Šta je novo?

LG G2

Uz neku doplatu, odlicna prilika za one koji žele da se obnove, da malo promene...

+1 :D isti slučaj i kod mene :D

čak, mislim da je danas zadnji dan garancije mom G2. još nekoliko mjeseci, dok ne padne cijena G4, na nekih 250-300€...
Da,da, posle G2 ide G4 sigurno. LG me odusevio. Nemam problema evo vec skoro dve godine sa dvojkom, tako da ce se cetvorka sigurno pazariti. Samo da ta cena sto pre padne majku mu. [emoji4]

Da,da, posle G2 ide G4 sigurno. LG me odusevio. Nemam problema evo vec skoro dve godine sa dvojkom, tako da ce se cetvorka sigurno pazariti. Samo da ta cena sto pre padne majku mu. [emoji4]

Upravo tako,jedini problem koji sam imao je da mi je crkao wifi, ali su mi u rekordnom roku zamjenili matičnu ploču. Tako da me osim telefona i servis oduševio.

S obzirom na najavu G5 i ostale flegšipove, vjerujem da ce poslije nove godine, negdje u martu/aprilu cijena doći na 250-300 €.

Fantastičan telefon je G4, samo ja sam imao na G2 CloudyG2 3.2, kopiran G4 praktično, i nisam želeo da dajem 400e na telefon koji je sličan starom, tako da bih pre uzeo S6...
Inače je G4 best buy...

E jedan kod nas prodaje note 2, kaze..softver je od note4 tako da je to zapravo note 4. Prodjaem za 2400 kn ili mijenjam za "obicni" note 2 uz vasu nadiplatu od 1400 kn.

Da napomene da mi lampica nije zabagovala za ovo vreme koje sam na 30d, ali vec 2 meseca mi ne baguje uopste. Ni na 30b dok je bio. Moguce da su popravili to.

Imam jedno pitanje. Je l koristi neko nillkin scrub case? Ako koristi da pitam kakva je u odnosu na ovu terracel obicnu silikonsku?uploadfromtaptalk1449081713205.jpg

Koristim ja otkad imam G2 i odlična je, lep osećaj u ruci a lepo i izgleda i dosta je izdržljiva (posle godinu dana mi se izlilazi tek samo ćoškovi). Jedina da kažem mana joj je to što ne štiti gornju i donju ivicu telefona.

PS. Drugar je uzeo istu kao i ja s tim što je moja uzeta u Nemačkoj negde a njegova kod nas. Njemu su se izlomili ćoškovi jer je mnogo kruća od moje, vrlo moguće da ih ima raznog kvaliteta.

Uzeo sam je za male pare sad preko foruma, vidim krece se oko 1200-1300 na kp. Cini mi se mnogo bolje od ove teracell gumene obicne. :)

Ja sam narucio IMAK pa cemo da vidimo kakav je. Mnogo mi je nekako bolji shell nego silikonjara.

Ja koristim belu/providnu silikonsku, sa strane je klasicns guma, a pozadi mat. Odlicna je, sem sto je nakon godinu dana pozutela i isprlja se, ja sam probao da je operem svacim ali bez uspeha, pa cu opet da uzmem istu ovakvu samo neku tamno sivu kapiram da ce lepo ici uz beli telefon

Koliko znam u vipu i telenoru ako si treba da ides da uzmes njihovu karticu, a ako si u mtsu mozes da imas 4g jedino ako koristis minimum mix xl paket (2000 mesecno bez poposta)

Koliko znam u vipu i telenoru ako si treba da ides da uzmes njihovu karticu, a ako si u mtsu mozes da imas 4g jedino ako koristis minimum mix xl paket (2000 mesecno bez poposta)
Ja sam muku mučio dok nije proradilo. Koristim preko Box 4, uzo usim, aktivirano u Telekomu a neće? Odem slučajno u Access point name, prebacim sa gprsinternet na gprswap, iz prve. Na BlissPopu sam.

Ako nista drugo, bar su uz box stavili pogodnost da se koristi 4g iako box mobilni paket ispada jeftimo racunajuci sta sve ima u boxu.

Ako nista drugo, bar su uz box stavili pogodnost da se koristi 4g iako box mobilni paket ispada jeftimo racunajuci sta sve ima u boxu.
Box 4 je isplativ jer za 3200 dobiješ fiksni, TV, internet i mobilni (300 min. ka svim i 300 min. ka MTS, 600 SMS i 1 GB net). Nadam se da nisam povredio pravila foruma kao reklama, vezano je za 4G na G2.

I box 3 i box 4 se isplati :) jedino sto u kuci jedan box se isplati, pa ko ga ugrabi:D

E ***, ja sam u mts-u, imam mix xl plus, ali sa popustom...
Mix XL pa na više ima 4G, samo treba da uzmeš karticu...
Brzine su 105/35 Mb/s (kada se obriše proxy i port iz APN-a) , a trenutno daju i 1GB besplatno do nove godine.
Vidi mts centar aplikaciju ili aktiviraj dodatak na *797#

Poslednja izmena:
Imam telefon godinu dana i pre 3,4 dana mi se desilo da mi je telefon nenormalno bagovao, fejs katastrofa, odaziva se posle 2s na komandu, ceka se 10s da udje u imenik, tastatura ocaj. Nisam mogao da verujem, bio je tih 15 minuza kao: dajem primer huawei g510 :D. Restartovao sam ga i posle toga sve super. Mozda je to bilo jer verovatno mesec dana nije dobio osvezenje u vidu restart :). Nece vise to da mu se desi verujem u njega :D

Poslednja izmena:
Imam telefon godinu dana i pre 3,4 dana mi se desilo da mi je telefon nenormalno bagovao, fejs katastrofa, odaziva se posle 2s na komandu, ceka se 10s da udje u imenik, tastatura ocaj. Nisam mogao da verujem, bio je tih 15 minuza kao: dajem primer huawei g510 :D. Restartovao sam ga i posle toga sve super. Mozda je to bilo jer verovatno mesec dana nije dobio osvezenje u vidu restart :). Nece vise to da mu se desi verujem u njega :D
Takve stvari umeju da se dešavaju kada se osvežavaju gugl plej servisi.

Nisu se tad azurirale aplikacije, ali dobro je da je posle restarta sve kao pre. Koliko vredi G2 lepo ocuvan sa zutom mrljom?

Mnogo zavisi od toga da li je u garanciji, tvoj beše jeste...e sad druga stvar koju je teže napraviti je ubediti nekoga da kupi takav telefon kada može da bira ispravne za relativno male pare, ubediti ga da se cima da iskoristi garanciju i zameni ekran, tako da zbog tog cimanja neka bude par desetina evra niza cena od ispravnih sa oglasa, ili najbolje je da zamenis sam ekran, i da mutnes dobru cenu, brže ces da prodas i uzećes više para. Ovo sve pod uslovom da imaš garanciju...

Ma nije za mene, ja imam garanciju, nego videh na oglasu 140 evra ima sitnu mrlju bas pa da vidim da li je to premalo

Vrh Dno