Šta je novo?

LG G2

hvala vam puno :) Kako radi na lolipop?? Prije ovog telefona sam imao htc m8 i po meni je brzi dosta,ovaj je malo lagovao na 4.2.2

Za G2 sa Telenora, L jos nije krenuo? Ja sam probao preko Lg Support Tool-a. Kaze poslednja verzija. Jel postoji jos neki program koji nudi update ili?

Ljudi, ja sam smotan za flesovanje i ostale gluposti. Do sad sam samo jednom rutovao i to je to. Ne zuri mi se, bolje nego nesto da s****m

Ljudi, ja sam smotan za flesovanje i ostale gluposti. Do sad sam samo jednom rutovao i to je to. Ne zuri mi se, bolje nego nesto da s****m
ako s...... onda si stvarno kralj - jednostavnije nemoze
pa čak i da pogresis možeš da vratiš kako je bilo

Meni sad nudi upgrade sa d80230a na d80230b. Ima li tu nekog poboljšanja ili razlike, hoću li izgubiti root ako uradim upgrade?

Hvala na savetima, sad sam bio u radnji da proverim cene pojedinih modela i zaključio da je G2 još uvek najbolja kupovina. Uzeću ženi nov G2/16GB za 250€, mislim da za te pare bolje ne može.
A da uzmeš HTC one, m7, skroz druga filozofija, i ja bih to uzeo pored jednog G2 u kući, bilo bi mi glupo da uzmem još jedan... Ima osobine koje se posle G2 baš cene, a to su metal i zvuk...
I uvek možeš swap da radiš, kad god ti jedan dosadi...

Jel vam padaju sad frejmovi na video snimku dok snimate nocu, mislim na lolipop?

Da, ali do prihvatljivih 23.98 u potpunom mraku, čim ima malo više svetlosti, fps ide na 30 i više. Na kk je bilo 15 fps već u samo zatamljenom prostoru.

Da li se nekom desava da se telefon greje prilikom snimanja sa blicom nakon minut vremana? Neki predlog? Koristim verziju 30b Nederlands open.

Nema tu leka. Radi procesor, memorija, kamera,blic...mada kod mene to grejanje nije bio izrazeno

Ovaj LG Flash Tool 2014, svaka mu dala. Sinoć sam flešao na Bello lizalicu i to za drugi model (za dve sim kartice) i sve prošlo perfektno. Ko ga izmisli :)

Drustvo imam problem. Stigao mi je oficijlani update preko LG PC Suita, sve ja to odradio super,radi lolipop odlicno ali dolazi mi obavestenje da moram da azuriram google play usluge, a ja kad to kliknem nikako ne uspeav da odradi a nikako ne mogu druge aplikacije da azuriram dok upravo google play ne uspem da azuriram.Jel zna mozda neko resenje i sta da radim? Sve je oficijalno nikakav roote ili kdz

Drustvo imam problem. Stigao mi je oficijlani update preko LG PC Suita, sve ja to odradio super,radi lolipop odlicno ali dolazi mi obavestenje da moram da azuriram google play usluge, a ja kad to kliknem nikako ne uspeav da odradi a nikako ne mogu druge aplikacije da azuriram dok upravo google play ne uspem da azuriram.Jel zna mozda neko resenje i sta da radim? Sve je oficijalno nikakav roote ili kdz

Idi klasično na Play store, pa onda my apps i tu stisni da ti apdejtuje sve. Trebaju nove korisničke dozvole za play services, zato zapinje.

Na v30e sam i primetio sam bag sa tastaturom. Koristim GO Keyboard 2015, posle nekog vremena sam vrati na LG tastaturu. Ja je opet pokrenem, radi i u toku dana se vrati na default. Na ranijim romovima nije bilo tih problema?

Šta savetujete da ubacim u ovaj moj Chunghwa Telekom 32Gb? Za njega poslednji update je v30a. Trenutno sam na CloudyG2 2.2

Ljudi ja sam prezadovoljan, cak i nakon htc m8. Imam ponudu da dam lg i dobijam note 2 i 50e.Ne znam sta da radim...

Po mom mišljenju, ako ti vec treba note tip telefona, nemoj ići ispod trojke. Što znači da bi morao da dodaš bar 100e još da dođeš na isto (performanse), pa ti računaj.

Poslednja izmena:

I mene je ovo zezalo, cak i ako udjem u playstore, stavim da se apdejtuje sve, opet isto. Onda sam odradio hard reset, i sad sve fercera kako treba.

Momci, zamena za Ulisten, nešto zeza, prestao da radi... Tj, kojim programom da zamenim YouTube apk, treba mi za slušanje muzike, da mogu da zaključam telefon, da radi background funkcija...

Nazad
Vrh Dno