Šta je novo?

LG G2

Pozdrav svima, drugar ima G2 na 4.2.2, ima problem sa nekim čovekom sto ga zavlaci vec duze vreme pa hoce da napravi da moze da snima pozive.

Znaci pitanje je kako to najlakse uraditi, da li moze samo root pa neka apk ili mora root recovery pa xposed? Ako nije problem postavite i neko uputstvo :)

Ako je na cloudy, ima to vec u sistemu kao opciju.
c092196b5b1ab664b3002dfa0ae65a88.jpg

Pozdrav svima, drugar ima G2 na 4.2.2, ima problem sa nekim čovekom sto ga zavlaci vec duze vreme pa hoce da napravi da moze da snima pozive.

Znaci pitanje je kako to najlakse uraditi, da li moze samo root pa neka apk ili mora root recovery pa xposed? Ako nije problem postavite i neko uputstvo :)
ACR CALL na Google play i rešeno - sve jasno i glasno i ja sam to koristio
Ne treba root

Da li je neko imao problema sa paljenjem WiFi-a i Bluetooth-a? Za WiFi stoji da se pali (i tako u nedogled), a Bluetooth se nakon paljenja ugasi sam posle par sekundi, tj. onaj indikator se vrati na isključeno. Takođe ni FM radio ne radi.

Pošto pretpostavljam da je do hardvera, da li je možda neko imao iskustva sa popravkom ovih komponenti?
Имао сличан проблем. Ако kdz не реши проблем, онда је нешто на плочи, а у том случају се мења цела плоча.

Da li je neko imao problema sa paljenjem WiFi-a i Bluetooth-a? Za WiFi stoji da se pali (i tako u nedogled), a Bluetooth se nakon paljenja ugasi sam posle par sekundi, tj. onaj indikator se vrati na isključeno. Takođe ni FM radio ne radi.

Pošto pretpostavljam da je do hardvera, da li je možda neko imao iskustva sa popravkom ovih komponenti?

imao sam ovakav problem na jednom drugom telefonu, promenio sam rom i radilo je sve ok, probaj da fleshujes stock kdz, ako ni tada ne radi onda je definitivno problem sa maticnom

Imam Cloudy G3 2.0

Da li je bolje da očistim telefon factory resetom, ili da flashujem ponovo rom uz full wipe?

Zdravo društvo,

Koji mi punjač za kola preporučujete za LG G2?

Pozdrav.
bilo koji sa microUSB izlazom, ili USB pa koristiti kabl. I minimum 1-2A da ima izlaz, nikako oni obicni sa po 200-400mA, vise trosi dok radi navigacija npr. nego sto se puni.
Ja sam uzeo sa dva izlaza 2A+1.1A i super radi.

Ja sam imao taj problem sa WiFi-em, otisla ploca, zamjenili mi u servisu pod garancijom. A prije toga sam sve zivo probao, reset, kdz, prvi kdz. Nista nije pomoglo.

Ne vise od toga...uglavnom posle MIUI instalacije i instalacije gapps treba odraditi wipe data...Preduslov za Miui rom je da si na kk stocku bio...Mislim...

Danas sam odlucio da stavim CloudyG2 3.3, posto vidim da ce M tesko doci, zanima me koje su prednosti u odnosu na stock, I koje su razlike, u kameri, bateriji, brzini i tk.. :D

Lepši je i ima par opcija više. Tipa flashlight toggle, dual window... Možda i koji bug više, ništa strašno.

Ahaaa dobro.. Koji su bagovi, posto na stock-u nikad nije zabagovao, a imam tel vec 9 meseci?

desi se nekad da kad otključavaš telefon vidiš istovremeno i lock screen i desktop :)

Ne vise od toga...uglavnom posle MIUI instalacije i instalacije gapps treba odraditi wipe data...Preduslov za Miui rom je da si na kk stocku bio...Mislim...

Upalio sam ga, ali nece u recovery i nemam google app. Sve ostalo odlicno radi. Kamera je odlicna i ima dosta lepih opcija.

Skinuo sam AutoRec za svoj G2, I uradio flash TWRP, sad samo da udjem u recovery I instaliram CloudyG2 3.3 rom, jel tako? :D

bilo koji sa microUSB izlazom, ili USB pa koristiti kabl. I minimum 1-2A da ima izlaz, nikako oni obicni sa po 200-400mA, vise trosi dok radi navigacija npr. nego sto se puni.
Ja sam uzeo sa dva izlaza 2A+1.1A i super radi.
Hvala. [emoji122] [emoji2]

Imaš li neku oznaku i gde si ga uzeo, ako nije tajna?

Da oko ovih punjača ima tu caka od proizvođača mobilnih. Stave neku elektroniku u sam telefon, kabl ili punjač, pa bez obzira ako ima i 3A auto punjač ili neki drugi koji nije originalni, dobiješ nekih 300mA punjenje. Praktično, teraju da kupuješ originalne, ali niko neće da daje pare za to. Naravno, postoje i nepotvrđene priče da ovi levi auto punjači smanjuju kapacitet baterije. Sad, ko zna.

Kako da ugasim svetlo kada mi stigne poruka ili neka druga notifikacija?Znaci kad mi stigne notifikacija neka treperi i blic za kameru tri puta, kako da iskljucim to?

Nasao sam na netu...

Vrh Dno