Šta je novo?

LG G2

Hvala. Radi display, ne radi touch. Kapiram da cena zavisi od toga? Imate li neki servis da preporucite?
Baš da preporučim ne mogu. Ja sam poslao telefon u Niš gaga mobile. Menjali su touch. Retko ko to hoće da radi uglavnom menjaju ceo display. Samo touch košta ispod 2000 rsd ja sam zamenu platio 6000. E sad meni je najvažnije da je telefon upotrebljiv i da nisam morao da menjam display. Ono što nije dobro jeste kako se to staklo uklopilo. Žvaće sa strane i malo probija svetlo tako da nije 100% kao što je bilo.

pitsburg ja sam platio 65e staklo i touch i cekao sam 5 dana da bi se osusilo dobro.

Prestaje podrska od njega?

Kad se vec pominju polomljeni ekrani, znam par osoba kojima je pao i puk'o displej na g2 i kod svih njih nije radio touch na odredjenom delu ekrana. Devojka mi ima huawei p6 sa bas dosta polomljenim ekranom a touch radi kao da je nov. Po mojoj pretpostavci i iz toga sta sam video i cuo skoro svaki g2 na kom se polomi ekran ima problema na touchom.

Poslednja izmena:
Poceo je prečesto lomiti ekrane hehe. Kaze ide na windowsphone(kao sto je i bio prije).. Eh :/

Ne znam da li je neko pominjao. Na stock kit ketu je bolji bio quick remote nego na stock lolipopu po tome sto na lolipopu ne moze da se dugo drzi taster za menjanje kanala o volume +/- nego mora da se tipka za svako menjanje

Gde vidite tu razliku?
Stock ili advanced driver koristite?

Stock, pa slikajte istu stvar sa obema kamerama, prebacite na komp i gledajte. Na loli isprane boje...

Možda bi trebalo da probate advanced driver i xcam kombinaciju, poželjno sa xcam settings (2$).

1) drajverom dobijate manji noise reduction i topliji wb. Hladne boje ljudi uglavnom doživljavaju kao mrtve i isprane.
2) u xcam settings može da se isključi "auto night mode" koji pravi te vodene boje noću. Jako poželjno je smanjiti i oštrenje jer je prejako po defaultu, pravi brljotine, šum, neprirodan izgled...

Ono što sam primetio je da sa advanced driverom malo preeksponira tako da ja po defaultu držim brightness na -1 u xcamu i uglavnom je ok.

Druga opcija je da se u xcam settingsu isključi noise reduction. Time se gasi kompletna obrada i bilo kakvo peglanje koje lg radi. Bude naravno više šuma ali se to i ne vidi toliko osim na 100% uvećanju.

Obe opcije su dosta bolje od kompletno stock kamere, ono je maltene neupotrbljivo loše :)

Jedino spor fokus ubija i dalje

Kod advance drivera je problem sto previse ima crvene boje u poredjenju sa stock na kk.

pa jes, utoplio ga je malo
mada mislim da osim ispod klasičnih sijalica u kući to i nije problem

Sve je to lepo samo sto ja licno ne znam da ubacim taj driver (ako se misli na onaj fix) tako da od tog rada za mene nema nista..

Otkad sam instalirao 30d primetio sam da mi brze trosi bateriju. Cesto mi se desava da mi android system bude najveci potrosac. Doduse, nisam radio factory reset...

Instaliraj BBS pa pogledaj ima li sta cudno..

@vlade93, to je prilicno jednostavan postupak, imas uputstva na xda.
Moja preporuka - stavi cloudy 3.3 rom, on ima u sebi vec advanced drajvere, samo instaliras apk za xcam, i to je to.

Drugari cisto da vas obavestim, posto vidim da je mnoge zanimalo koji telefon ce da mi daju umesto G2, dobio sam G3 32GB uz moju doplatu od 5500 din. Gledali su samo znaci onu preplatu na koju je uzeta G2 i uvazili tih 30500 sto je ona placena, tako da moze da se uzme nesto i za dzabe npr. nudili su mi Samsung Alphu, ali nisam hteo posto 5500 nije neka para, a ima velike razlike izmedju G3 i Alphe. :)

Pa odlicno si prosao [emoji16]
Nego, jel to vise mesc ne popravlja g2 pa daju nove telefone ili sta?

Oko preuzimanja drugog telefona, jel mora da dodje vlasnik ugovora ili ne?

Drugari cisto da vas obavestim, posto vidim da je mnoge zanimalo koji telefon ce da mi daju umesto G2, dobio sam G3 32GB uz moju doplatu od 5500 din. Gledali su samo znaci onu preplatu na koju je uzeta G2 i uvazili tih 30500 sto je ona placena, tako da moze da se uzme nesto i za dzabe npr. nudili su mi Samsung Alphu, ali nisam hteo posto 5500 nije neka para, a ima velike razlike izmedju G3 i Alphe. :)

Брате, јесу ли ти још шта нудили без доплате? Нећу ништа да им доплаћујем, ако могу, нека ми поправе г2 или дају нови, ако не могу, нек се терају у пм.
Овако мени изгледа сад статус сервиса у MESC-у, звао сам их и рекли су ми да ће ме контактирати око неких папира, али прође неколико дана и ништа...

Capture.PNG

Pa to nekoj logici ako je g2 kostao lupam 50 000 kad si ga uzeo, sad mozes da uzmes bilo koji uredjaj u toj vrednosti ili da doplatis za neki skuplji...

Да, само што су у тој вредности када сам ја узимао фон сви остали смејурија у односу на г2, а баш због њега сам и потписао уговор у њиховој мрежи. А да доплаћујем - немам никакву намеру. Па они нека копају г2 по магацинима или нека поручује нове...

Nazad
Vrh Dno