Šta je novo?

LG G2

Ne kuzim. Ako je druga ploca onda imas i drugi imei(oni ga mogu prebaciti ali vjerojatno necel.

Koliko sam skapirao G2 nece dobiti 6.0 ili nesto nisam dobro ispratio ?

Vidim da se poslednjih par strana pominje lutrija, pa da spomenem da sam izgleda dobio iPhone 6 na Gillette nagradnoj igri. Nisam ga još preuzeo pa uzimam to da rezervom.
Inače mi se žuta mrlja nikad nije pojavila i g2 je pravo čudo. Evo malopre bio kod druga i crkne mu baterija za daljinski, ja izvadim moj g2 i promenim mu kanal na tv-u a njegov iPhone 6 prc. Vodeću šta ću da radim, da prelazim na 6 mada nikad nisam gotivio iPhone ili da ostanem iz ovaj extra telefon. Jedina zamerka i dalje je to noćno snimanje i blic koji bi nekog mogao da oslepi koliko jako i dugo svetli

Meni na kitkat dzabe bio instaliran fix... isto je lose hvatao fokus u mraku i blic je rokao kao lud.... a sad na lolli kida kako radi, blic je dosta bolji a fokus u mrklom mraku hvata... slikam u gradu kad smo u mracnom klubu, ljudi se cude kako dobro slike ispadaju.

ali me zato loli nervira jer mu je baterija slabija... i viper4android radi ocaj,to me ubija u pojam,jer dosta koristim telefon za muziku.... na kitkat je bio perfektan

Poslednja izmena:
Koji lollipop koristiš? Btw, to zaboravih da spomenem, kad sam instalirao ovu najnoviju verziju lollipop opet se brže troši baterija. Ne strasno ali opet je pre trajao po ceo dan i dobar deo noći

Koji lollipop koristiš? Btw, to zaboravih da spomenem, kad sam instalirao ovu najnoviju verziju lollipop opet se brže troši baterija. Ne strasno ali opet je pre trajao po ceo dan i dobar deo noći

cloudy 3.3.
ae baterija i nije toliki problem,stvarno dosta koristim telefon... stize mi powerbank za koji dan,pa ce biti ok sve.... ostale probleme sam resio jedan po jedan... recimo stock messaging aplikacija je lagovala samo tako... zamenio textrom i sljaka kao ludo :)
jedino taj Viper... ne znam da li bi mogao da se obrise nekako skroz,pa da se ponovo instalira neki noviji... Da bi radio na spotify,mora da se ukljuci fx compatible mode.... a onda kao da se restartuje podesavanje zvuka svaki put kad promenim pesmu,ili premotam... plus sto ima random zujanja,noise i ostale neke bagove i puckanja...

Nema fiksa koji moze blic da mi popravi,a na C3.3 sam isto. Blica brate ko farovi od FAPa.

Meni na cloudy 3.3 kamera sa xcam aplikacijom kida,kako po danu tako i po nocu,focus brz,slike odlicno ispadaju. Bas nemam primedbi na kameru.Ivice,sto se tice zvuka probaj poweramp player + dorimanx kernel,meni ta kombinacija odgovara i zaista dobar zvuk daje :) malo se poigras sa podesavanjima u powerampu i to je to.

Meni na cloudy 3.3 kamera sa xcam aplikacijom kida,kako po danu tako i po nocu,focus brz,slike odlicno ispadaju. Bas nemam primedbi na kameru.Ivice,sto se tice zvuka probaj poweramp player + dorimanx kernel,meni ta kombinacija odgovara i zaista dobar zvuk daje :) malo se poigras sa podesavanjima u powerampu i to je to.

ne slusam pesme iz telefona, samo spotify, tako da mi ne znaci poweramp nista... :)
taj kernel imam... samo jos ovaj viper kada bi radio na spotify lepo (na stock playeru radi i na ostalim stvarima), ne bih zamenio telefon jos koooo zna koliko :D ae nema veze ovo sto se kao "restartuje" pri menjanju pesme,jer je na fx compab. ...nego sto ima ta puckanja i smetnje/distorzije, ne znam kako bih nazvao to.... to me uzasava kad cujem...

Uspesno zamenjena maticna ploca iz svog starog telefona sa polomljenim ekranom u novi telefon :) prebacio sam i poklopac sa starog u ovaj novi tako da se imei podudaraju i na telefonu i na poklopcu i na kutiji iako je drugi telefon. Ne znam da li jos negde ima utisnut imei osim na poklopcu ali ne verujem. Ima ekran neku sitnu mrlju skroz, ali ipak je ima. Nije kao ma proslom telefonu 3cm nego je samo tacka. Mislim da cu uspeti da izvucem garanciju :)

Svaki malo bolji serviser videce da je telefon otvaran cim pogleda srafice...nemoj previse da se nadas...

Pa licno ga je ovlasceni servis otvarao pri jednoj popravci. Jedino ako je iskucan jos negde imei broj. Softver mi pokazuje moj broj, na poklopcu od baterije sa unutrasnje je moj broj. E sad ako je i ispod baterije broj onda ***. Mada nemam sta da izgubim kad pogledas..

Poslednja izmena:
Pa zar ti servis nije zalepio malu nalepnicu posle tog otvaranja preko nekog srafa da ne mozes da ga otvoris ako je ne pokidas?

Ma nista to, sve je regularno. A sad sam proverio na youtube-u nema ispod baterije imei broj.

To mi malo cudno, ali ok...A sto se tice na jednom srafu od ploce ima fabricku nalepnicu sigurno, ako to budu gledali videce da je otvaran...tj.menjana ploca...Kazem ti, sve zavisi od servisera kako ces proci...

Pa normalno da nije sve sigurno, svestan sam toga. Necu se zaliti i ako ne prodje, jer sam dobio telefon koji je bolje ocuvan od mog, koliko vidim i baterija malo duze traje, i mladji je od mog pola godine :)

Tebra meni srafici bili nedaj boze, sam sam otvarao, msm da nisu u servisu ni otvarali, uocili mrlju ja dobio g3 ....

Ja bih najvise voleo iskreno da dobijem novi g2 ili da mi poprave ekran. Ili da uzmem nesto sto nije g3, neki sony ili htc ranga g3

Hteo i ja novi g2 ovi u telenoru nemaju,ja se odlucio za g3 meni telefon odgovara skroz,nudili mi mx 5,zenfon selfi,a5 uz doplatu od nekih 10000....

Ugovor mi istice u aprilu uzecu verovatno v10 bice u ponudi valjda pa mislim da cu vise moci da uzmem za g3, jel ***a mnogo njih nije ni culo za meizu...

Poslao email mobisu. Na g2 imei pise samo na poklopcu baterije i softverski. Znaci iako sam menjao plocu i poklopac na drugi telefon imacu garanciju. Da znaju oni koji ce da imaju isti problem kao i ja ili koji trenutno imaju. [emoji5]

Vrh Dno