Šta je novo?

LG G2

Konačno 5.1 rom i rešenje za ovaj debakl sa memorijom. Nadam se.

@rosta, može na volume up, uključiš priority ili all za alarme

Evo neki moj utisak posle par dana na oficijalnom 5.0.2.

Svidja mi se sto su popravili onaj delay tj. kasnjenje pri pozivu, izgled je da kazemo lepsi i mozda jos neke sitne stvarcice mi se svidjaju. Drasticna razilika u bateriji tj. vidim razliku ne moze od 7 ujutru do uvece da izgura sa mojim potrebama koriscenja a bogami na KK je izgurao lagano ostane mi i po 30% pa ja napunim preko noci da ne bih sutradan imao problem.
Druga velika mana je zato sto zauzima stvarno dosta prostora 6GB mi je pojeo samo sistem, imam dosta slika i ostalih *******cija i kad pogledam ostade mi samo 2,5 GB prostora sto i nije nesto...
Fluidunost je okej necu da se zalim, ali ipak mislim da je na KK radio malko brze.

Imam jedno pitanje, da li je moguce da se ja nekako vratim na oficijalni KK ako nekad budem hteo i kako?

Preuzmes odgovarajuci .kdz fajl za tvoj primerak telefona i pomocu LG Flash Toola vracas sve na KK. Isto vazi i za LP. Sve u svemu krajnje jednostavno.

Imam jedan problem zna da mi ostane onaj Notification LED (obicno zeleni nakon punjenja ili ako mi neko obavestenje stigne) i treperi! Ja otkljucam i pokusavam da nadjem to fantomsko obavestenje i ne uspevam. Cim zakljucam telefon eto opet trepeti LED. Jedino resim problem sa restartovanjem. To mi se desava poslednjih 10 dana, a na lollipopu sam od pre mesec dana. Verzija 5.0.2, v30a.

Imam jedan problem zna da mi ostane onaj Notification LED (obicno zeleni nakon punjenja ili ako mi neko obavestenje stigne) i treperi! Ja otkljucam i pokusavam da nadjem to fantomsko obavestenje i ne uspevam. Cim zakljucam telefon eto opet trepeti LED. Jedino resim problem sa restartovanjem. To mi se desava poslednjih 10 dana, a na lollipopu sam od pre mesec dana. Verzija 5.0.2, v30a.
Isti problem sam imao dok sam bio na v30a i v30b. Kad sam prešao na v30d vodafon, prestalo je. Sada sam na v30e, nemam taj problem.

Settings display notification LED, dečekiraj downloaded apps.

Poslednja izmena:
Ja sam našao par izvora za zvanični 5.1, šta mislite, hoće li biti ? Ipak ja se nadam jer 5.1 dolazi na Z.

Kupih kod za otkljucavanje danas popodne preko unlockcode247. Nisu ga jos poslali niti mi odgovorili ni na jedan e-mail, na sajtu pise da je rok za slanje koda izmedju 1-5 sati. Jel imao neko slicno iskustvo?

ja sam poslednji put čekao ovoliko

Submited On : 2015/03/26 14:18:39
Replied on : 2015/03/26 19:10:21

a tada je pisalo da je vreme čekanja 1-3h (ili možda 1-4h)

Ni na sajtu mi nista ne pise pod my orders, kapiram da ce poslati posto vidim da su pouzdani.

Kakav kralj[emoji3]
Cloudyfa:
Few screenshots from upcoming version, ofc not F320 only ;)

xTRdury.png
CflxTKf.png

CBTbWYC.png
KAbmVdP.png

HBwfvaQ.png
dttaEg0.png

Btw, thx for all your kind words guys, I wont forget G2 community :angel:

Poslednja izmena:
Dešava li se kome da zablesavi rotacija ekrana, prestane da radi? Restart pomogne doduše

I meni se to isto desava na v30b, posle notifikacije za npr. WhatsUp, nastavi da blinka belo. Nasao sam jedno glupavo resenje koje pali. Ako ti je namesten alarm, pomeris ga npr. za minut i prestane. :)

Dešava li se kome da zablesavi rotacija ekrana, prestane da radi? Restart pomogne doduše

Meni se desilo samo jednom, onog dana kad sam ga prodao, dosli ljudi da kupe tel, probaju, rotacija ne radi :D to je bio prvi put (5.0.2). Posle toga sam restartovao,i sve normalno. Jos jedan glitch sam zapazio,ali sad nema sanse da se setim koji

Jel ima netko vremena danas na 2-3 h da nesto skidamo i uploadamo? Sto prije to obavimo budu i ostale verzije od klaudija gotove i uploadat ce ih. Objasnim sve kad dodjem kuci

Vidim da postoji G2 802 i G2 805... postoji li neka bitna razlika izmedju ovih modela?

:) e sredjeno vec vecina, ne nadjem d800 lollipop jedino :)

Hvala svima koji su sudjelovali

D802 verzija je skoro gotova. Ali ne zeli dati samo d802 vec dok dovrsi i ostale pa da ga malo poguramo:)

Mislim da bi me baš obradovalo ako Cloudy portuje 5.1 kad izađe za G4

G4 je na lollipop 5.1
Mislim da nije moguce da portuje potrebna je baza 5.1 a G2 je na 5.0.2
Neka me neko ispravi ako gresim...

Poslednja izmena:
Ne znam da li je javljeno, ima za VIP 30b preko LG support tool...

Nazad
Vrh Dno