Šta je novo?

LG G2

Slimsaber:) Mislim sve je to subjektivno.

Da li vredi menjati G2 za Nexus 5x? Nexus mi deluje dobro, mada sam malo skeptičan po pitanju type C usb-a, a i nešto se pominje ne baš kvalitetna izrada, plastika, šta već nisam siguran jer ga nisam vide uživo...

Pa i ne znam bas, 5x ce kostati kao 2 perfektno ocuvana g2 sa garancijom, sto se po meni bas i ne isplati. 6p je vec druga prica...

Na cloudy 3.3 sam....može li neko da mi kaže kako da udjem u download mode?Metoda volume up+power mi ne pali.Inače,ubacio sam Dorimanx karnel,da nije do toga?

Gde moze da se nadje ploca za G2,neki info ili cena koliko se krece?

Radi li OTA Root Keeper na ovom telefonu? Nudi mi drugu verziju Androida 5.0, razmišljam da instaliram pošto se nešto tripuje i gasi u poslenje vreme, ali mi se ne gubi root.

Da li postoji mogucnost da smanjim velicinu softkey dugmica? Nekako su mi preveliki (trenutno sam na pardus kk romu).

Da li neko zna zašto na 30b neće da mi prikaže png fajlove iz Gallery aplikacije?
Kada pošaljem png fajl iz neke druge aplikacije preko share u Gallery, onda ga prikaže.

Al si ga sad lupio svaka čast - dobiće g2 m sigurno

Hahahaha samo sam ovo postavio, I ako ne verujem da ce dobiti m.. Ja mislim da je 5.1.1 poslednji abdejt za njega.. :D

Ja mislim da je za telefon od 2.5 godine starosti dovoljan i 5.0 tj. Da nece dobiti 6.0 jer nemaju nikakvog razloga da ga puste za G2. Prosao je ugovor.

Stavio sam BlissPop ver. 4.0. Telefon mi se cesto restartuje. Stavio sam Bliss na (posle) stock Lolipopa.
Jedino sto sam mu manu nasao osim restarta je sto nema precicu iz notification panela za promenu 2G/3G signala kao i neverovatno tih zvuk koji nisam uspeo da pojacam. Ponekad i zvono tesko cujem.

Restart je bio zbog podesavanja u kernelu, ustvari samo sam stavio "Apply on boot". Kada sam iskljucio to za sve stavke, reboot je prestao.

Ljudi kako da isključim vremensku prognozu, non stop se sama uključuje a troši mi ubedljivo najviše baterije?

Je l ima neko iskustva sa zujanjem punjaca? Punjac je original za G2 i puni normalno, sa normalnom brzinom. Dok je u struji sve vreme se cuje to zujanje, a kad se izvadi nastavlja da zuji kratko vreme i prekine. Kad se opet ubaci opet zuji. Ali da napomenem, nije to glasno. To se jedino cuje kad bas stavim pored uveta. Cudno mi je da radi sve normalno a da se cuje taj zvuk iz njega.

Vrh Dno