Vidim da ima za stock d802 i samo za d802, koji? Trenutno sam na blissu mada sam često i na cloudy (backup).@kostaivanja da to je samo za stock (cloudy) I radi odlicno
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3387906&d=1435845367Za bilo koji D802 LP stock rom. 30a 30b 30d 30e itd.. Naravno moze i na Cloudy. Ja sam na Cloudy 3.3
Nema nade ostaje na 5.0 zalno je da se vidi da ni jedan flagship od 2013 nece da dobije novi android ali to je to i ne treba tiSta cenite, jel ima nade da ce G2 da dobije Android 6?
Nema nade ostaje na 5.0 zalno je da se vidi da ni jedan flagship od 2013 nece da dobije novi android ali to je to i ne treba ti
A sta ce ti ?Hvala, nego kako si zakljucio da mi ne treba?
Hah bome pa ti novi mob imašvracen g2 sa servisa, ovaj put bez factory reseta, novi touch panel i novi zvucnik i mikrofon ako misli jos nesto da mu se desi ima jos nedelju dana dok je u garanciji![]()
Gledam na youtube,ljuti to cupaju kao da je korov u basti,vuku kao nenormalni,plocica se iskrivi skroz...
Mozda ima, kao na nekim modelima, malo lepka između ta dva dela. Onda ti treba onaj fen kojim ćeš taj lepak opustiti pa tek onda fizički odvojiti.Cekam jos uvek da mi stigne ekran sa alija,pa sam u dokolici uzeo da rasklopim telefon. Nije moj u pitanju,vec drugi,kupljen za slomljenim staklom,za sestru....
Sve sam lepo rasklopio,polako,bez vece muke.... Ali onu plocicu,ispod baterije,na kojoj je usb,ulaz za slusalice itd...nema sanse da iscupam... Plasim se da cu da je slomim,jer je onde u cosku baaaas tesno nabijena. Gledam na youtube,ljuti to cupaju kao da je korov u basti,vuku kao nenormalni,plocica se iskrivi skroz... ja ne smem tako,ne znam sta da radim... Posle toga treba da izvadim jos samo bateriju i da sve prepakujem u novi ekran sa frejmom.
Hah bome pa ti novi mob imaš![]()
Ja ti rekoh kako se to radi kada ima lepka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari