- Učlanjen(a)
- 11.07.2014
- Poena
- 190
samo skineš i pustiš ga da instaliraHvala...samo skinem i instaliram??Kod mene je model 802...nije htio da mi prihvati karticu,ali izgleda da je do kartice,da je otkljucan...vidjecemo pa javim sve
samo skineš i pustiš ga da instaliraHvala...samo skinem i instaliram??Kod mene je model 802...nije htio da mi prihvati karticu,ali izgleda da je do kartice,da je otkljucan...vidjecemo pa javim sve
radiće dobro sa sitnim bagovima koje donosi lollipop [emoji1] ali to je zanemarljivohvala vam punoKako radi na lolipop?? Prije ovog telefona sam imao htc m8 i po meni je brzi dosta,ovaj je malo lagovao na 4.2.2
skini kdz za tvoj telefon i flešuj i potpuno ti je istoZa G2 sa Telenora, L jos nije krenuo? Ja sam probao preko Lg Support Tool-a. Kaze poslednja verzija. Jel postoji jos neki program koji nudi update ili?
ako s...... onda si stvarno kralj - jednostavnije nemozeLjudi, ja sam smotan za flesovanje i ostale gluposti. Do sad sam samo jednom rutovao i to je to. Ne zuri mi se, bolje nego nesto da s****m
nećeš pogrešiti samo flesni-skoro isto ti je kao kad radiš update -i to sve radiš preko LG FLASH TOOL-aHahahahahahha. Da mi das kamen, ja bih ga sjebao, veruj mi
A da uzmeš HTC one, m7, skroz druga filozofija, i ja bih to uzeo pored jednog G2 u kući, bilo bi mi glupo da uzmem još jedan... Ima osobine koje se posle G2 baš cene, a to su metal i zvuk...Hvala na savetima, sad sam bio u radnji da proverim cene pojedinih modela i zaključio da je G2 još uvek najbolja kupovina. Uzeću ženi nov G2/16GB za 250€, mislim da za te pare bolje ne može.
1000+To je samo prerada flash toola vez dosadnih sitnica. Odlicno radi.
Drustvo imam problem. Stigao mi je oficijlani update preko LG PC Suita, sve ja to odradio super,radi lolipop odlicno ali dolazi mi obavestenje da moram da azuriram google play usluge, a ja kad to kliknem nikako ne uspeav da odradi a nikako ne mogu druge aplikacije da azuriram dok upravo google play ne uspem da azuriram.Jel zna mozda neko resenje i sta da radim? Sve je oficijalno nikakav roote ili kdz
Po mom mišljenju, ako ti vec treba note tip telefona, nemoj ići ispod trojke. Što znači da bi morao da dodaš bar 100e još da dođeš na isto (performanse), pa ti računaj.
Drustvo imam problem. Stigao mi je oficijlani update preko LG PC Suita, sve ja to odradio super,radi lolipop odlicno ali dolazi mi obavestenje da moram da azuriram google play usluge, a ja kad to kliknem nikako ne uspeav da odradi a nikako ne mogu druge aplikacije da azuriram dok upravo google play ne uspem da azuriram.Jel zna mozda neko resenje i sta da radim? Sve je oficijalno nikakav roote ili kdz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari