pa sa tog sajta što sam ti dao-nadji baltic kao što ti rece čovek i skini
Ovaj drugi je 32 gb
Ili je problem u nekom podešavanju ili u vašem nesporazumu.
problem je u tome što mi stalno traži swipe na zaključanom ekranu-i kad uradim prvi put swipe na dole i kad kliknem na notifikaciju on mi opet traži swipe pa tek onda udje u poruku ili šta god a kod većine je tako da kad im stigne notifikacija urade swipe na dole i klik na poruku i odmah im udje u poruke a ja moram još jedan swipeDeki hajde ukratko o notifikacijama mi napisi sta je problem, da neistam sa moba
ma to me najviše nervira-o tome smo pricali-a kod nekih kad dobiju poruku i urade swipe na dole i kliknu na poruku kod njih odmah ulazi u poruke a meni opet izbaci kvadrat za swipeZnaci dva puta swipe. Probaj da ne prevlacis prstom po ekranu, nego samo jedan klik na notifikaciju i onda swipe u onoj kocki i tada ulazi direktno. Ne znam da li si na to mislio
nije kod svih isto-vrati se stranu-dve i pročitajPa ***, tako je i kod mene i jeste bolje resenje swipe aplikacije, ali verujem da su to uveli bas zbog lock screen funckije, da se u szepu ili ko zna kog razloga ne aktivira telefon. Ovako mora dva koraka za ulazak u app preko notifikacije
kao da radi sve bolje i brže i nema bagova za sad -možda mi se čini ali mislim da mi nije tako radio na 30aDeki, šta konkretno radi bolje?
ima samo kad je kiša a koliko sam zapazio i kad grmi i seva pokazuje munje [emoji1]Ni ja nemam na 30a weather animaciju na lock screen
Moglo je i na KKNe sećam se da li je moglo na KK, ali sad daljinski može da "uči" od klasičnog daljinskog upravljača, to je super opcija.
O kom LP se radi, vidim da je v30D?ima samo kad je kiša a koliko sam zapazio i kad grmi i seva pokazuje munje [emoji1]
Hungary Vodafone 30dO kom LP se radi, vidim da je v30D?
Hungary Vodafone 30d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari