Šta je novo?

LG G2

Ajde da pitam laicki taj lp da li je isti kao sto ce biti oficijalni kad bude stigao ili ce biti bolji? Nisam bas u toku sa ovim sto ubacujete pa pitam? Jer meni jos ne izbacuje ps sajt nikakav update!
Isti je, mozda eventualno neki sledeci update donese neku promenu.

evo sad sam flesovao opet i opet isto sa notifikacijama

Ma toliko da cekamo zasta? Toliko gresaka! Ma ajde...ako je isto kao sto vi sada ubacujete a pritom toliko gresaka nzm koja je svrha..al mi nije jasno kod nekog radi super kod nekog zeza citajuci postove

Poslednja izmena:
Ma toliko da cekamo zasta? Toliko gresaka! Ma ajde...ako je isto kao sto vi sada ubacujete a pritom toliko gresaka nzm koja je svrha..al mi nije jasno kod nekog radi super kod nekog zeza citajuci postove
Ne znam sta si mislio tacno...ali ovo sto "ubacujemo" jeste zvanicni update.

Ne nisam ubacio..citajuci vase komentare..naprotiv ja jedva cekam da mi ps sajt izbaci update na lp al mi je zao sto tako ima mana o kojima se pise..mislio da ce ispraviti greske starog sistema..

Nesto si se istripovao citajuci, gresaka ima manje/isto kao i na KK.

Definitivno manje gresaka nego na KK i to bas krupne greske ispravljene, ali kao na svakom fonu, i na ovom ih ima

Meni lepo radi LP. Kamera za nijansu lošija od Kk, malo brže fotka u mraku, bolji zvuk na slušalicama, nema onog kašnjenja na početku poziva, baterija mi deluje slična kao na KK.

Zar su jos vise uspeli da useru kameru?

Ja sam samo primetio da ima malo manje suma u nocnim slikama, neko drugi je prijavio da bolje radi autofokus kad se snima video...mozda su nesto trece zeznuli. Ne znam dal su ispravili panorama foto, da li i dalje pravi slike u 4mpix samo, to cu sutra da proverim.

Uskoro Dorimanx počinje da pravi kernel za LP... Do tad sam na lighting v5 + poslednji dorimanx beta... Btw, s poslednjom beton he došla i color control aplikacija... Menjaš boje ekrana kako hoćeš.. Može i BW :)

Jel moze neko da mi pomogne da ne brikujem telefon i da mi napise proceduru kako da flesujem novi lolipop...? Imam d802, na njemu je TWRP i cloudy g3 rom. Nisam vec 2 meseca nista flesovao a vidim da nije ista procedura za flesovanje lolipopa....U razlicitim temama na XDA razlicite procedure sto me i buni....Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Ne nisam ubacio..citajuci vase komentare..naprotiv ja jedva cekam da mi ps sajt izbaci update na lp al mi je zao sto tako ima mana o kojima se pise..mislio da ce ispraviti greske starog sistema..
Ne racunajuci sto mi d3go ne radi, ne vidim greske. Malo baterija jeste losija od korejskog roma, ali nista strasno zaista.

Ok hvala vam na odgovorima! Samo onda da sacekam taj update.

Jel moze neko da mi pomogne da ne brikujem telefon i da mi napise proceduru kako da flesujem novi lolipop...? Imam d802, na njemu je TWRP i cloudy g3 rom. Nisam vec 2 meseca nista flesovao a vidim da nije ista procedura za flesovanje lolipopa....U razlicitim temama na XDA razlicite procedure sto me i buni....Hvala unapred.
skines kdz file u zavisnosti za koje ti je tržište telefon i preko flash toola flešuješ

Ja imam mali problem. Ne mogu da rutujem tel. Ubacio sam LP preko LG Flesh Tool. Ubacena je Spain verzija posto je tel 32GB. Pokusao da ga rutujem, kad ubacim komandu sh /data/local/tmp/lg_root.sh dummy 1 /data/local/tmp/UPDATE-SuperSU-v2.46.zip /data/local/tmp/busybox nista se ne desava...

Jel neko imao slicnih problema

Screenshot_2015-04-12-09-18-43[1].png

Poslednja izmena:
@jakota, ja sam isti problem imao. KDZ sam flešnuo na laptopu a sa rutom sam isti problem imao na njemu. Iz prve je prošlo na računaru. Na laptopu mi je Windows starter, a na PC Win 7 Ultimate ako to uopšte ima nekakve veze.

Na kompu mi je win 8.1 i na njega sam pokusavao, a na laptopu Linux mint 17.1 pa cu probati preko linuksa...

izgleda-nisam gledao-ja sam tu skinuo lollipop za moj tel

Vrh Dno