Šta je novo?

LG G2

Jel se može na lp u Greenify-u podesiti da ne pali ekran kad uspavljuje fb i druge app? Na 4.4 sve odradi bez izbacivanja app info i paljenja ekrana... Koji mu je na lp?

Jos jedan bag primecen na LP, naime browser sam od sebe ne izbacuje sugestije ranije posecenih sajtova. Za Benchmarm mi je bilo dovoljno samo B da ukucam u browser i izbaci mi link poslednje stranice. Sada kada ukucam celu rec, i dalje me ne vodi ka linku. Isto je i za ostale sajtove koje redovno posecujem. Nije brisana istorija, cookies, catche, jer kad udjem na sajt, automatski sam ulogovan

kad dodjem kući flesovacu onaj hu Vodafone 30d pa da vidim kako se taj ponaša-nemoguće da je kod svih isto jedino kod mene drugačije
jel mogu te Vodafone aplikacije da se skinu bez roota? jel samo u aplikacijama razlika izmedju tog i ovog hu open 30a?

Poslednja izmena:
Imate li neku preporuku za dobru sveobuhvatnu kameru dok ne izadje fix?

isti k...c-stavio sam vodafon madjarski i opet isto ono ****** sa notifikacijama-ne razumem kako kod svih radi samo kod mene ne

Vec sam ti napisao da i kod mene ne radi. Do duse nije mi uopste bitno.

Deki hajde ukratko o notifikacijama mi napisi sta je problem, da neistam sa moba

Deki hajde ukratko o notifikacijama mi napisi sta je problem, da neistam sa moba
problem je u tome što mi stalno traži swipe na zaključanom ekranu-i kad uradim prvi put swipe na dole i kad kliknem na notifikaciju on mi opet traži swipe pa tek onda udje u poruku ili šta god a kod većine je tako da kad im stigne notifikacija urade swipe na dole i klik na poruku i odmah im udje u poruke a ja moram još jedan swipe

Znaci dva puta swipe. Probaj da ne prevlacis prstom po ekranu, nego samo jedan klik na notifikaciju i onda swipe u onoj kocki i tada ulazi direktno. Ne znam da li si na to mislio

Znaci dva puta swipe. Probaj da ne prevlacis prstom po ekranu, nego samo jedan klik na notifikaciju i onda swipe u onoj kocki i tada ulazi direktno. Ne znam da li si na to mislio
ma to me najviše nervira-o tome smo pricali-a kod nekih kad dobiju poruku i urade swipe na dole i kliknu na poruku kod njih odmah ulazi u poruke a meni opet izbaci kvadrat za swipe
ali rešio sam instaliranjem aplikacije AcDisplay pa me sad samo nervira sto neznam zašto se to dešava a kod većine je normalno

Poslednja izmena:
Pa ***, tako je i kod mene i jeste bolje resenje swipe aplikacije, ali verujem da su to uveli bas zbog lock screen funckije, da se u szepu ili ko zna kog razloga ne aktivira telefon. Ovako mora dva koraka za ulazak u app preko notifikacije

Pa ***, tako je i kod mene i jeste bolje resenje swipe aplikacije, ali verujem da su to uveli bas zbog lock screen funckije, da se u szepu ili ko zna kog razloga ne aktivira telefon. Ovako mora dva koraka za ulazak u app preko notifikacije
nije kod svih isto-vrati se stranu-dve i pročitaj
neznam dali mi se cini ili ovaj Vodafone 30d radi 5 puta bolje puj puj da ne ureknem [emoji1] ili mi je onaj hu open toliko loše radio da je ovo sad pesma

Poslednja izmena:
Ne sećam se da li je moglo na KK, ali sad daljinski može da "uči" od klasičnog daljinskog upravljača, to je super opcija.

Deki, šta konkretno radi bolje?
kao da radi sve bolje i brže i nema bagova za sad -možda mi se čini ali mislim da mi nije tako radio na 30a
i čak imam animaciju za vreme na zaključanom ekranu a ne pada kiša nego je oblačno i pokazuje munje
edit sad više ne pokazuje munje i gromove [emoji1]

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno