Šta je novo?

LG G2

Jel i vi imate problem da notifikacija ne svetli uvek na primljeni sms ili poruka iz messangera? Whatsapp/viber uvek svetli(bela), ali poruke kako kad... 30b verzija
Da li ste oznacili u aplikaciji Whatsapp da zelite led notifier i koju boju? Imate to u podesavanjima u aplikaciji Whatsapp...

Jeste, stoji bela ali whatsapp i notifikacija rade odlicno ali messanger/sms i notifikacija, e tu je problem...

Ja sam danas azurirao na 30d, imao sam problem sa lampicom, ali samo ponekad i to na whatsappu da svetli idalje posle otvaranje poruke (ali sigurno 10 dana mi se nije to desilo), znaci mnogo je retko. A to da ne svetli to mi se nikad nije desilo. Videcemo da l' su popravili tu malu gresku sa ovim 30d. Viber ne koristim pa ne znam, a messenger, sms i propusteni poziv su uvek bili u redu. :p

Na ovom zadnjem Blissu kamera najbolja od AOSP romova koje sam koristio, na Cloudy i dalje bolja.

Na Miui je kamera ista kao na stocku. Znaci podjednako dobra ili za nijansu losija...

Jel zna neko koliko otprilike kosta zamena ekrana za G2?Pojavile su mi se one linije prilikom jednog flesovanja.

Baterija na 70% osvetljenosti i 3g internetom mi izadje oko 40% baterije koju koristim na wifi uz osvetljenost od 30%. Ogromna razlika . Kao dupe i oko :D

Treba sacekati da ga ispeglaju, zale se ljudi na pregrevanje, ne radi GPS, pun je bug-ova.

@stopke Mislio sam na neki servis u Bg-u.Polovan ocuvan G2 s garancijom je sad oko 180 eura,a ja za ekran da dam 150.Ne ide nekako :D

Imam problem na G2 od 32gb je ubacen izgleda softver od 16gb i sada u memoriji pise da je zauzet 21gb. Moze li neko da obljasni detaljno kako skinuti drugi rom i to odraditi?

Postovanje svim clanovima :)
Postao sam vlasnik LG G2 16gb d802 telefona,rootovao sam ga jedva nekako ali sam uspeo,verzija softvera mi je 4.4.2
Hteo bih da backupujem ovaj officialni rom,i da ubacim oficijalni lolipop,ali to ne ide jednostavno kao na mom ranijem telefonu nexus 4.
skinuo sam sa oficijalnog sajta drivere i lg mobile suport tool,ali mi ne prepoznaje g2,da li mora biti u download mode?
ili ako ima neko da mi predlozi neki drugi nacin,unapred hvala svima!
p.s. izvinite,tek sam usao pa mozda malo preterujem sa pitanjima :)

Postovanje svim clanovima :)
Postao sam vlasnik LG G2 16gb d802 telefona,rootovao sam ga jedva nekako ali sam uspeo,verzija softvera mi je 4.4.2
Hteo bih da backupujem ovaj officialni rom,i da ubacim oficijalni lolipop,ali to ne ide jednostavno kao na mom ranijem telefonu nexus 4.
skinuo sam sa oficijalnog sajta drivere i lg mobile suport tool,ali mi ne prepoznaje g2,da li mora biti u download mode?
ili ako ima neko da mi predlozi neki drugi nacin,unapred hvala svima!
p.s. izvinite,tek sam usao pa mozda malo preterujem sa pitanjima :)
1. Ovom kdz metodom:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190
2. Ovde skini kdz fajl za tvoj model (za 16 GB ime fajla počinje sa brojem 6), gledaj open verzije.Inače, nisi morao da rutuješ osim ako si hteo da odradiš backup tog KK roma pomoću TWRP (ne znam da li ga imaš). Sa kdz metodom se briše sve, znači sačuvaj fotke i slično.

Pojavile su mi se zute mrlje na ekranu posle silnih flesovanja kernela i romova. Opravka min 85e, tako da cu verovatno da ga prodam bagatela... Bolje izbegavajte ove navedene zaebancije sa xda, korisrite fon u stock modu ako hocete da vam traje.. Pozdrav

Pojavile su mi se zute mrlje na ekranu posle silnih flesovanja kernela i romova. Opravka min 85e, tako da cu verovatno da ga prodam bagatela... Bolje izbegavajte ove navedene zaebancije sa xda, korisrite fon u stock modu ako hocete da vam traje.. Pozdrav

Ako te dobro sluzi telefon sto bi ga prodavao dzabe ili menjao ekran za 100 evra kad mrlja uopste ne koci i ne pravi stetu telefonu. Ako se pojavila mrlja nije crko ekran

Kakve veze imaju žute mrlje sa flešanjem romova? One se pojavljuju kad se fon mnogo greje a to je uglavnom sa zahtevnim igricama ili preterano sa video snimcima. Kad flešujem nisam primetio da se mnogo greje?

Pa i da je od toga, ispada kao da mu je crko touch ili kamera pa da mora da ga popravi ili da ga se resi.

Kakve veze imaju žute mrlje sa flešanjem romova? One se pojavljuju kad se fon mnogo greje a to je uglavnom sa zahtevnim igricama ili preterano sa video snimcima. Kad flešujem nisam primetio da se mnogo greje?
Twrp prije nije imao thermal throttling pa je i ekran još bio upaljen pa doprinosi žutim flekama.

Nazad
Vrh Dno