada ne bih rekao da je zero shutter lag), ali cim zafali svetla cini mi se da G2 zaostaje i to prilicno u odnosu na S5.
Na videu je, cini mi se, jos primetnija razlika.
Pogotovo mi se ne dopada sto je pri mraku na displeju kao u tunelu, a i snimak mi je dosta tamniji nego na S5, kao da merenje ne odradjuje kako treba ili je neko soft ogranicenje u pitanju, ali ako sam dobro procitao to je sve otklonjeno u Cloudy romu.
Nisam nigde procitao da je neko spominjao da li moze mozda opciono da se iskljuci OIS u Cloudy?

Pojma nemam.
Cloudy koristi XCam drajvere i kameru, tako je kamera bolja nego na stocku. Imaš 4k snimanje i slow-mo 120fps.
Fokus jeste sporiji pri slabom osvetljenju, ali ne znam kako je na S5.
Pri normalnom osvetljenje fokus je trenutan.
Zašto bi isključivao OIS?
Mislim da to ne može..
Btw, tu drajveri mogu da se flešuju i na stocku, samo ti treba root i recovery neki..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno