Šta je novo?

LG G2

ma to je samo na CM, ne važi za sve romove :)

Ne može da se fleša CM i uopšte bilo koji custom rom ako mobilni nije rutovan, tako da ne znam o čemu pričate?

Ljanmi je spomenuo kako od Androida 6.0 pa na dalje dolazi root vec ugradjen u telefon.. to je sve

Slučajno sam instalirao pogrešnu verziju karnela...sada ne mogu da udjem u recovery kako bi vratio na staro,kombinacijom power+volume down nikako ne mogu da udjem recovery.Pomoć?

Stavio sam da se flashuje stock android preko LG flash toola. Na telefonu mi je nakon 5 minuta još uvek 0%, a na kompjuteru se baš ne mogu snaći.
Screenshot_2.jpg

EDIT: I nakon 15 minuta je isto. Nisam siguran šta da radim, jer se plašim da ga ne brickujem. Da li neko ima savet neki?

Poslednja izmena:
Pokušavam ceo dan i više ne znam šta da radim. Uradim sve po upustvu, ali na telefonu neće da se pomeri sa 0%. Da li neko ima rešenje? Ja bih i platio nekome da mi to uradi, samo da se ne cimam više.

Instalirao ih opet i nije promenilo ništa...

Nesto tu fali, posto ne treba da ti se pojavi takav ekran. Pored drajvera, moras da instaliras i LG Mobile Support Tool. Nakon toga, pokrenes LG Flash Tool (LGFlashTool2014.exe), odaberes CSE Flash i nastavis dalje po uputstvu.

Instalirao ih opet i nije promenilo ništa...
Koji ti je rom bio na fonu? Koji sistem na kompjuteru? Možeš li u recovery? Probaj provući neki stock rom kroz recovery. Meni se isto dešavalo al me mrzelo uvek da petljam oko tot-a. Provučem stock rootovan lolipop rom pa onda lg flash tool kdz proradi. Inače da bi eliminisao tolke znakove pitanja u flash tool slobodno izaberi jezik english.

Sav iznerviran što mi nije uspelo, samo sam vratio moj cloudy na fabrička, i ostao na tome za danas.

@NennadS Ako baš ništa ne uspem, onda ću tako. :)
@Light Sve sam radio po uputstvu sa xda, ali očigledno nešto fali. Moguće da je to, proveriću. :)
@bender_007 Nisam baš siguran da sam skontao tvoj post, meni takve stvari baš treba nacrtati, totalni sam laik...
@hellhug Na telefonu mi je Cloudy, a na kompjuteru Win 10. Samo ta pitanja sam razumeo, a ostalo ne znam šta da ti kažem. :)

Hvala vam svima na odgovorima. :)

Na osnovu svega ovoga, i vremena koje sam danas izgubio istražujući, kontam da mi je ok da ostanem na Cloudy još neko vreme, a ako budem imao potrebe za garancijom platiću nekome da mi vrati stock.

Ako neko skupi volje i snage da mi na pm objasni samo koji xcam da skinem, kako da ga namestim i da li vredi da kupujem xcam settings, biću mu zahvalan. :)

Citam druge teme i svuda je glavna tema kesiranje. Uradio sam hard reset i telefon mi bas brzo radi. Ali sto se tice kesiranja,nista ne moze da zadrzi aplikaciju u ramu. Ponekad drzi kesirano 100 mb, ali brzo sve ode. Kako je kod vas?

Momcilo, imas flashtool obicni, kod njega stavis port na 41, pogledaj hyelonov thread na xda

Skinuo sam Xcam Lg Settings 1.6.5 apk, jel hocu da imam nekih problema, posto nisam skinuo sa Google Play-a? Za svaki slucaj da pitam..

neće raditi :)

kakve probleme misliš da možeš da imaš, da ti dođe murija na vrata što si ukro :D

U pravu si, nece, do k...... Hahahaha :-D Nego, nzm koji rom da stavim ili da vratim na fabricki, ovaj Cloudy me smorio, plus od kada sam ubacio Dorimanx 9.7 poceo je da koci i danas sam morao da ga resetujem.. :-/

U pravu si, nece, do k...... Hahahaha :-D Nego, nzm koji rom da stavim ili da vratim na fabricki, ovaj Cloudy me smorio, plus od kada sam ubacio Dorimanx 9.7 poceo je da koci i danas sam morao da ga resetujem.. :-/

Stavi 9.5, on je bas stabilan.
Inace, imao sam kratak izlet na stock i dorimanx, uopste mi se nije svidelo, pola sata sam koristio i vratio se na cloudy i dorimanx 9.5.. Navika je cudo. :D Cloudy uspori posle nekog vremena, ali kada je fresh radi sjajno.

Prime Revolution Final je po meni odlican.Ima lepih opcija i bolji je od clouy-ja.

Upravo izasla najnovija verzija.Probao sam prethodnu ali skinuo je posle sat vremena.Bila je puna bagova i nekih losih stvari.Meni se ovaj dizajn sa belom pozadinom od LG G5 uopste ne svidja.

Vrh Dno