Šta je novo?

LG G2

Stavio Spirit2 v2015_04_14 i RADI FLAWLESS!!! Ako neko nađe fabrički fm radio .apk neka pusti link ovde da možemo da uživamo. Što više koristim ovaj Cynogenmod 13 to mi se više sviđa :)

cek, jel to neki cm13 iz 2015e? u svakom slucaju da li radi double tap bilo gde po ekranu za uklj/isklj?

Ovo snimanje kada G2 ovoliko trese jednostavno nije istinito. Ovako trese ako uzmes i trcis. Nikada mi se nije to desilo kao na snimku sa G2.

Za radio koristite Spirit2, za double tap Nova launcher u kom namestite Geasture-Double tap

Poslednja izmena:
cek, jel to neki cm13 iz 2015e? u svakom slucaju da li radi double tap bilo gde po ekranu za uklj/isklj?
Iz 2016-e, 16-i mart stable release. Android 6.01 mislim. Radi double tap za otključavanje bilo gde na displeju i radi za zaključavanje ali moraš da tapneš 2x na status bar - tamo gde je baterija, gsm signal i vreme, mislim bilo gde u tom redu. FM radio sam namestio da radi ,)
fa6a8983ca5a1bc573bdb5471f8c29e9.jpg

Poslednja izmena:
Hm, zamolio bih za pomoc oko flash-a. Isao sam KDZ metodu, prvo mi izbaci da nema veze sa serverom, nakon ponovnog pokusaja krene, dodje do 2% i kaze aplikacija je prestala da radi zbog greske (ne pise koje).

Ima neko ideju?

Instalirani drajveri, Flash tool 2014, skinut D80230B_00.kdz, po IMEI-u

Greška

Poslednja izmena:
Za one koji koriste CM13 ili neki CM13 based rom, gledajte da pri instalaciji flash-ujete GApps nano ili pico npr, tj. neki manji paket, koji ne sadrzi Google kameru, kako vam ne bi pregazio Snap (Snapdragon) kameru, koja je kvalitetnija i dolazi kao default u CM13 romovima.

Probajte takodje ovaj mod za glasniji zvuk (menja vrednosti u mixer_paths fajlu): [MOD] [D802] Volume BOOSTER for LP and MM ROM's

Jel jos uvek ima CM 13 problem sa wi-fi da se diskonektuje kada telefon ode u sleep?

Hm, zamolio bih za pomoc oko flash-a. Isao sam KDZ metodu, prvo mi izbaci da nema veze sa serverom, nakon ponovnog pokusaja krene, dodje do 2% i kaze aplikacija je prestala da radi zbog greske (ne pise koje).

Ima neko ideju?

Instalirani drajveri, Flash tool 2014, skinut D80230B_00.kdz, po IMEI-u

Da odgovorim sam sebi, a mozda nekom pomogne. Prosao flash TOT metodom, pa sam posle pokusao opet KDZ i to mi proslo takodje :)

Cekaj, hoces da kazes da je na Bliss-u resen taj problem iako je on u osnovi CM? A vidim u CM temi nikako da rese to.
Sto posto sam siguran da radi wifi,jer npr.juce bas su me probudili u 4 ujutru whatsapp porukom, a telefon je bio 3 sata u sleep-u.
Takodje,imam tablet koji ima taj problem sa gasenjem wifija, tako da znam problematiku, medjutim sa blissom toga nema.

Kakva je baterija, jesi na poslednjem 6.2? Nisam hteo da flesujem zbog wi-fi problema, ali ako su resili moze da se proba.

