Zulu 92
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.01.2008
- Poena
- 420
Ukoliko nemas xposed, da.Da li svaki put kad ukljucim "do not disturb" moram da odem u settings i promenim na priority only da bi mi alarm svirao?
Ukoliko nemas xposed, da.Da li svaki put kad ukljucim "do not disturb" moram da odem u settings i promenim na priority only da bi mi alarm svirao?
Isti problem sam imao dok sam bio na v30a i v30b. Kad sam prešao na v30d vodafon, prestalo je. Sada sam na v30e, nemam taj problem.Imam jedan problem zna da mi ostane onaj Notification LED (obicno zeleni nakon punjenja ili ako mi neko obavestenje stigne) i treperi! Ja otkljucam i pokusavam da nadjem to fantomsko obavestenje i ne uspevam. Cim zakljucam telefon eto opet trepeti LED. Jedino resim problem sa restartovanjem. To mi se desava poslednjih 10 dana, a na lollipopu sam od pre mesec dana. Verzija 5.0.2, v30a.
To ne rešava problem.Settings display notification LED, dečekiraj downloaded apps.
I meni se to isto desava na v30b, posle notifikacije za npr. WhatsUp, nastavi da blinka belo. Nasao sam jedno glupavo resenje koje pali. Ako ti je namesten alarm, pomeris ga npr. za minut i prestane.Imam jedan problem zna da mi ostane onaj Notification LED (obicno zeleni nakon punjenja ili ako mi neko obavestenje stigne) i treperi! Ja otkljucam i pokusavam da nadjem to fantomsko obavestenje i ne uspevam. Cim zakljucam telefon eto opet trepeti LED. Jedino resim problem sa restartovanjem. To mi se desava poslednjih 10 dana, a na lollipopu sam od pre mesec dana. Verzija 5.0.2, v30a.
Neka bude i za 10dana ;-) ;-) kada sam mogao prosle godine da mu cekam g3 jace od mesec dana mocicu i ovo da sacekam ;-) ;-) ;-) ;-)ali nemojte se jos spremiti doslovno. Za jedno 7 dana možda
Dešava li se kome da zablesavi rotacija ekrana, prestane da radi? Restart pomogne doduše
http://www.phonemore.com/compare/phones/lg-g2-d802-16gb-vs-lg-g2-d805-16gb/695609Vidim da postoji G2 802 i G2 805... postoji li neka bitna razlika izmedju ovih modela?
Pusti mi fajlove i gde da kacim. Imam ja kuci 1/1 d/u tako da to bude gotovo za 20min.Jel ima netko vremena danas na 2-3 h da nesto skidamo i uploadamo? Sto prije to obavimo budu i ostale verzije od klaudija gotove i uploadat ce ih. Objasnim sve kad dodjem kuci
e sredjeno vec vecina, ne nadjem d800 lollipop jedino
Hvala svima koji su sudjelovali
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari