Šta je novo?

LG G2

Najlogicnije je gledati cenu samog telefona kod operatera (to je ona koju oni naduvaju) ali u evrima. Pa ako je G2 2013. kostao 600 € bez ugovorne obaveze da ti daju i sada telefon da biras od 600 €.

Ne igra ulogu? Propisano zakonom? Ajde molim vas pre pisanja neceg razmislite...
Nadji mi taj zakon, ako tako bas pise i njega ce da menjamo. Zakon ispravlja sudska praksa. Jel ti to tvrdis ko je placao mesecnu pretplatu 5000 din a telefon kupio za 1 dinar da ce mu samo gledati 1 dinar?

@ingvarr
Asocijacija potrosaca te nece nikako zastititi. Ali jedan pametno sastavljen email na 2 adrese hoce. Jedna je adresa LG, po mogucstvu u LG Europe jer LG u Srbiji mislim da dzaba i ima kancelariju, negde su u Vojvodini a prilicno nesposobni i nezainteresovani. Drugi email je za Vip. Navedi u emailu kako si spreman da ceo problem objavis u dnevnim novinama. Nemoj im pretiti tuzbom jer su na to oguglali a i znaju nas pravosudni sistem.

Видећу шта понуде, ако буду мислили да сам овца, није ми проблем да се терам са њима свим средствима.

Ko nije vlasnik, ako dodje do zamene, neka juri vlasnika ko god i gde god da je :D Ja prvi nemam pojma ko je vlasnik, samo znam gde je kupljen telefon i na cije je ime. Ali ako dodje do zamene ima da pretrazim celu Srbiju :D

Meni kada su davali nov g2 vratili su mi 13500 din zato što kada sam ga uzimao u sigurica paketu koštao je oko 30000 a u trenutku vraćanja u koštao je 18000 pa su mi dali nov telefon i razliku para

Ako nekomo odobre zamenu u telenoru, neka napise bas postupak i sta su mu ponudili

Ko nije vlasnik, ako dodje do zamene, neka juri vlasnika ko god i gde god da je :D Ja prvi nemam pojma ko je vlasnik, samo znam gde je kupljen telefon i na cije je ime. Ali ako dodje do zamene ima da pretrazim celu Srbiju :D

Ja ne znam ni ko je vlasnik. :D Jedino kada bi mi neko iz VIP-a hteo otkriti te tajne podatke pa da ga tražim. :D

Momcilo takodje. Znam samo na cije se ime vodi s obzirom da sam ga jednom nosio na garanciju pa upisani podaci i znam da je kupljen u vip prodavnici u Paracinu. Ostalo je sve misterija :D

Bar imaš ime i prezime. Ja imam samo račun i garantni list. A kupljeno je u Bg-u, tako da mi ni to ne pomaže ni malo... A nosio si ga na garanciju u servis direktno ili u VIP (ako je taj operater u pitanju)?

U vip sam ga nosio u Kragujevcu iako je kupljen u Paracinu. Prihvatili mi garanciju sve normalno ,samo nisam dobio zamenu za taj period dok se popravljao. Nudili mi s3 ali nisam mogao da izmem jer nisam vlasnik ugovora. Mogao sam i dorektno u MESC ali nisam tad isao u Bg

Najlogicnije je gledati cenu samog telefona kod operatera (to je ona koju oni naduvaju) ali u evrima. Pa ako je G2 2013. kostao 600 € bez ugovorne obaveze da ti daju i sada telefon da biras od 600 €.
To može, ali ako si kupio telefon tada 2013 godine. S obzirom da je kraj godine, većinom su istekle garancije iz 2013. Tako da pada to u vodu.

Cak mislim da je bio oko 500e kad je izašao. Ne 600.

Poslednja izmena:
Cloudy 3.3 znaci radi odlicno?

Require KK bootloader?

Treba da ga downgrejdujem na kk?

Poslednja izmena:
Staviš stock lp i odradiš autorec i imaš kk bootloader

Jel ima neko problema sa razlivanjem po ekranu. Recimo, stisnem bilo gde ekran, cak i najneznije i po sredini se razlivaju kristali, slicno ko nekada na digitronima...

Ja sam to jednom video u zivotu i to kod xperie z1 kod ortaka. Nova iz mts-a preko ugovora.

Da li je neko imao problema sa paljenjem WiFi-a i Bluetooth-a? Za WiFi stoji da se pali (i tako u nedogled), a Bluetooth se nakon paljenja ugasi sam posle par sekundi, tj. onaj indikator se vrati na isključeno. Takođe ni FM radio ne radi.

Pošto pretpostavljam da je do hardvera, da li je možda neko imao iskustva sa popravkom ovih komponenti?

Da li je neko imao problema sa paljenjem WiFi-a i Bluetooth-a? Za WiFi stoji da se pali (i tako u nedogled), a Bluetooth se nakon paljenja ugasi sam posle par sekundi, tj. onaj indikator se vrati na isključeno. Takođe ni FM radio ne radi.

Pošto pretpostavljam da je do hardvera, da li je možda neko imao iskustva sa popravkom ovih komponenti?

Ја сам имао сличне проблеме на BlissPopu са WiFi паљењем...
Опет морам да смарам са заменом г2, али ближи се полако месец дана како сам га предао да се сервисира, а са 808 која ми је замена не могу да обавим ни пола дневних ствари које сам радио са г2.
Стигао ми је данас овај мејл од њих на моје питање када да очекујем уређај или потврду за замену. Шта ово конкретно значи, да ли треба да им однесем остатак паковања?

Capture.PNG

Nisam napisao da je Stock ROM, urađen je root i da reset nije pomogao.

Kako beše ona adresa za proveru imei? Za koje je tržište - ne lg firmware nego ona druga?
Našao sam

Poslednja izmena:
Zdravo društvo,

Koji mi punjač za kola preporučujete za LG G2?

Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno