Šta je novo?

LG G2

Trazi nesto sto kosta danas kao g2 kad si kupio insistiraj malo budi drzak da ti ne nametnu neku odgovarajucu zamenu po njihovom :D

Naravno da necu da im dopustim da mi daju sta oni hoce, pristacu samo na neki flagship posto je G2 to bio, ne zanimaju me ostale *******cije da mi samo zamazu oci, napascu ih tamo da dolazi u obzir samo neki flagship, u najgorem slucaju hocu da mi se nadje nova G2, na drugo ne pristajem :D. Mnogi mi kazu da misle da ce mi dati G3 ili tako nesto

Teško da će to biti G3. Ipak je skuplji model. Nadam se u svakom slučaju da ćeš biti zadovoljan zamenom.

Da li ima jos ljudi koji su na BlissPop-u i koji imaju problema sa restartom?
Resio sam zvuk da bude jak, ali restart sam od sebe ubija. Na cist Lolipop 30d sam instalirao BlissPop 4.0 official.

Bobster ajde javi sta si uradio/dobio. :) Ja imam garanciju do 2017, a nekad mi se pojave zute mrlje pa sam mislio da odugovlacim sto vise sa tim. :) Jedino sto bih otisao direktno u servis jer sam kupio polovan na kp.

Momcilo mozes i preko operatera, prihvataju ako nije na tvoje ime

Naravno da necu da im dopustim da mi daju sta oni hoce, pristacu samo na neki flagship posto je G2 to bio, ne zanimaju me ostale *******cije da mi samo zamazu oci, napascu ih tamo da dolazi u obzir samo neki flagship, u najgorem slucaju hocu da mi se nadje nova G2, na drugo ne pristajem :D. Mnogi mi kazu da misle da ce mi dati G3 ili tako nesto

Bas me zanima sta ce biti posto sam i ja odneo moj g2 isto zbog zutih mrlja.Uzet je u Vipu u januaru i vec u septembru pocela da se pojavljuje u gornjem desnom uglu.

Мој Г2 су из ВИПа послали у Беграм, а ови су ми јавили да је квар уочен и да треба да наруче резервни део. Што мој нису послали у тај месц, мајку им...
I tvoj su poslali u mesc - begram ne radi servise oni samo prosledjuju dalje

I tvoj su poslali u mesc - begram ne radi servise oni samo prosledjuju dalje

Брате, је л' то проверено. Недостаје ми мој г2, али је ново ново. :-devil-: Плус су ми дали за замену Нокију 808, не могу ништа да радим осим да сликам.

Kakvu kameru ima u poredjenju sa danasnjim telefonima?

Брате, је л' то проверено. Недостаје ми мој г2, али је ново ново. :-devil-: Плус су ми дали за замену Нокију 808, не могу ништа да радим осим да сликам.
Provereno - i moj su slali iz vip- a u begram pa su ovi prosledili u mesc - inače mesc je jedini ovlašćeni servis za lg u Srbiji - kada su mi vratili telefon i kada nisam bio zadovoljan preskočio sam i vip i begram pa sa odneo direktno u mesc i tada sam dobio nov telefon zato što i drugi put nisam bio zadovoljan

Kakvu kameru ima u poredjenju sa danasnjim telefonima?

Па не говорим о томе какав је квалитет, него како реагују када чују 41мпх. А с обзиром да нико од њих нема о фотографији, када чују број мегапискела, сви су у фазону: вауу, тебра, то постоји? А сама камера је одлична.

Provereno - i moj su slali iz vip- a u begram pa su ovi prosledili u mesc - inače mesc je jedini ovlašćeni servis za lg u Srbiji - kada su mi vratili telefon i kada nisam bio zadovoljan preskočio sam i vip i begram pa sa odneo direktno u mesc i tada sam dobio nov telefon zato što i drugi put nisam bio zadovoljan

Сад сам проверио на сајту месца и заведен је тамо, статус чека се резервни део... :)

Poslednja izmena:
Па не говорим о томе какав је квалитет, него како реагују када чују 41мпх. А с обзиром да нико од њих нема о фотографији, када чују број мегапискела, сви су у фазону: вауу, тебра, то постоји? А сама камера је одлична.

Сад сам проверио на сајту месца и заведен је тамо, статус чека се резервни део... :)

Tako je i meni jedno 10ak dana pisalo da se ceka rezervni deo i onda se promenio status: u dogovoru sa lg kancelarijom ceka se potvrda za zamenu aparata. :)

Haha izasao mi apdejt na 30d. Iznenadih se. Jel ima potrebe da flesujem, neka razlika od 30b?

Ja stavljam , mora biti bolje od trenutnog. Nisam nikako zadovoljan

to je update da popravi onaj stagefright expolit 2.0, tako barem kazu na xda

Ja sad ubacio videćemo kako će da radi led? Ja ne primećujem neku razliku barem za sad

Jel i vi imate problem da notifikacija ne svetli uvek na primljeni sms ili poruka iz messangera? Whatsapp/viber uvek svetli(bela), ali poruke kako kad... 30b verzija

Evo sad i sa ovim novim 30D isto kad mi stiže poruka na viber ne svetli uopšte neznam sta je problem?

Jel postoji neka metoda da pokusam da sredim mikrofon bez flesovanja drugog roma?
Nemam mnogo vremena sad za to,telefon mi je potreban a ljudi me cuju kao iz bureta,a nekad ne cuju uopste.
Cistio sam one rupice,spikerfon i voice recorder rade dobro,ali razgovor katastrofa.
Trazio sam po netu resenja,neki noise cancelation,ali ja ne vidim tu opciju u podesavanjima.

Ako bas ne moze onda cu da menjam rom,ako to pomaze uopste,mada sam citao da su mnogi resili taj problem sa Cloudy 3.3

Drži mobilni uz obraz dok pričaš, on automatski utišava buku, pa ako je tvoj glas udaljeniji, sagovornik te skoro i ne čuje.

Jel postoji neka metoda da pokusam da sredim mikrofon bez flesovanja drugog roma?
Nemam mnogo vremena sad za to,telefon mi je potreban a ljudi me cuju kao iz bureta,a nekad ne cuju uopste.
Cistio sam one rupice,spikerfon i voice recorder rade dobro,ali razgovor katastrofa.
Trazio sam po netu resenja,neki noise cancelation,ali ja ne vidim tu opciju u podesavanjima.

Ako bas ne moze onda cu da menjam rom,ako to pomaze uopste,mada sam citao da su mnogi resili taj problem sa Cloudy 3.3

Kad pricam i kad mi je telefon skroz uz obraz i uvo onda me cuju odlicno, cim malo odaljim mikrofon, makar to bilo 5, cm slabije se cujem. Ako ne zelis da se zaludjujes oko drugih romova samo ne odvajaj mikrofon od usta

Vrh Dno