Šta je novo?

LG G2

Je l je moguce naci original displej u nekim malim servisima za oko 80-100 evra? Makar i polovan da je skinut sa telefona kome je otisla ploca.

Додај још мало и купи доброг кинеза (телефон)

Ljudi, kada imam npr. 30% baterije, i ako ostavim telefon i uzmem ga posle 10,15 min, nacicu 28%. Prvo sam mislio da mi je nesto ostalo upaljeno, pojelo bateriju i nisam pridavao toliko paznje tome. Ali svaki sledeci put isto zateknem. Evo malopre sam ga koristio, ostavio ga sa 29, posle 10 min sam ga nasao sa 27, i posle naredna 2-3% pala za nekoliko minuta u stand bay-u, tj samo sam 2x otkljucao i zakljucaio da vidim imam li sta propusteno.. I to sam svaki put primetio, znaci desava mi se na tih od 25-30%, ostali normalno rade da kazem..

Sta to moze da bude? Inace G2 je na 5.0.2 V30b.?
Mislim da sam i to primetio i pre par meseci, pre nego sto sam uradio factory reset. Hvala unapred.

imam jedan mali glup problem sa store-om..
kad sam na wifi sve radi sem store gde mi izbacuje da nisam na netu..a prebacim li na mobile data ulazim na store bez problema..jel imao neko slican problem?

Ljudi, kada imam npr. 30% baterije, i ako ostavim telefon i uzmem ga posle 10,15 min, nacicu 28%. Prvo sam mislio da mi je nesto ostalo upaljeno, pojelo bateriju i nisam pridavao toliko paznje tome. Ali svaki sledeci put isto zateknem. Evo malopre sam ga koristio, ostavio ga sa 29, posle 10 min sam ga nasao sa 27, i posle naredna 2-3% pala za nekoliko minuta u stand bay-u, tj samo sam 2x otkljucao i zakljucaio da vidim imam li sta propusteno.. I to sam svaki put primetio, znaci desava mi se na tih od 25-30%, ostali normalno rade da kazem..

Sta to moze da bude? Inace G2 je na 5.0.2 V30b.?
Mislim da sam i to primetio i pre par meseci, pre nego sto sam uradio factory reset. Hvala unapred.
Isključi prikazivanje procenata i to je to, samo se opterecujes bezveze. Napunis do kraja bateriju, kada je potrosis pogledas rezultat i vidiš da li je sve ok, to je jedino relevantno...

Uzeo sam g3 u zamenu za moj g2, doplata je 5000, posle svih softvera i bez ijednog problema na g2 ocekujem makar isto od g3....

Imam pitanje, sto pre neko da mi odgovori. Da li su ekrani od LG d802 32gb i 16 gb isti?

posto sam roknuo tel jer sam instalirao cloud 3.3 ali nisam udario factory reset...prvo mi prekine lg logo...a radi mi download mode ali ne prepoznaje ga comp...kako da ga povratim?

Pa i ja to mislim samo da proverim, pisao sam juce da mi je puko ekran i ne radi pola toucha. Nasao sam na oglasima 60 evra g2 spolja ekstra ocuvan i ekran bez ogrebotina, ne radi maticna. Dobijam i original kutiju, punjac i 3 neke futrole. Mislim da je ok, s obzirom da za original ekrane u servisima traze izmedju 100 i 140 evra, a za neke kopije 80,90 evra. I posle i za ovo neipsravno uzmem neki dinar.

Poslednja izmena:
Odlucio sam da prebacim maticnu plocu sa mog ispravnog telefona sa polomljenim ekranom u neispravni g2 na kome ne radi maticna ali ekran je ekstra. Nikad nisam otvarao i menjao (gledao sam na youtube-u sve). Predlazete da sam to odradim i da pratim upustva ili da dam nekom da mi zameni to. Ako bi servis uzeo vise od 1000 din samo za ruke ne bi ga nosio.

Da sam na tvom mestu i da nikada nisam radio, otišao bih u dobar servis i pitao koliko bi koštalo da mi to zamene.

I ja bih to uradio, ali ako ce za ruke i za 10 min posla da uzmu preko 1000 dinara onda bih i sam jer vise od 1000 din ne vredi taj mali poslic

Mnogo je drugačije kada nešto radiš po prvi put, i kada si nesto radio stotinu puta, pa makar to bile i proste stvari, a ovo ne spada u proste stvari. Plus postoji mogućnost da nešto zezneš, tako da je najbolje da odeš, pitaš, probas da mu malo spustiš cenu, pogotovo što telefon planiras da zadrzis, tako da odradi to kako treba i uživaj...

Nasao sam za 1000 dinara da uradim zamenu maticne, javljam kako je ispalo kad se zavrsi to. U dilemi sam da l da zamenim baterije. Ovaj moj telefon je star godinu i po dana, a taj sto uzimam godinu dana, s tim sto nije koriscen zadnja 3 meseca. Mene baterija na mom super sluzi ali verujem da je na ovom sto ga uzimam jos bolja jer je koriscen svega 9 meseci. I imam pitanje, je l memorija nije u vezi sa plocom?

Ljudi ako neko ima proveren servis koji ima ekran i radi zamenu istog (naravno za g2), molim vas posaljite na pp, da ne krsimo pravila... hvala vam unapred ;-)

Di si nasao 1000 dinara?

Pa samo za ruke mi uzima toliko da zameni, to je 15 min posla. U mom gradu, u Kragujevcu, jedan mali servis. Ali i licno znam vlasnika.

Ljudi ako neko ima proveren servis koji ima ekran i radi zamenu istog (naravno za g2), molim vas posaljite na pp, da ne krsimo pravila... hvala vam unapred ;-)

Ekrani su preskupi da se kupe i da ti zamene u servisu, minimum 80,90 evra i to koji nije original. A za original traze 130-140 evra po malim servisima. Probaj kao ja da nadjes neki lep G2 na oglasima sa pokvarenom maticnom. To ti je manje cimanje nego ekran da se menja. Ja sam platio 60 evra, ali to je malo ispod cene realno, do 80 evra je ok. A mozes i obrnuto da uzmes odatle ekran i da stavis na svoj ako neces svoj da menjas. Ali je proces onda malo komplikovaniji

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ja trenutno koristim. Ima bagova oko mreze, samo edge net ima trenutno, problem sa kamerom kada slika sa blicom, force close aplikacija, upada u neki boot loop sa force close. Uglavnom, updejtuju ga na svaka 2 dana. Puno rade i za mesec dana bi trebao biti official

Pa samo za ruke mi uzima toliko da zameni, to je 15 min posla. U mom gradu, u Kragujevcu, jedan mali servis. Ali i licno znam vlasnika.

Ekrani su preskupi da se kupe i da ti zamene u servisu, minimum 80,90 evra i to koji nije original. A za original traze 130-140 evra po malim servisima. Probaj kao ja da nadjes neki lep G2 na oglasima sa pokvarenom maticnom. To ti je manje cimanje nego ekran da se menja. Ja sam platio 60 evra, ali to je malo ispod cene realno, do 80 evra je ok. A mozes i obrnuto da uzmes odatle ekran i da stavis na svoj ako neces svoj da menjas. Ali je proces onda malo komplikovaniji

Hvala na savetu. Sad sam jurio po oglasima i vidim da cak neki rade i zamenu samo touch-a (posto mi je problem sa touch panelom na jednom mestu, sam ekran radi kao zmaj). Jesi li slucajno imao iskustva sa takvom zamenom? Rade li to kako treba?

Nazad
Vrh Dno