Ingvarr, nemoj da se brines, ako si imao okej mesecnu tarifu, tipa ne manju od 1600 din neces imati problema sa nekim doplatama, sve je to sitno, cak mnogi i ne trebaju da se doplacuju. Budi reealan razumem da ti je G2 bio odlican fon ali i Alpha je okej foncic, sigurno bolji od G2, a da ne pricam o G3 koji takodje mozes da dobijes mozda bez doplate ili npr sa nekom simbolicnom doplatom. Ja sam namerno isistirao na ovu od 32GB zbog 3GB rama naravno. Ali upravu je covek gore rekao, nemaju vise od 16GB uopste u ponudi tako da ti je to samo plus![]()
Ovo sam isto ja pitao ali mi iz nekog razloga nije prošlo. Sa tim šro sam ja odradio unroot i opet neće.Pojavio mi se ota update 30d, i kliknem da odradi update, pojavi mi se kasnije poruka da mi je telefon rootovan i ne može update.
Kažem ok, skinuću 30d, ali onda vidim neke smešne vrednosti na lg sajtu sa firmwareima, i zato kažem daj da vidim koliko je to preko telefona (nekih 25mb), i šta sad da radim?
Postoji li neki fast way za unroot, ili moram da instaliram ponovo 30b pa onda da idem na ota update?
Kako da znam koji mi je network id? Hocu da kupim kljuc za dekodiranje, saljem imei i taj kod,ali ne znam koji je....
Prodavac mi nije ni rekao da je zakljucan, sa slomljenim ekranom je kupljen telefon...
gde to otključavaš? na unlockcode247 treba samo imei koliko se sećam. vidi na 2945#*802# pod network lock
Budite srećni što možete da uzmete novi telefon umesto G2, ali gledajte pa odigrajte pametno. U ovom slučaju je bolje da imate što jeftiniju tarifu, jer to znači da ste telefon platili više, tako da će se ta vrednost uzeti. I ne znam zbog čega ne biste mogli da uzmete iPhone, pa i on je uredjaj koji spada u kategoriju telefoni, ima svoju cenu i potpuno isti tretman kao i ostali uredjaji...
Gleda se cena i karakteristike. Tako je propisano zakonom. Paket ne igra ulogu.Druze bas obrnuto, ne treba da imaju sto manju tarifu, zato sto on tamo gleda npr ako si imao tarifu od 2000 din, on postavi na sajtu telefone pod nekom sadasnjom tarifom od 2000 i odma su svi telefoni jeftinij nego npr da su je imao sto manju tarifu razumes i plus onda gledaju ono sto si kesirao za telefon kapiras? Tako da se nikako ne isplati da imaju sto manju tarifu, znam da ti mislis da ce tako vise imati kesa kad pogledas, ali zato ce ih svaki telefon kostati mnogo vise.
Mislim da mora vlasnikMene takodje zanima kako reaguju kada neko nije vlasnik ugovora a donese npr od servisa potvrdu za uzimanje drugog telefona?
Gleda se cena i karakteristike. Tako je propisano zakonom. Paket ne igra ulogu.
Mene takodje zanima kako reaguju kada neko nije vlasnik ugovora a donese npr od servisa potvrdu za uzimanje drugog telefona?
Ne igra ulogu? Propisano zakonom? Ajde molim vas pre pisanja neceg razmislite...Gleda se cena i karakteristike. Tako je propisano zakonom. Paket ne igra ulogu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari