Pittsburgh
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.07.2010
- Poena
- 350
Hvala. Radi display, ne radi touch. Kapiram da cena zavisi od toga? Imate li neki servis da preporucite?Od 50 do 150 eur
Hvala. Radi display, ne radi touch. Kapiram da cena zavisi od toga? Imate li neki servis da preporucite?Od 50 do 150 eur
Baš da preporučim ne mogu. Ja sam poslao telefon u Niš gaga mobile. Menjali su touch. Retko ko to hoće da radi uglavnom menjaju ceo display. Samo touch košta ispod 2000 rsd ja sam zamenu platio 6000. E sad meni je najvažnije da je telefon upotrebljiv i da nisam morao da menjam display. Ono što nije dobro jeste kako se to staklo uklopilo. Žvaće sa strane i malo probija svetlo tako da nije 100% kao što je bilo.Hvala. Radi display, ne radi touch. Kapiram da cena zavisi od toga? Imate li neki servis da preporucite?
Uvek prvo rom pa kernel. Mozes i na postojeci. I kada je nov i kada je postojeci ide brisanje (wipe) cache i dalvik-a.Nikada nisam instalirao kernel. Jel prvo ide kernel pa rom ili nema veze (moze na postojeci rom da se instalira kernel)?
Cloudy nema android telefonJel ima nekih naznaka za cloudy marshmallow?
Sve je bolje bilo na kitkatu, kamera, baterija...
Otkad sam instalirao 30d primetio sam da mi brze trosi bateriju. Cesto mi se desava da mi android system bude najveci potrosac. Doduse, nisam radio factory reset...
Drugari cisto da vas obavestim, posto vidim da je mnoge zanimalo koji telefon ce da mi daju umesto G2, dobio sam G3 32GB uz moju doplatu od 5500 din. Gledali su samo znaci onu preplatu na koju je uzeta G2 i uvazili tih 30500 sto je ona placena, tako da moze da se uzme nesto i za dzabe npr. nudili su mi Samsung Alphu, ali nisam hteo posto 5500 nije neka para, a ima velike razlike izmedju G3 i Alphe.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari