Šta je novo?

LG G2

Upravo izasla najnovija verzija.Probao sam prethodnu ali skinuo je posle sat vremena.Bila je puna bagova i nekih losih stvari.Meni se ovaj dizajn sa belom pozadinom od LG G5 uopste ne svidja.
Nije izasla jos uvek :/ Ako si nasao negde link za skidalje, stavi ovde, hocu da probam ovaj rom :D Meni onako, uvece je okej, ali preko dana mi se ne svidja :/

Sad sam video, pise da uskoro stize :D :D Kad stigne, odmah skidam :p :D Cloudy me smorio :D :D

Juce sam probao Ndm 5.3.. Zvuk je dobar, kamera je malo losija od Cloudy-ja, zna da zabaguje ponekad, baterija je okej... Ali posle sat vremena, vratio sam se na Cloudy, jos nije zavrsen rom, uskoro bi trebalo da izadje Zen Rom 5.4 UX5, valjda ce on biti ok, i da ce da lepo radi, ali videcemo, app drawer mnogo nedostaje, i nadam se da ce da ga ubace, tj da moze da se menja :D :D

Izbacili su Launcher sa app drawerom, skida se iz smart world aplikacije. Mada osim ako ne koristiš njihove widgete šta će ti to...

Izbacili jesu, ali jos uvek ne moze na G2, samo moze valjda G5, K8 i G Styles 2..

Juce sam probao Ndm 5.3.. Zvuk je dobar, kamera je malo losija od Cloudy-ja, zna da zabaguje ponekad, baterija je okej... Ali posle sat vremena, vratio sam se na Cloudy, jos nije zavrsen rom, uskoro bi trebalo da izadje Zen Rom 5.4 UX5, valjda ce on biti ok, i da ce da lepo radi, ali videcemo, app drawer mnogo nedostaje, i nadam se da ce da ga ubace, tj da moze da se menja :D :D

Jel imas link na xda za zen rom nmg da nadjem gde se spominje on ?

Fino izgleda, nije toliki mi toliki problem za app drawer samo da radi bez nekih bagova i laga :D

Prime Revolution Final.Napravio ga Brazilac ,svaka mu cast.Mnogo dobar rom.

bilo bi divno da Zen bude MM Rom mada tesko da ce se to desiti ali ostaje nam da se nadamo

Zen Rom v5.2 je MM 6.0.1, ima jedan video na yt i pise 6.0.1, osim ako nije neki drugi tel, ali pise da je G2 :/

nisam video na yt, ono sto sam gledao samo je pokazivao UX5 nije i verziju androida.

Taj Zen je LP 5.0.2, pise i u naslovu teme. Neki stock based MM rom se moze ocekivati jedino ako LG izbaci MM za G2, bez toga nista. To sto moze da pise 6.0.1, nista ne znaci, jer u build.prop fajlu svako moze da napise sta hoce, moze da stoji i 10.0.1. :D

Taj Zen je LP 5.0.2, pise i u naslovu teme. Neki stock based MM rom se moze ocekivati jedino ako LG izbaci MM za G2, bez toga nista. To sto moze da pise 6.0.1, nista ne znaci, jer u build.prop fajlu svako moze da napise sta hoce, moze da stoji i 10.0.1. :D
Znam, primetio sam da pise, nego mi je bilo cudno kad sam odgledao video i pisalo je 6.0.1.. :D :D
Nego, ima li sta o MM za G2? :D :D p.s. mislim da nece da dobije, ali opet da pitam hahaha :D :D

A šta je Cynogenmod 13 ako ne MM?

PS
Bez bilo kakvog blotvera ;)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

CM nije stock based. Ima on svoje prednosti, ali ima i dosta mana (kamera, zvuk, itd...) i vise bagova u odnosu na stock (neki su bas posledica toga sto nema LG MM baze za G2). Sta je bolje ili losije, to je stvar licnog izbora i prioriteta, jer i u jednom i u drugom slucaju pravis odredjeni kompromis. :)

P.S. Video sam skoro na XDA, jedan Poljak je napisao da se na nekom poljskom forumu pojavila informacija da bi trebali da dobijemo MM tokom Q2 2016. Pitanje je koliko je informacija stvarno tacna, ne treba polagati velike nade, ali nije nemoguce, ima logike. :D

Da, videh i ja to.
Obzirom na to da nema nikakvih zvaničnih informacija od LG-a, verujem da nema ništa od toga, ali eto, jednim delom se ipak nadam. ☺
Realno bi bio red da dobijemo još jedan update, imali smo samo 15 meseci podrške ako ne računamo security updatove.
Tj od trenutka izlaska telefona do trenutka pojave 5.0.2 sistema koji trenutno imamo prošlo je 15 meseci, što je zaista sramotno..

Poslednja izmena:
Narode koji servis za LG G2 preporučujete u Novom Sadu? Ne radi wifi i kažu da treba da se menja ploča. I kamera isto zeza, prikazuje samo ljubičast sneg kad je pokrenem.

Ne isplati ti se, uzeće ti 20k za ploču.
Najbolje je da nadjes neki polupan u oglasima sa ispravnom pločom..

ok koliko vidim ovaj Zen UX5 radi na MM sad samo cekamo utiske i cudno mi je sto ga nema xda pa da se proba

Nemoguce da radi na MM, verovatno su samo napisali u build.prop da je 6.0.
Samim tim sto su uradili to, ne pada mi na pamet da probam taj ROM. Kao da 5 godina imaju..

video sam da je verzija softvera u klipu ako sam dobro razumeo 6.0.1 ne znam cekam neke utiske da procitam pa da probam

edit: nasao temu na forumu nekom i pise da je Stock based v30h, i koliko vidim na XDA prozivaju ovog za Zen rom da je pokrao NDM Rom ili kako vec se zove ovaj prvi sa UX5

Poslednja izmena:
Bio sam dugo na google edition 1.2 i dorimanx 8.9 i sve je radilo perfektno. Juce se prebacim na ge 1.5 i dori 9.8 i nije bas tako fluidno, kesiranje bas lose,aplikacije ispadaju iz rama samo tako, ko na Samsung da sam preso[emoji16] Dacu mu jos dan-dva sansu, mozda svez sistem pa dok se slegne, ako ne vracam 8.9.

Bio sam dugo na google edition 1.2 i dorimanx 8.9 i sve je radilo perfektno. Juce se prebacim na ge 1.5 i dori 9.8 i nije bas tako fluidno, kesiranje bas lose,aplikacije ispadaju iz rama samo tako, ko na Samsung da sam preso[emoji16] Dacu mu jos dan-dva sansu, mozda svez sistem pa dok se slegne, ako ne vracam 8.9.
Jel ovo zbog ge 1.5 ili zbog dori 9.8? Mene nesto zeza mikrofon pa reko da nije zbog cloudy 2.2 (a znam da nije) pa sam mislio da nas stavim ge 1.5. Najviše mi je zbog brzine i fluidnosti. Baš zbog toga sam se sa cloudy 3 vratio na 2.2

Vrh Dno