Šta je novo?

LG G2

Znaci instaliram recoveru i odmah inataliram cloudi, ne flesujem kitkat bootloader.
Naravno, ja koristim više romova, izmedju ostalog i Cloudy, nisam nikada instalirao KK bootloader, što znači da imam JB bootloader. Za Cloudy ti treba KK Baseband, ali, ako si već na KK,onda ti ni to ne treba.

Ljudi da li ima nešto na šta bi trebao da obratim pažnju na ovom telefonu. Ima li neki skriveni bag ili tako nešto. Hvala

Priča se da se može desiti da te u razgovoru sagovornik ne čuje kako treba, pa proveri to. Mada meni se nikad nije desilo.

To je mana svih g2. Samo priblizis fon blize licu malo i nema problema.

Pa je..ali pazi svaki put kad mi netko kaze da me ne cuje i ja kazem: ma ajd u k... . to cuju.. Kako?

To im mozak sam poveze iz fragmenata koje cuju (tu frazu cuju najcesce) :D

Meni se nikada nije desilo da me sagovornik ne čuje (telefonskim pozivom, viber već druga priča). Držim telefon uz lice, kako bih ga drugo držao :D

A šta je s ovim viberom pa se ovako očajno čuje? Secka, prekida, loše se čuje. Nije do konekcije odlična je. Jel to samo kod mene tako loše ili je globalni problem?

I sa slušalicama i bez? Svašta, a imam i viber na kompu, kad nazovem nekog sa kompa na telefon, odlično se čuje.

Meni FMessinger mnogo lepo radi i cuje se perfektno za razliku od vibera :)

Nikad nisam razumeo sto su ljudi toliko odlepili za tim viberom :):)
Isti slucaj, fb odlican zvuk. Viber glas pretvara u robotski,kasni,prekida....sve najgore... mada sad je odlican, kakav je bio do pre nekoliko meseci.... ali je i dalje los

Da se upišem u temu, juče kupih i ja LG G2 verzija sa 32GB memorije :)
Nisam još uradio root, samo pobrisah šta se moglo pobrisati od bespotrebnih aplikacija, ostalo pogasih...
Nakon dugog korištenja galaxy nexusa ovo je za sad odlično :)

Da se upišem u temu, juče kupih i ja LG G2 verzija sa 32GB memorije :)
Nisam još uradio root, samo pobrisah šta se moglo pobrisati od bespotrebnih aplikacija, ostalo pogasih...
Nakon dugog korištenja galaxy nexusa ovo je za sad odlično :)

Ajde pogledaj koliko memorije od tih 32gb je raspolozivo, pa mi javi :) zanima me, malo mi je 16gb, pa razmisljam da predjem na 32gb varijantu

kako naterati FM da radi na CM12?

Ajde pogledaj koliko memorije od tih 32gb je raspolozivo, pa mi javi :) zanima me, malo mi je 16gb, pa razmisljam da predjem na 32gb varijantu
Evo, zakačio sam ss, stim da sam već nabacio here sa mapama okolnih država, i nešto muzike...
I meni na nexusu bilo malo 16, pa sam ganjao ovaj od 32GB

Prilozi

• uploadfromtaptalk1427449198547.png
    uploadfromtaptalk1427449198547.png
    157.4 KB · Pregleda: 244
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno