Šta je novo?

LG G2

Danas cu opet da stavim Cloudy rom, koji je najbolji kernel da stavim, I zanima me ako danas stavim Dorimanx 8.1, I sutra izadje nova verzija, jel treba samo da uradim flesh tu novu verziju ili..?

Dorimanx ti je najbolji.
Da, samo flesujes iz recoverija novu verziju i to je to..

Stavio sam vec Dorimanx kernel 8.1 i flesovao stagefigright fix 2.0 i to je tooo :D :D
Okeeej :D

Ljudi, u slucaju nemoguce popravke telefona [g2] i zamene aparata, da li se dobija telefon u iznosu koji je placen odmah pri preuzimanju aparata ili se gleda ukupna cena telefona u vreme kupovine? Pitam jer sam ja svoj uzeo za 14 000. [24 000 umanjeno za 10 000 vaucerom]

Kako da promenim default apn?
Ili bar da iskljucim automatsko biranje apn-a pri svakom restartu?
Gledao sam onaj fajl /system/etc/apns-conf, tamo ima brdo nekih apn-ova, ali nema ovog mog sto je dosao sa ROM-om.
Cloudy 3.3, btw.

Default ne možeš da promeniš. Samo napravi novi APN

Ljudi, u slucaju nemoguce popravke telefona [g2] i zamene aparata, da li se dobija telefon u iznosu koji je placen odmah pri preuzimanju aparata ili se gleda ukupna cena telefona u vreme kupovine? Pitam jer sam ja svoj uzeo za 14 000. [24 000 umanjeno za 10 000 vaucerom]

Gleda se puna cena (maloprodajna, bez ugovora) kada si kupovao.

Mislim da nije na svakom restartu nego malo random... Hvatao sam ga i ja da se vratio na default ali evo sad stoji moj već neko vreme a bilo je nekoliko restarta sigurno

A sto uopšte restartujes telefon?

Jel moze ukratko neke smernice za update preko flash Tool-a, kdz... za lolipop za D802 32GB, koju verziju mogu da flashujem, neki savet itd... Hvala unapred

Na cloudy 2.2 sam ,i zanima me kako da podesim da mi navigation bar bude iste boje kao aplikacija koju sam pokrenuo? Na cloudy 3.3 ovo je automatski bilo podeseno,a u tweaks-boxu ne vidim tu opciju?

Pomagajte, došao sam u Bosnu, i stavio bosansku sim karticu umesto mts... Međutim piše mi no sim card, resetovao sam ne pomaže. Ta kartica radi u drugom telefonu, a i u mom telefonu rade druge kartice, tako da nemam pojma u čemu je problem?

Fabrički je napravljen da ne prima Bosanske kartice [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Stavi karticu u drugi telefon ako imaš i nemoj da lupas glavu šta bi moglo biti

Poslednja izmena:
Skoro neko pitao za linije po ekranu... Evo na sestrinom se pojavile, inace kineski ekran,menjan... Rasklopio sam,proverio onaj kablic sto sam izolovao ranije,sve je ok, sklopio... ali i dalje su tu linije.... Da li je ekran riknuo,ili sta li je,pitaj boga...

Evo cisto da vidite sta se desilo iz cista mira sa ekranom... Pojma nemam da li je on riknuo,ili je do telefona, ali se samo odjednom ovo pojavilo...

Pozz ljudi ovaj poblem me muci vec neko vreme ustvari od kad sam prosao na lolipop. dok sam bio na kk nisam to primetio mada sam veoma malo vremena bio na kk. Jer i kod vas se isto tako desava kad izadjete iz neke aplikacije da se sve izbrise sa ekrana i opet pojavljuje! sta moze da bude problem? Probao sam pre neki dan da resetujem fon. I isto! Probao sam drugi launcher i isto. Ponekad i kad okljucam ekran trepne onaj sat sa vremenskom prognozom i ona lampa dodje mi da se vratim ponovo na kk! Pogledajte video i bice vam jasno u cemu pricam.

Ispadne Launcher iz memorije. Lp je malo agresivniji u izbacivanju aplikacija.
1) možeš da probaš da smanjiš LMK vrednosti, treba root
2) možeš da staviš nova launcher i da uključiš aggressive desktop opciju, ne treba root

Vrh Dno