Šta je novo?

LG G2

Meni jedan lg nexus 5 punjac zuji, drugi ne. Tiho je pa mi ne smeta, cujem samo kada se sagnem do uticnice da ga izbodem.

E pa i ja isto tako, ko zna sta je to, ali vazno je da je ispravno :)

Danas sam uzeo 4g karticu i opet nemam da biram u podesavanjima lte, sta moze da bude problem? :/

Mislim da je lollipop ali proveri, mislim da na jb nije bio.

5.0.2 je sistem.. Danas sam radio factory reset kad sam ubacivao drugu karticu, posto sam mislio da mozda budem posle toga imao, ali nista se nije promenilo..

Poslednja izmena:
I meni zuji punjac, citao sam da je to normalno,nista zabrinjavajuce.

Na svakoj uticnici, pa i ja mislim da to nije nista strasno.

Ja sam na cloudy3.3 i imam 4g,a i ranije na optimusG3 (kitkat) sam imao...
samo sto ga ne koristim,jer bas odere bateriju.

Je l ima neko iskustva sa zujanjem punjaca? Punjac je original za G2 i puni normalno, sa normalnom brzinom. Dok je u struji sve vreme se cuje to zujanje, a kad se izvadi nastavlja da zuji kratko vreme i prekine. Kad se opet ubaci opet zuji. Ali da napomenem, nije to glasno. To se jedino cuje kad bas stavim pored uveta. Cudno mi je da radi sve normalno a da se cuje taj zvuk iz njega.

Meni se tako čuje punjač za foto aparat, tako da mislim da je to normalno. Verovatno zavisi od punjača do punjača. Isto kao kada lap top izvučem iz struje a ona lampica na adapteru svetli još malo pa se ugasi.

Zasto mi pri svakom restartu vrati apn na default?
I kako uopste editovati apn, koliko vidim to je nemoguce?
Cloudy 3.3

Stigao mi je ekran.... Nisam zadovoljan uopste,kinesko smece. Probija svetlo izmedju stakla i rama na donjoj polovini, a i kroz ram (da,kroz plastiku!!!)... Onda,ne mogu lepo da zatvorim zadnju masku,tj donji desni cosak...
I najveci problem, razlivaju se boje na sredini ekrana kada se tu pipka (uopste ne jako)... a i na drugim delovima kada se malo jace pritisne....

Ne znam da li mi je zapao falican,ili su svi takvi. Trazicu kinezu refund,samo nzm dal ceo ili deo... Mogu i da mu posaljem nazad,ako ce sam da plati....

Ljudi, jel moze pomoc, bricknuo sam fon :D

imao sam cm 12.1 zadnji nghtly i sve radilo ok ali sam hteo da restorujem backup stocka, sto sam radio bar 5 puta ranije, udjem u recovery, vajpujem sve standardno osim internal data, uradim restore, zavrsi, pokusam reboot i samo se na delic sekunde pokaze LG logo sa crnom pozadinom i to je to ...kad probam da udjem u recovery (takodje bekapovan i nije menjan, poslednja verzija blastagator), izbaci mi ono stock za factory reset, dva puta power dugme, procesing, prebaci na twrp logo ali odmah pokrece neku open recovery skriptu, odradi neki wipe i ugasi se ...
i da, ne mogu da udjem u download mode sa vol+ i ubacivanjem usb-a ...

pritom je pre cm-a na fonu bio vanir aosp, ...jedino sto meni pada na pamet je bootstack ali da li je to ?
ovo mi je prvi brick, a vec godinu i po dana unazad ima kako fleshujem romove ...pa ne znam o cemu je rec

jel se desavalo nekome ?

Hvala unapred

Poslednja izmena:
@kidu_moc - Cekaj da dodje bender, on je strucnjak oko toga. :)

Ivice, ****ga nisi imao srece, neki su stavljali te neoriginalne ekrane i dobro im je bilo

ma ebacu mater kinezu,narucio sam i onu fiokicu za sim... ono nidje veze, jedva se ugura,a ona plastika koja se vidi je skroz levog oblika i zute boje.... ma ocaj, trazim refund, ubio bih ga

Hahaha to za fiokicu je smesno, ali verujem da si se mnogo iznervirao. Ne diraj Kineze, bez njih ne bismo opstali :D Ja bih voleo kad bi mi neko donirao zadnje L slovo :)

Ljudi sta vi radite tim telefonima kad su vam u takvom stanju?[emoji1]

Nazad
Vrh Dno