Bolja nego na Cloudy. Mane sto u listi poziva cesto izbaci Privatan broj ili nepoznato,to nikako da isprave. Zvuk je jaci nego na 6.1. Knock ne radi na celom ekranu,ali ja koristim Novu,pa mi nije problem da namestim.

jel moze neki dobar covek ovde da mi posalje uputstvo za fles coludy na stock lp ako nije problem jer sam se malo pogubio oko bootloadera i tako to

Rutuj telefon, skini Autorec aplikaciju sa Play Storea,pazi za koju verziju skidas. Preko te aplikacije ces instalirati TWRP. Onda, prebaci Cloudy fajl na telefon. Udji u TWRP (iliti recovery) preko kombinacije dugmica. Kad udjes odradis Wipe svega OSIM internal storage. Posle toga ides Install, nadjes Cloudy fajl,ides Flash i posle prati uputstvo. Pitace te koju verziju G2 imas (800,802...), izaberes svoju(verovatno 802), onda odaberes aplikacije koje ce da ti instalira(Chrome i slicno).Kad zavrsi instalacija, rebotnto system i to je to. Za sve ove postupke imas milion linkova,klipova kako odraditi,mislim na root. To je to.

Rutuj telefon, skini Autorec aplikaciju sa Play Storea,pazi za koju verziju skidas. Preko te aplikacije ces instalirati TWRP. Onda, prebaci Cloudy fajl na telefon. Udji u TWRP (iliti recovery) preko kombinacije dugmica. Kad udjes odradis Wipe svega OSIM internal storage. Posle toga ides Install, nadjes Cloudy fajl,ides Flash i posle prati uputstvo. Pitace te koju verziju G2 imas (800,802...), izaberes svoju(verovatno 802), onda odaberes aplikacije koje ce da ti instalira(Chrome i slicno).Kad zavrsi instalacija, rebotnto system i to je to. Za sve ove postupke imas milion linkova,klipova kako odraditi,mislim na root. To je to.

Hvala na iscrpnom postu pokusacu to uskoro da uradim.

Bolja nego na Cloudy. Mane sto u listi poziva cesto izbaci Privatan broj ili nepoznato,to nikako da isprave. Zvuk je jaci nego na 6.1. Knock ne radi na celom ekranu,ali ja koristim Novu,pa mi nije problem da namestim.
У подешавањима имаш опцију да се то среди, "мобилне мреже"-connected line identificationacion.
Мени ради како треба и без тога.

Poslednja izmena:
Osveziio sam telefon. Vratio sam ga na fabricka podesavanja. Poslednji put sam to u avgustu uradio. Stock lolipop

Telefon se preporodio, azuriralo mi se 20 aplikacija, nijednom zaseckao nije. Pre ovoga jedva je radio prilimom azuriranja, jer sam ga napunio raznim glupostima, memorija konstantnk bila puna...

Baterija 20% bolja nego pre restarta. Sve sam iste aplikacije skinuo koje sam imao i pre i sve radi vrhunski

Jedno laičko pitanje - da li ostaje root posle factory reset? Zvanični LP je u pitanju.

^Ostaje. Moras KDZ ili one "unroot" metode

Sa Marchmallow tj Cynogenmod 13 nema potrebe više za rutom pošto fabrički stiže uz sistem. Bilo da imaš S7 ili budženi G2 root stiže od sada fabrički ;)

Hvala :)

Cekaj, znaci bilo koji telefon sa Android 6 ima root? Pa sta ce sa garancijama?

Sa Marchmallow tj Cynogenmod 13 nema potrebe više za rutom pošto fabrički stiže uz sistem. Bilo da imaš S7 ili budženi G2 root stiže od sada fabrički ;)

Pa svaki CM/AOSP Based rom je bio prerooted koliko je meni poznato. Android 6.0 definitivno ne dolazi unapred rootovan, niti ce bilo koji Android dolaziti, nema smisla..

Ne samo CM/AOSP vec i stock based romovi su prerooted.

Ako uključiš developer mod onda imaš fabrički rutovan tel sa Androidom 6 pa naviše. Ovako to izgleda.
311a06da09d8a6604cfb94c924ab900b.jpg
9903df555d726b95ff7edf9d693575e2.jpg
0d00c10ba07c74e0ca3c77ca7bd31ff2.jpg

Nazad
Vrh Dno