Šta je novo?

LG G2

Za bilo koji D802 LP stock rom. 30a 30b 30d 30e itd.. Naravno moze i na Cloudy. Ja sam na Cloudy 3.3

ja sam instalirao mixerpaths D802 Stock.zip na stock LP ali ne primetim neku razliku, možda malo jaci bas...

Pa stock ti vraća na fabričke vrednosti, koristi ovaj drugi

vracen g2 sa servisa, ovaj put bez factory reseta, novi touch panel i novi zvucnik i mikrofon ako misli jos nesto da mu se desi ima jos nedelju dana dok je u garanciji :D

Cekam jos uvek da mi stigne ekran sa alija,pa sam u dokolici uzeo da rasklopim telefon. Nije moj u pitanju,vec drugi,kupljen za slomljenim staklom,za sestru....
Sve sam lepo rasklopio,polako,bez vece muke.... Ali onu plocicu,ispod baterije,na kojoj je usb,ulaz za slusalice itd...nema sanse da iscupam... Plasim se da cu da je slomim,jer je onde u cosku baaaas tesno nabijena. Gledam na youtube,ljuti to cupaju kao da je korov u basti,vuku kao nenormalni,plocica se iskrivi skroz... ja ne smem tako,ne znam sta da radim... Posle toga treba da izvadim jos samo bateriju i da sve prepakujem u novi ekran sa frejmom.

Cekam jos uvek da mi stigne ekran sa alija,pa sam u dokolici uzeo da rasklopim telefon. Nije moj u pitanju,vec drugi,kupljen za slomljenim staklom,za sestru....
Sve sam lepo rasklopio,polako,bez vece muke.... Ali onu plocicu,ispod baterije,na kojoj je usb,ulaz za slusalice itd...nema sanse da iscupam... Plasim se da cu da je slomim,jer je onde u cosku baaaas tesno nabijena. Gledam na youtube,ljuti to cupaju kao da je korov u basti,vuku kao nenormalni,plocica se iskrivi skroz... ja ne smem tako,ne znam sta da radim... Posle toga treba da izvadim jos samo bateriju i da sve prepakujem u novi ekran sa frejmom.
Mozda ima, kao na nekim modelima, malo lepka između ta dva dela. Onda ti treba onaj fen kojim ćeš taj lepak opustiti pa tek onda fizički odvojiti.

ma ima lepka,imalo je na svim delovima...ali popusti kad podvuces nesto...a ovde ne mogu da podvucem,jer je bas nabijeno i tesno

Ne pricaj sa njim nabodi gaaa.

Hvala na odg . pokusacu ovih dana , za vikend verovatno

Ja ti rekoh kako se to radi kada ima lepka :)

nije klasican lepak kao lepak,ostale delove sam lako odvojio... ja i ovde podvucem plasticno nesto,skida se taj lepak,ali je tako zaglavljeno,jer kroz plocicu prolazi ona cilindricna plastika,kao za srafove... baaas je tesko, oni na youtube cupaju kao da ih briga,ja ne smem :D

Ljudi, na ekranu ponekad primetim kako igra, treperi slika. Bukvalno tacno znam na koju sliku u telefonu da udjem gde non stop treperi slika. Negde sam procitao da je to normalno na IPS ekranima ali u kojoj meri je to normalno ako je uopste normalno. Jer nimalo mi nije prijatno kad vidim kako treperi..

Nije normalno da na bilo kom tipu ekranu treperi bilo sta, ne znam gde si to procitao.

I drugarici na G2 mini isto treperi.
Sta mozemo da radimo? Jel treba da nas brine to ili ne?!

Vama kojima treperi, koristite li google keyboard? Meni sa njom, na svakom telefonu (kad se size tastatura i pocinje da se kuca).

Je l' koristi neko google cameru? Je l se gubi nesto na kvalitetu slike i videa sa njom?

Vrh Dno