Ne igra ulogu? Propisano zakonom? Ajde molim vas pre pisanja neceg razmislite...
Nadji mi taj zakon, ako tako bas pise i njega ce da menjamo. Zakon ispravlja sudska praksa. Jel ti to tvrdis ko je placao mesecnu pretplatu 5000 din a telefon kupio za 1 dinar da ce mu samo gledati 1 dinar?
@ingvarr
Asocijacija potrosaca te nece nikako zastititi. Ali jedan pametno sastavljen email na 2 adrese hoce. Jedna je adresa LG, po mogucstvu u LG Europe jer LG u Srbiji mislim da dzaba i ima kancelariju, negde su u Vojvodini a prilicno nesposobni i nezainteresovani. Drugi email je za Vip. Navedi u emailu kako si spreman da ceo problem objavis u dnevnim novinama. Nemoj im pretiti tuzbom jer su na to oguglali a i znaju nas pravosudni sistem.
Ko nije vlasnik, ako dodje do zamene, neka juri vlasnika ko god i gde god da jeJa prvi nemam pojma ko je vlasnik, samo znam gde je kupljen telefon i na cije je ime. Ali ako dodje do zamene ima da pretrazim celu Srbiju
![]()
Ja sam imao zamenu uredjaja opisao sam postupak ranijeAko nekomo odobre zamenu u telenoru, neka napise bas postupak i sta su mu ponudili
To može, ali ako si kupio telefon tada 2013 godine. S obzirom da je kraj godine, većinom su istekle garancije iz 2013. Tako da pada to u vodu.Najlogicnije je gledati cenu samog telefona kod operatera (to je ona koju oni naduvaju) ali u evrima. Pa ako je G2 2013. kostao 600 € bez ugovorne obaveze da ti daju i sada telefon da biras od 600 €.
Pa ne ubijamo je, pricamo u ovom telefonu sve vreme. Ne mora sve da bude vezano za sofver. Ovo sve nekim ljudima pomaze.Ubiste temu ***.
Ima moja sestra, na kineskom ekranu od 40 dolaraJel ima neko problema sa razlivanjem po ekranu. Recimo, stisnem bilo gde ekran, cak i najneznije i po sredini se razlivaju kristali, slicno ko nekada na digitronima...
Pa instaliraj samo xcam, cloudy vec ima advanced drajvere u sebi.
Sta jede bateriju, xcam?
To ti se samo cini. xD
Da li je neko imao problema sa paljenjem WiFi-a i Bluetooth-a? Za WiFi stoji da se pali (i tako u nedogled), a Bluetooth se nakon paljenja ugasi sam posle par sekundi, tj. onaj indikator se vrati na isključeno. Takođe ni FM radio ne radi.
Pošto pretpostavljam da je do hardvera, da li je možda neko imao iskustva sa popravkom ovih komponenti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari