kostaivanja
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.04.2010
- Poena
- 170
Ne piše da je za d802Jel probao neko sa stock-a?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3035523
Ne piše da je za d802Jel probao neko sa stock-a?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3035523
Koliko znam, Cloudy koristi JB bootloader.
Naravno, ja koristim više romova, izmedju ostalog i Cloudy, nisam nikada instalirao KK bootloader, što znači da imam JB bootloader. Za Cloudy ti treba KK Baseband, ali, ako si već na KK,onda ti ni to ne treba.Znaci instaliram recoveru i odmah inataliram cloudi, ne flesujem kitkat bootloader.
Naravno, ja koristim više romova, izmedju ostalog i Cloudy, nisam nikada instalirao KK bootloader, što znači da imam JB bootloader. Za Cloudy ti treba KK Baseband, ali, ako si već na KK,onda ti ni to ne treba.
Ima onaj vic kad mujo ispraca fatu![]()
Drugi nacin drzanja je dizel nacinMeni se nikada nije desilo da me sagovornik ne čuje (telefonskim pozivom, viber već druga priča). Držim telefon uz lice, kako bih ga drugo držao![]()
Meni je tako na svim telefonima... oduvek je ocajA šta je s ovim viberom pa se ovako očajno čuje? Secka, prekida, loše se čuje. Nije do konekcije odlična je. Jel to samo kod mene tako loše ili je globalni problem?
Isti slucaj, fb odlican zvuk. Viber glas pretvara u robotski,kasni,prekida....sve najgore... mada sad je odlican, kakav je bio do pre nekoliko meseci.... ali je i dalje losMeni FMessinger mnogo lepo radi i cuje se perfektno za razliku od vibera
Nikad nisam razumeo sto su ljudi toliko odlepili za tim viberom![]()
Jel si uzo nov, koliko love?Da se upišem u temu, juče kupih i ja LG G2 verzija sa 32GB memorije
Nisam još uradio root, samo pobrisah šta se moglo pobrisati od bespotrebnih aplikacija, ostalo pogasih...
Nakon dugog korištenja galaxy nexusa ovo je za sad odlično![]()
Da se upišem u temu, juče kupih i ja LG G2 verzija sa 32GB memorije
Nisam još uradio root, samo pobrisah šta se moglo pobrisati od bespotrebnih aplikacija, ostalo pogasih...
Nakon dugog korištenja galaxy nexusa ovo je za sad odlično![]()
Da, nov, u Banjaluci, 580KM (297 evra).Jel si uzo nov, koliko love?
Evo, zakačio sam ss, stim da sam već nabacio here sa mapama okolnih država, i nešto muzike...Ajde pogledaj koliko memorije od tih 32gb je raspolozivo, pa mi javizanima me, malo mi je 16gb, pa razmisljam da predjem na 32gb varijantu
koji je to, jel to ck-1.6?Ima li neko Cloudyfa kernel iz verzije 2.2 d802, hvala
pa nisam siguran da li je 1.6 ili 1.7,ovaj prvi imamkoji je to, jel to ck-1.6?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari