panda95
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 24.09.2015
- Poena
- 70
Ljudi sta vi radite tim telefonima kad su vam u takvom stanju?[emoji1]
Koristimo ih
Ljudi sta vi radite tim telefonima kad su vam u takvom stanju?[emoji1]
Vrati se nazad u ono vrijeme kad si instalirao CM ROM, sjećaš se sta si instalirao prije cma?Ljudi, jel moze pomoc, bricknuo sam fon
imao sam cm 12.1 zadnji nghtly i sve radilo ok ali sam hteo da restorujem backup stocka, sto sam radio bar 5 puta ranije, udjem u recovery, vajpujem sve standardno osim internal data, uradim restore, zavrsi, pokusam reboot i samo se na delic sekunde pokaze LG logo sa crnom pozadinom i to je to ...kad probam da udjem u recovery (takodje bekapovan i nije menjan, poslednja verzija blastagator), izbaci mi ono stock za factory reset, dva puta power dugme, procesing, prebaci na twrp logo ali odmah pokrece neku open recovery skriptu, odradi neki wipe i ugasi se ...
i da, ne mogu da udjem u download mode sa vol+ i ubacivanjem usb-a ...
pritom je pre cm-a na fonu bio vanir aosp, ...jedino sto meni pada na pamet je bootstack ali da li je to ?
ovo mi je prvi brick, a vec godinu i po dana unazad ima kako fleshujem romove ...pa ne znam o cemu je rec
jel se desavalo nekome ?
Hvala unapred
Ako nema tracking number pisi da ti nije stiglo, znajuci kineze neces dobiti refund ako ne vratis u kinu, a to kosta. Osim novca izgubices i dosta vremena.ma ebacu mater kinezu,narucio sam i onu fiokicu za sim... ono nidje veze, jedva se ugura,a ona plastika koja se vidi je skroz levog oblika i zute boje.... ma ocaj, trazim refund, ubio bih ga
Ako nema tracking number pisi da ti nije stiglo, znajuci kineze neces dobiti refund ako ne vratis u kinu, a to kosta. Osim novca izgubices i dosta vremena.
A ček jel ti radi Android? Znači, da..ali kad otvoriš lako se popravi (ako uopće zatreba)
Drustvo vec sam napisao da sam odneo G2 u MESC zbog zutih mrlja na ekranu i pre neki dan sam se cuo sa njima, rekose mi da cu dobiti novi aparat (mobilni) sto mi je veoma cudno jer sam vec cuo da su mnogima samo zamenili ekran, jel zna neko u cemu je fora? Takodje rekli su mi da cu dobiti potvrdu sa kojom cu da odem u VIP i oni ce mi dati novi aparat, ako uspeju da iskopaju negde G2, a ako ne onda cu moci da dobijem nesto u toj vrednosti, jel zna mozda neko sta bih mogao da dobijem umesto G2 i jel se nekom to desilo do sad da mu daju nov mob?
Pre petnestak dana isto covek iz telenora, odneo za zute mrlje i dali mu zahtev za nov uredjaj. Uzeo je Meizu mx 5, a mogao je i G3. Cini mi se da je mogao da bira telefone u rasponu od 55 do 75 hiljada dinara (bez ugovorne obaveze). Mislim da je tako, prelistaj unazad malo. I mene cudi da ne popravljaju.
EDIT: Nick na forumu njegov je: mensurp
Kontaktiraj ga
diskovi su dobri. Koristi. Srktool za to
Nauči rucno da ne koristiš ubuduće, lagano je![]()
Pa da, ali on je uzeo Meizu MX 5, verovatno bolji od g3. Pa da, bez doplate, ipak si dosta platio kad si kupovao. Kod kog operatera si uzeo?
Ti si drugi slucaj da cujem da nisu zamenili ekran. I ja kad odnesem mozda dobijem nov telefon![]()
Reseno. Posle srk-a izgleda, kada je sredio particije, standardno sam ga upalio i bootovao je u restorovan stock koji sam odradio pre celog ovog bricka ...neverovatnoJel ti piše upgrade ili još plavi krugovi?
Probaj tot metodu
Trazi nesto sto kosta danas kao g2 kad si kupio insistiraj malo budi drzak da ti ne nametnu neku odgovarajucu zamenu po njihovomDrustvo vec sam napisao da sam odneo G2 u MESC zbog zutih mrlja na ekranu i pre neki dan sam se cuo sa njima, rekose mi da cu dobiti novi aparat (mobilni) sto mi je veoma cudno jer sam vec cuo da su mnogima samo zamenili ekran, jel zna neko u cemu je fora? Takodje rekli su mi da cu dobiti potvrdu sa kojom cu da odem u VIP i oni ce mi dati novi aparat, ako uspeju da iskopaju negde G2, a ako ne onda cu moci da dobijem nesto u toj vrednosti, jel zna mozda neko sta bih mogao da dobijem umesto G2 i jel se nekom to desilo do sad da mu daju nov mob?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari