Izgleda da se obrukao...mnogo bagova za Official
Isključi prikazivanje procenata i to je to, samo se opterecujes bezveze. Napunis do kraja bateriju, kada je potrosis pogledas rezultat i vidiš da li je sve ok, to je jedino relevantno...Ljudi, kada imam npr. 30% baterije, i ako ostavim telefon i uzmem ga posle 10,15 min, nacicu 28%. Prvo sam mislio da mi je nesto ostalo upaljeno, pojelo bateriju i nisam pridavao toliko paznje tome. Ali svaki sledeci put isto zateknem. Evo malopre sam ga koristio, ostavio ga sa 29, posle 10 min sam ga nasao sa 27, i posle naredna 2-3% pala za nekoliko minuta u stand bay-u, tj samo sam 2x otkljucao i zakljucaio da vidim imam li sta propusteno.. I to sam svaki put primetio, znaci desava mi se na tih od 25-30%, ostali normalno rade da kazem..
Sta to moze da bude? Inace G2 je na 5.0.2 V30b.?
Mislim da sam i to primetio i pre par meseci, pre nego sto sam uradio factory reset. Hvala unapred.
Bice to sve sredjeno polako.Izgleda da se obrukao...mnogo bagova za Official
99,9 da jesuImam pitanje, sto pre neko da mi odgovori. Da li su ekrani od LG d802 32gb i 16 gb isti?
Kod kog operatera? Zanima me da li bi dozvolili da se uzme G4 u zamenu uz nekih 15000 doplate?Uzeo sam g3 u zamenu za moj g2, doplata je 5000, posle svih softvera i bez ijednog problema na g2 ocekujem makar isto od g3....
posto sam roknuo tel jer sam instalirao cloud 3.3 ali nisam udario factory reset...prvo mi prekine lg logo...a radi mi download mode ali ne prepoznaje ga comp...kako da ga povratim?
Di si nasao 1000 dinara?
Ljudi ako neko ima proveren servis koji ima ekran i radi zamenu istog (naravno za g2), molim vas posaljite na pp, da ne krsimo pravila... hvala vam unapred ;-)
frajeru, odakle ti lova?Di si nasao 1000 dinara?
Bas toc"frajeru, odakle ti lova?
![]()
Pa samo za ruke mi uzima toliko da zameni, to je 15 min posla. U mom gradu, u Kragujevcu, jedan mali servis. Ali i licno znam vlasnika.
Ekrani su preskupi da se kupe i da ti zamene u servisu, minimum 80,90 evra i to koji nije original. A za original traze 130-140 evra po malim servisima. Probaj kao ja da nadjes neki lep G2 na oglasima sa pokvarenom maticnom. To ti je manje cimanje nego ekran da se menja. Ja sam platio 60 evra, ali to je malo ispod cene realno, do 80 evra je ok. A mozes i obrnuto da uzmes odatle ekran i da stavis na svoj ako neces svoj da menjas. Ali je proces onda malo komplikovaniji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari