Tako se priča, nikada nisam video tel sa stock Android 6.0 + . Izvinjavam se ako je dezinformacija.Ljanmi je spomenuo kako od Androida 6.0 pa na dalje dolazi root vec ugradjen u telefon.. to je sve
Pregledaj drajverePokušavam ceo dan i više ne znam šta da radim. Uradim sve po upustvu, ali na telefonu neće da se pomeri sa 0%. Da li neko ima rešenje? Ja bih i platio nekome da mi to uradi, samo da se ne cimam više.
Koji ti je rom bio na fonu? Koji sistem na kompjuteru? Možeš li u recovery? Probaj provući neki stock rom kroz recovery. Meni se isto dešavalo al me mrzelo uvek da petljam oko tot-a. Provučem stock rootovan lolipop rom pa onda lg flash tool kdz proradi. Inače da bi eliminisao tolke znakove pitanja u flash tool slobodno izaberi jezik english.Instalirao ih opet i nije promenilo ništa...
U pravu si, nece, do k...... Hahahaha :-D Nego, nzm koji rom da stavim ili da vratim na fabricki, ovaj Cloudy me smorio, plus od kada sam ubacio Dorimanx 9.7 poceo je da koci i danas sam morao da ga resetujem.. :-/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari